Oamenii de stiinta confirma: Credinta in Dumnezeu poate vindeca bolile psihice

Este vorba de un studiu din 2013:

Studiul a fost facut la spitalul „McLean”, din Belmont, statul american Massachusetts. El a presupus studierea a 159 de pacienti internati la unitatea de profil „Behavioral Health Partial Hospital”.

Pacientii studiati au fost internati in unitatea sanitara respectiva doua saptamani. Evolutia starii lor de sanatate a fost diferita, in functie de atitudinea lor fata de Dumnezeu.

Mai exact, rezultatele tratamentului au fost mai bune in cazul celor credinciosi, spune doctorul David Rosmarin, de la Universitatea Harvard….

CITESTE mai MULT aici – http://afirmativ.com/2014/07/17/oamenii-de-stiinta-confirma-credinta-dumnezeu-poate-vindeca-bolile-psihice/

Sursa – http://www.mcleanhospital.org › News › Press Releases  Faith in God Positively Influences Treatment for Individuals … McLean Hospital is affiliated with Harvard Medical School

3 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  nov. 29, 2015 @ 23:26:20

  In Cuvantul lui Dumnezeu,se regaseste toata dragostea Ziditorului pentru creatia Sa.El este hrana si medicamentul ce, consumat zilnic,va produce schimbarea si vindecarea omului de boala si moartea mostenite genetic inca din Eden .El,elibereaza faptura de grijile si problemele cotidiene,oferindu-i pace si bucurie autentice.El,asimilat zilnic, reprezinta „mana”cereasca,hrana ingerilor,aliment ce timp de patruzeci de ani,poporul lui Dumnezeu a fost alimentat in calatoria sa spre Canaan,este o hrana necesara pentru suflet,iar cand sufletul este sanatos,tot corpul va fi plin de viata .
  CUVANTUL LUI DUMNEZEU ESTE PUTEREA SI FORTA CREATOARE A TUTUROR LUCRURILOR BUNE.
  DUMNEZEU a creat toate lucrurile prin CUVANT,constatand ca erau BUNE.
  Fiti binecuvantati.

 2. dininimapentrutine
  nov. 30, 2015 @ 01:05:21

  Relatia cu Dumnezeu restabileste echilibru…

 3. sandaTulics
  nov. 30, 2015 @ 09:17:10

  Citind articolul de mai sus cu incredintarea ca este adevarat , ma gindeam; Citi oameni care nu cred, resping Cuvintul lui Dumnezeu ar trebui tratati in aceasta lume? Ar trebui construite doar spitale !Marire Domnului ca avem biserici unde sufletele bolnave dar sincere pot fi tratate de puterea Duhului Sfint.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: