Florin Ianovici – Cei ce-L iubesc sunt ca soarele (Biserica Baptista Nr. 2 Timisoara 26 Noiembrie)

Florin Ianovici, Ioan Cocirteu Biserica Baptista Nr. 2 Timisoara

Florin Ianovici:

Iubitii Domnului, ai crede ca marile biruinte se pregatesc in locuri super-strategice, ca trebuie poate o aramata de oameni sa delibereze cu privire la ce plan trebuie sa fie urmat. Va spun in aceasta seara cu toata caldura sufletului ca biruinta o dobandesti aici in biserica. De aici pleaca in viata noastra tot binele.  Aici, in prezenta lui Dumnezeu, sufletul nostru se face mai bun si aici avem parte de intalniri cu un Dumnezeu care poate totul in noi toti. Acelui Dumnezeu mare sa-I spunem in aceasta seara: binecuvantat sa fii Tu.

Iubitii Domnului, poate cu un ceas inainte sa ajung in biserica am stat de vorba cu dl Radu Morar de la Nasul TV, care de vreo doua seri tot incearca sa realizeze o emisiune despre unul dintre lucrurile extrem de greu de inteles ale timpului nostru. Nu stiu daca sunteti la curent, dar o familie din Norvegia, Marius si Ruth Bodnariu la a carei casatorie am fost, [sunt] doi oameni extraordinari, oameni desoebiti, simpli credinciosi, ea de cetatenie norvegiana, el roman au avut aceasta incredibila lupta ca cei cinci copii ai lor sa fie luati din casa pe motive greu de acceptat in secolul acesta al democratiei, al civilizatiei. Ne este greu sa gandim ca o fetita de zece ani  care a fost invatata, nu sa cante manele, ci sa laude pe Dumnezeu, a mers la scoala si poate ca a cantat de „Isus”, pentru motive de acestea au fost catalogati ca fiind crestini radicali si pentru ca sistemul din Norvegia este unul extrem de ciudat….s-a ajuns ca un copil de trei luni, sugar, a fost despartit de mama. Ma gandesc, ce fel de crestin radical are in vedere un copil de trei luni care n-are nici macar constiinta.

Intunericul este din ce in ce mai mare. Nu vreau sa fiu alarmist, nu vreau sa creez panica in aceasta seara. Nu stiu daca stiti, dar Duminica trecuta , vorbeam si in Biserica din Sega, Arad,  ca undeva la granita de Est, cu Prutul, doi cetateni din Republica Moldova au fost opriti  pentru ca aveau asupra lor armamanet, munitie, dinamita si doi cetateni din Marea Britanie au fost opriti la granita cu Ungaria. Au vrut sa vina in Romania si aveau asupra lor o multime de explosibile. Se intertesc luptele si nu mai sunt pe ascuns, sunt pe fata. Biblia spune ca Israel era confruntat cu o problema extraordinar de grea si anume ca era strans de un sistem in care aproape ca nici nu mai puteau respira. Spune Biblia ca ostasii din armata inamica avea 900 de care de fier. Biblia spune ca aceste care de fier, spune: Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpânire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din câmpie, pentru că aveau care de fier. – Judecatorii 1:19 Iuda a pus stapanire pe munte, dar n-a putut sa-i izgoneasca de pe campie fiindca aveau care de fier si le-a tolerat. Ele n-au fost dintr-o data 900. Cand citim astazi din Judecatori, [vedem] poate au fost 100 la inceput. Ele au devenit 900 pentru ca cei ce trebuia sa vorbeasca, n-au vorbit. Si cei ce trebuia sa inalte glasul au tacut.

Puterea noastra, iubitii Domnului, este puterea copiilor lui Dumnezeu, care inaltandu-si glasul sunt ascultati de un parinte. Am pus intrebarea in aceste zile: Ce am putea sa facem, pastore? Sa mergem pichetam ambasada Norvegiei, sa mergem sa stam in fata ambasadei si sa demonstram cu pancarde „Dati inapoi copiii Bodnariu”? Am fost intrebat: este bine sa mergem la televiziune sa vorbim cu Ministru de Afaceri Externe, sa putem sa vorbim? Toate aceste lucruri sunt, pana la un punct, folositoare. Dar, va spun in aceasta seara, iubitii Domnului, ca [oare] este modul in care cred ca ar trebui sa se comporte copiii lui Dumnezeu. Dvs. credeti ca vocea noastra va fi ascultata? Dvs. credeti ca oamenii lumii acesteia, tot sistemul acesta, va asculta vocea ta? Chiar daca ne vor primi, daca vom merge la guvern si la televiziune, cineva ne va asculta? Si faptul ca noi vorbim, lucrurile se vor schimba in modul in care noi dorim? 

Este atat de ciudat ca am uitat de un lucru care as vrea in aceasta seara sa ne aducem aminte. Puterea noastra nu este puterea aceasta.. nici puterea de a fi pe platforme de socializare. Puterea noastra  este sa vorbim cu Acela care poate vorbi cu intreaga lume. Puterea noastra este sa vorbim cu Dumnezeu. ….. (notite din primele 7 minute, mai sunt aprox 42 min din mesaj).

Biserica Baptista nr.2 Timisoara
BCB2-Cei ce-L iubesc sunt ca soarele-Florin Ianovici-part.I

sau urmareste aici – http://adm.infoo.tv/vod/cei-ce-l-iubesc-sunt-ca-soarele-25-nov-2015

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: