Concert de colinde româneşti în Arizona, 2015

Photo via O.C.

Photo via O.C.

Concert de colinde româneşti în Arizona, 2015

Vineri, 11 decembrie, 2015, începând cu orele 19:00 (7:00 pm), în Phoenix, Arizona va avea loc un concert de colinde susţinut de Corul mixt Ekklesia, Corul Bărbătesc al Bisericii Happy Valley, Corul de Copii Ekklesia şi solistul Dan Miclea.

Pentru acest eveniment, organizat de biserica Ekklesia (www.ekklesiachurchaz.com ), a fost închiriată Sala “Auditorium” (aproximativ 900 de locuri) de la liceul “Cactus High School”, la adresa: 6330 W. Greenway Rd, Glendale, AZ 85306. Intrarea este liberă.

După momentele muzicale, Luigi Miţoi, pastorul bisericii “Betania” din Chicago, va transmite un mesaj cu titlul: “Cântările Crăciunului”.

La sfârşit se vor servi prăjituri, cafea şi alte specialităţi din bucătăria românească iar tuturor copiilor prezenţi li se vor oferi cadouri.

Vă aşteptăm pentru a asculta împreună cele mai frumoase cântări şi cea mai bună veste: „Astăzi în cetatea lui David vi s-a născut un Mântuitor care este Hristos Domnul”. Veniţi să ne aducem aminte de acel moment minunat şi tainic al istoriei noastre: Naşterea Mântuitorului Isus Hristos în Betleemul Iudeii”, este invitaţia călduroasă a lui Andy Olariu, pastorul bisericii Ekklesia, pentru toţi românii care locuiesc sau se află în vizită în statul Marelui Canion, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Octavian D. Curpaş

P.S. Despre solistul creştin, Dan Miclea, puteţi afla mai multe informaţii AICI:

https://dejulevanghelic.wordpress.com/biserici-live/dan-miclea/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: