LUAȚI-VĂ ÎNAPOI BLACK FRIDAY, DAȚI-NE THANKSGIVING DAY… ~ Samy Tuțac

Privind la agitația de Black Friday, ultima nebunie importată din America, mă tot întreb pe când aducem și Thanksgiving Day in Romania.

Samy TutacDacă tot ne place sa preluăm sărbători de la americani, de ce nu și o Zi Națională a Recunoștinței în România? Am preluat foarte repede dupa ’89: Halloween, Valentine’s Day și mai nou, de parcă asta ne mai lipsea, Black Friday.

Nu mă pronunț acum câtă nevoie aveam de acestea. Lansez astăzi, când prietenii nostri americani sărbătoresc Ziua Mulțumirii, o provocare pentru Bisericile si crestinii din Romania: De ce să nu avem și noi o sărbătoare națională dedicată mulțumirii?

Nu ar fi fantastic să ne oprim cu toții o zi pe an și să-I aducem recunoștință lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările primite? Poate domnul Președinte Iohannis se va gândi la beneficiile unei astfel de sărbători pentru națiunea noastră. Poate parlamentarii noștri creștini vor lansa o inițiativă în acest sens. Mă gândeam dacă 30 Noiembrie, Ziua Sfântului apostol Andrei, primul care a vestit Evanghelia în răsăritul României, nu ar fi o zi potrivită pentru națiunea română. Mai ales că a doua zi, pe 1 Decembrie, este Ziua Națională a României.

Astăzi când îi felicităm pe prietenii noștri americani, ar fi benefic să ne reamintim cuvintele Scripturii care spune:”Binecuvântat este poporul al cărui Dumnezeu este Domnul”! Dragi prieteni americani, vă rugăm, luați-vă Black Friday înapoi și dați-ne Thanksgiving Day! Poate o vom prelua și pe aceasta…într-o zi! Doamne ajută!

Pagina de Facebook Samy Tuțac

 

 

Un comentariu (+add yours?)

  1. Anamaria
    nov. 28, 2015 @ 16:32:00

    Cit de adevărat mai ales atunci când e vorba de copiat orice lucru care stârnește furori,nu contează ce..DOAMNe DESCHIDEne OCHII sa vedem și sa cercetam totul,doar sa luam ceea ce e bun și de valoare

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: