NapocaNews: Ateii norvegieni prigonesc o familie de creştini români. Statul marxist le-a luat copiii pentru că credeau în Dumnezeu

Marius si Ruth BodnariuAteii norvegieni prigonesc o femilie creştini români. Statul neo-marxisat le-a luat copiii pentru că credeau în Dumnezeu.

Ateii norvegieni prigonesc o femilie creştini români. Statul neo-marxisat le-a luat copiii pentru că credeau în Dumnezeu. Norvegia este primul stat în care ateismul şi comunismul e politică de stat. La Osla, capitala Norvegiei, Dumnezeu este izgonit din societate de activiştii politici socialişti. Marius şi Ruth Bodnariu, o familie mixtă româno-norvegiană, care a locuit în România până în urmă cu 10 ani, locuind în prezent în Norvegia, au rămas fără cei cinci copii după ce micuţii au fost luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia. Fratele lui Marius Bodnariu, care locuieşte în România, a relatat cazul susţinând că din primele date acţiunea ar avea la bază chestiuni de ordin religios. Printr-un apel transmis pe mai multe site-uri creştine şi pe reţeaua socială Facebook, creştinii din România sunt chemaţi să susţină în rugăciune familia unui român stabilit în Norvegia, Marius Bodnariu, căruia autorităţile norvegiene i-a luat zilele trecute copiii. Familia românului, care era membră a Bisericii Penticostale Philadelphia din Bucureşti înainte de a se muta în Norvegia, a rămas într-o primă fază fără cei patru copii mai mari, ulterior rămânând şi fără copilul cel mai mic, în vârstă de doar trei luni.

Cei cinci copii au fost luaţi din familia Bodnariu în cursul săptămânii trecute, informaţia fiind făcută publică de fratele lui Marius Bodnariu, care locuieşte în România, Daniel Bodnariu….

În viitoarea Europă unită întru consumerism, unde Dumnezeu este izgonit sau “ucis”, astfel de întâmplări anti-creştine şi împotriva familiei vor fi uzuale.

NapocaNews

Citeste mai mult – http://www.napocanews.ro/2015/11/ateii-norvegieni-prigonesc-o-familie-de-crestini-romani-statul-marxist-le-a-luat-copiii-pentru-ca-credeau-in-dumnezeu.html

Cazul FAMILIEI BODNARIU:

Mai mult despre sistemul ‘Protectia Copilului Barnevernet:

Mai mult despre cazul Familiei Bodnariu din Norvegia:

CITESTE si – 

COMUNICAT + updates despre cazul Familiei Bodnariu – Este foarte important sa semnam PETITIA!!!

SEMNEAZA PETITIA AICI – http://www.ipetitions.com/petition/christian-family-persecuted/ Instructiuni: Inregistrezi numele, o adresa email si daca doresti sa scrii un comentariu.. E simplu de tot!

Bodnariu family petition Norway

2 comentarii (+add yours?)

 1. Iza
  nov. 29, 2015 @ 05:21:47

  „Ateii norvegieni prigonesc o femilie creştini români.” Ce anume cauta familia aceea acolo, intr-un stat ateu, ar fi absurd sa credem ca nu cunosteau legea, Domnul zice clar daca va prigonesc dintr-o cetete fugiti in alta, dar nu noi mergem si in SODOMA sa o ducem bine, ca doar numai din alocatii in Norvegia o ducem ca-n „filme”….

  • Avram
   nov. 29, 2015 @ 11:16:32

   Iza,
   Cu totii cautam o viata mai buna, nu-I asa? Nu cred ca intentia lui Marius a fost sa culeaga bani de la statul norvegian pentru copii. Sotia lui este norvegiana unde s-au casatorit si si-au intemeiat familia. Cred ca esti putin cam critic la adresa acestei familii care are nevoie acum de ajutor, nu de critica. Domnul cu tine.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: