„Legea curcubeului” va fi introdusa copiilor in scolile din Germania

copil kid rainbow flag

Photo credit www.dw.com

Ce vor trebui sa invete copiii la scoala primara in Germania dupa ce ideologia Gender sau „Legea curcubeului” („Echte Vielfalt”) a fost introdusa in invatamant. (Astăzi, în România, Ministerul Muncii anunță că sustine introducerea educatiei sexuale in programa scolara.)

Dictare pentru scoala primara in Germania (traducere neoficială): „Familia curcubeu”

„Familiile sunt diferite”. Cateodata exista doar tata sau mama. Cateodata exista un tata si o mama. Cateodata exista un tata vitreg, o mama si un tata. La fel pot exista o mama vitrega, un tata si o bunica. Deseori exista parinti asistenti maternal si parinti biologici. Ocazional exista doua mame si doi tati. Des exista un tata, care inainte a fost femeie sau o mama, care inainte a fost un barbat.

La mamele lesbiene, la tatii homosexuali sau parinti care isi schimba sexul, vorbim despre o „familie curcubeu”.
La urma urmei nu conteaza cine cu cine si cat de ruda sunt unul cu altul. Important este, ca membrii familiei sa se placa si sa fie cu placere o familie.

Jona povesteste: „Noi suntem cinci copii si traim cu ambii tati si bunicul Mika impreuna. Noi avem trei mame.”

Marian explica: „Mama mea Loris vine din Danemarca si a primit acolo spermatozoizi de la un barbat cumsecade. Apoi am crescut in burta ei. In Germania m-a adoptat apoi mama Dani.”

Dilan relateaza: „Pe langa parintii mei, in familia mea mai exista deasemenea Robin si Noa. Robin este iubita tatalui meu iar Noa este cea mai draga prietena a mamei mele.”

Key spune: „Tatal meu este acum o femeie. Ea spune ca de fapt, ea a fost intotdeauna o femeie. Eu gasesc ca suntem o familie cool.

Material școlar: https://demofueralle.files.wordpress.com/…/141110-schulmate…

SURSA – Facebook

6 comentarii (+add yours?)

 1. flori de mandarin
  dec. 01, 2015 @ 12:00:04

  Da, mai lipsesc oameni și animale împreună o familie fericită! Da” nu mai e mult până acolo…Și apoi să nu optezi pentru home schooling…Doar că în Germania nu este legalizat din păcate, ca și în România de altfel.

  • rodi
   dec. 01, 2015 @ 12:03:36

   problema e ca in Germania este ilegal sa faci home schooling cu copiii. E o strategie diabolica sa indoctrineze copii doar cum ei vor si parintii nu au nimic de spus.

   • flori de mandarin
    dec. 01, 2015 @ 12:24:19

    Da, ai dreptate. Din păcate. De aceea este foarte important să îi învățăm pe copii încă de mici voia lui Dumnezeu. Pruncul meu are cinci ani și crede-mă înțelege perfect familia. I-am vorbit pe înțelesul lui și despre homosexualitate și a înțeles, știe că este un păcat. Dacă-i învățăm de mici, avem șanse mai mari să nu fie afectați de idei greșite când cresc mari.

 2. Trackback: Norvegia, da inapoi copiii familiei Bodnariu ~ Norway, give back the Bodnariu children | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: Cazul lui Marius și Ruth Bodnariu a fost publicat pe Wikipedia si in Christian Today | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: DIN PARTEA FAMILIEI – GÂNDURI IZVORÂTE DIN DURERE – DANIEL BODNARIU | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: