COMUNICAT – RECURSUL FAMILIEI BODNARIU – 30 NOIEMBRIE

Marius si Ruth Bodnariu

POPAS PENTRU SUFLET

Recursul familiei Bodnariu împotriva acuzației a fost respins. Deocamdată, conform deciziei tribunalului regional, Marius și Ruth îl pot vedea pe Ezekiel (bebelușul) de două ori pe săptămână câte 2 ore. Ruth poate să-i vadă pe Ioan și Matei o dată pe săptămână. Pe fetele mai mărișoare nu le pot vedea.

În următoarele câteva ore, căutând fața Domnului, împreună cu familia și echipa de consultare și acțiune legală se va lua o hotărâre cu privire la demersurile care se impun în această situație.

Continuăm să postim și să ne rugăm, încurajați de făgăduințele Domnului că ne va da biruință!

Intenționăm, în următoarele două, trei zile, să vă comunicăm planul de acțiune.

Susținem în continuare familia Bodnariu, convinși de dreptatea cauzei lor și nevinovăția lor înaintea Domnului și a oamenilor.

Pastor Cristian Ionescu

Vezi articolul original

13 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: COMUNICAT – RECURSUL FAMILIEI BODNARIU – 30 NOIEMBRIE | Pastor Ciprian Barsan
 2. Lidia
  nov. 30, 2015 @ 12:53:45

  Am postit astazi si m-am rugat pt ei!Eu cred din toata inima ca Dumnezeu le poate imblanzii inima acelor oameni!

 3. dininimapentrutine
  nov. 30, 2015 @ 13:00:49

  Cred ca Domnul va lucra! Cred ca voia Lui se va împlini

 4. Lidia Baloi
  nov. 30, 2015 @ 13:16:00

  Domnul poate sa faca din inima de piatra o inima de carne–Doamne lucreaza Tu la inima celor din Norvegia !

 5. Marius
  nov. 30, 2015 @ 15:26:35

  Mi se pare normal sa ii sustinem in rugaciune, dar ce nu inteleg de ce la crestini le pasa doar de unele persoane, si de altele nu? Unii sunt asa de favorizati, ca ii sustine toata lumea, si altii sunt singuri si la nimeni nu le pasa de ei! E foarte trist!

  • Avram
   nov. 30, 2015 @ 21:02:59

   Marius,
   Trebuie sa ne pese de toti oamenii, nu numai de crestini. Dar sunt unele situatii, ca acesta de exemplu, care atrage atentia in mai mare masura. Nu este de neglijat atunci cand unei familii i se ia asa, peste noapte toti cei cinci copii, inclusiv un bebelas de numai trei luni, de un stat care vrea sa-i educe dupa standardul lor. Acest caz afecteaza pe multi dintre noi, pentru ca noi vrem sa ne educam copiii dupa invataturile Scripturii. In Norvegia se pare ca guvernul nu tine in cont aceasta. Cei ce sunt singuri, si este un lucru neplacut sa fi singur, nu sunt sustinuti pentru ca nu prea multi oameni stiu de ei. Sa nu umblam in singuratate, ca oamenii sa stie despre noi. Dar ceva ce estecel mai important este ca daca esti copilul lui Dumnezeu, El nu te va lasa singur sau orfan. God bless you.

   • Lidia Priala
    dec. 01, 2015 @ 02:51:38

    Dumnezeu sa-si faca numele Lui de slava,in poporul acesta care-i orbit de lume.Sa incredintam soarta fam Bodnariu in mana Domnul si El va lucra,Domnul sa de-a toate lucurile la o parte,si sa n-e da biruinta in rugaciune.Amin.Doamne ajuta,Doamne da izbanda
    izbanda.Amin.

 6. Trackback: CAZUL FAMILIEI BODNARIU, UN TEST AL UNITĂȚII ȘI MATURITĂȚII NOASTRE | agnus dei - english + romanian blog
 7. Narcis
  dec. 01, 2015 @ 06:26:14

  Sincer, eu am crescu intr-o familie de asa zisi crestini, insa tot ceea ce ai de castigat este un caracter slab si introvertit, timiditate si greutati in a lega relatii cu ceilalti, nimic mai mult. Nu zic ca e mai bine asa, dar nici felul in care sunt crescuti si indoctrinati copii nu e ok, absolut deloc!

  • rodi
   dec. 01, 2015 @ 07:39:33

   Draga Narcis,
   in primul rand, cand este vorba de copiii acestei familii, ei nu au fost indoctrinati. Au fost dusi la biserica si la scoala au vorbit despre activitatile lor la biserica, asa cum copiii vorbesc despre tot ce fac si au facut cu colegii lor.

   Imi pare rau de experienta ta pentru ca perioada copilariei si a adolescentei ne marcheaza toata viata. Dar, as vrea sa-ti dau putin de gandit despre:

   (1) Parintii tai – Am avut parinti aproape perfecti, dar ca si orice adolescent/a nu i-am vazut asa. Adolescenta e perioada cea mai dificila din viata unei persoane si o spun din experienta ca am crezut ca stiu mai mult decat parintii mei, ca sunt mai informata ca ei si nu imi placea cand tot imi tineau morala si imi repetau unele lucruri. Astazi, multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat asa parinti minunati si ca au avut rabdare cu mine si cu fratii mei. Si ghici ce? Dupa ce m-am casatorit si am avut copii, ce crezi ca am aflat? Ca au avut absolut dreptate in tot ce au spus. Mi-a fost rusine de comportarea mea, desi eu ne le intorceam vorba, ci gandeam in mine rebeliune cand credeam ca ma tot sicaiau. In schimb, mi-au facut cel mai mare bine si viata mea este ceea ce este pentru ca ei m-au indrumat si mi-au pus garduri si bariere oriunde trebuia, ca sa ma protejeze de mine insumi.

   (2) Daca era altfel – ajungeam si eu ca multi alti prieteni/prietene care au gustat din tot ce au dorit si si-au stricat viata.. Nu doresc sa dau exemple, dar multumesc lui Dumnezeu tot timpul ca mi-a dat astfel de parinti si imi pare rau ca nu i-am pretuit mai mult in copilarie si adolescenta, cum i-am pretuit dupa ce m-am casatorit. Nimeni, nici o fiinta, nu te va iubi cum te iubeste parintii si stiu ca sunt si parinti cu slabiciuni sau chiar parinti rai, dar vei vedea pe parcurs ca ti-au facut bine, mai ales daca te-au invatat sa-L iubesti pe Dumnezeu. Vei vedea ca nimic nu te implineste ca si credinta in Dumnezeu si nimic nu te ajuta mai mult in viata si la bine si la rau, ca si credinta in Cel care ne-a creat. Cand o sa simti nevoia, cauta o biserica care iubeste pe Dumnezeu si-i place rugaciunea si daca te vei alatura de ei, nu e vei mai simti singuratic si impartasind greutatile tale cu fratii de acolo, te vei simti mai usurat cu poverile tale. Pentru asta Biblia ne invata sa avem partasie unii cu altii, ca sa ne ajutam unii pe altii. Poate ai facut parte dintr-o biserica rigida in copilarie, iti recomand sa incerci din nou, bisericile s-au schimbat mult si sunt mult mai deschise si iubitoare cu cei care vin acolo. Ma rog ca Dumnezeu sa te ajute sa gasesti o astfel de biserica si El sa iti umple viata de bucurie, caci numai El te poate implini. Dumnezeu sa te binecuvanteze! Esti iubit de El!

 8. Trackback: Marius and Ruth Bodnariu story (ENGLISH version) | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Cazul lui Marius și Ruth Bodnariu a fost publicat pe Wikipedia si in Christian Today | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: