Vladimir Putin si Benjamin Netanyahu, o intalnire la nivel inalt la Paris ~ Rusia boicoteaza produsele din Turcia, incepe un nou parteneriat cu Israelul

Vladimir Putin cu Benjamin Netanyahu la Paris 30 Noiembrie 2015 Photo Agnus Dei capt

Vladimir Putin cu Benjamin Netanyahu la Paris 30 Noiembrie 2015 Photo Agnus Dei capt

Agnus Dei Editorial (Sursa Stirii – Sursa:Arutz Sheva, Israel National News)

Rusia este pe punctul de a boicota produsele turcesti; Vom cumpara de la Israel

Rusia isi mareste actiunile de retaliere impotriva Turciei, dupa ce turcii au bombardat un avion militar rusesc, care bombarda strategii militare ale gruparii teroriste ISIS. Ei au in plan sa interzica importurile agriculturale turcesti, pe langa alte „masuri restricrtive”

Primul Ministru al Rusiei, Dmitry Medvedev, a anuntat joi ca Rusia pregateste o serie de masuri economice de retaliere impotriva Turciei dupa ce Ankara a doborat unul din avioanele militare rusesti –  Israelul  fiind printre tarile care vor beneficia, in timp ce Moscova este in cautare de alti parteneri ca alternative, in domeniul commercial si touristic.

„Guvernul a primit ordin sa elaboreze un sistem de masuri de raspuns impotriva acestui act de agresiune, in sfera economica si umanitara,” a spus Medvedev la o sedinta a cabinetului, care a fost televizata.

Aceste masuri dupa ce vor fi adoptate vor fi enumerate intr-un decret de presedintele Vladimir Putin.

,,Vom cumpara de la Israel, in schimb”

Moscova a dat deja un anunt de avertizare cetatenilor rusi, de a nu mai vizita Turcia si de asemenea a marit controlul importurilor agriculturale turcesti. Aceste doua miscari, reprezinta o lovitura  majora economiei Turciei. Pana acum, Turcia a fost tara turistica favorita a cetatenilor rusi si totoda aproximativ patru la suta din importurile de produse de mancare ale Rusiei sunt importate din Turcia.

In ceea ce priveste complectarea voidului, Israelul pregateste mijloace prin care sa atraga turistii rusi sa viziteze atractiile din aceasta tara.

Cat despre importurile de mancare, Ministerul de Agricultura al Rusiei, Alexander Tkachev, a spus ca tara lui va inlocui produsele turcesti cu bunuri din Iran, Israel si Maroc.

 Cu ocazia summi-tului de clima din Paris, presedintele Putin si Primul Ministru al Israelului, Benjamin Netanyahu, au avut o intalnire in care au discutat despre  continuarea cooperarii celor doua tari in conflictual din Siria pentru anihilarea gruparii teroriste ISIS.

Aceasta intorsatura de evenimente, este de importanta majora din punct de vedere prophetic. Multi scolari biblici, au conclus ca Rusia este Gog si Magog care se va ridica impotriva Israelului la Batalia de la Armagedon. Rusia si Israelul nu au avut niciodata relatii bune dar dupa conflictul dintre Rusia si Turcia, care a doborat un avion militar rus, situatia se intoarce in favoarea lui Israel.  Rusia este interesata sa coopereze cu Israelul pentru importarea produselor alimentare si de asemenea si in domeniul touristic. Inca este devreme pentru a se trage vreo concluzie, dar trebuie sa nu neglijam ceea ce tot mai multi cercetatori ai Scripturii afirma, ca de fapt Gog si Magog este Turcia. Acestia fac aceasta confirmare pentru faptul ca Mesecul si Tubalul sunt localitati din Turcia.

Intalnire de gradul „0” (zero) Putin – Netanyahu!

PM Netanyahu Meets Russian President Putin

Netanyahu: Noi suntem angrenati intr-o mare batalie impotriva islamului militant si barbarismul, salbaticiunea si terorismul pecare il varsa. Acesta este un punct comun, pe langa multe altele. Speram ca Israel si Rusia sa poata vedea cu acelasi ochi in privinta tuturor problemelor strategice. 

Published on Nov 30, 2015

Prime Minister Benjamin Netanyahu meets with Russian President Vladimir Putin at the climate conference in Paris.

VIDEO by IsraeliPM

2 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  nov. 30, 2015 @ 22:31:53

  Reblogged this on "Politichie" actuala.

 2. Iosif
  nov. 30, 2015 @ 23:05:03

  Si iata cum,incet dar sigur,profetiile lui Daniel,se implinesc ad litteram.

  Fiti binecuvantati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: