PETIȚIA PENTRU FAMILIA BODNARIU A TRECUT DE 25 000 DE SEMNĂTURI – CE URMEAZĂ

Marius si Ruth Bodnariu

Pastorul Cristian Ionescu despre ce urmeaza in cazul familiei Marius si Ruth Bodnariu..

Popas pentru suflet

Deși ținta pe care ne-am propus-o a fost modificată de câteva ori, până la 25 000, țintă care a fost atinsă și depășită, continuăm să ne exprimăm și în acest fel suportul pentru familia Bodnariu!

Pentru cei care au ajuns la capătul răbdării și cer acțiuni mai tranșante, proteste și manifestări, suntem în aceeași stare de spirit și simțim nevoia să facem mai mult.

A fost însă nevoie de acest răgaz în care s-a putut aplica o oarecare presiune dar nu peste anumite limite, deoarece am dorit să creăm mediul în care autoritățile norvegiene să se poată retrage elegant din groapa de imagine în care au intrat.

Dacă eforturile diplomatice, presiunile unor personalități din fruntea organizațiilor cultice și pro familie și demersul nostru mediatic (inclusiv petiția online) vor continua să fie ignorate, în acest caz, mai degrabă foarte curând decât mai târziu, ne vom găsi în situația de a apela…

Vezi articolul original 152 de cuvinte mai mult

10 comentarii (+add yours?)

 1. Soimu Magdalena
  dec. 01, 2015 @ 15:37:36

  Este greu sa nu fii caustic in cazul super.statului Norvegian , asa zis stat ” democra” !!! Nu as fi crezut nici o clipa , ca un popor atat de civilizat , poate sa coboare intr.atat , incat sa devina …salbatic …Salbaic in ce priveste adevaratele valori …!!!!

 2. Dragos Valeria
  dec. 01, 2015 @ 15:42:38

  Suntem alaturi de fam. Bodnariu cu rugaciunile noastre, Domnul sa se indure de ei.

 3. Daniel D. Pintilie
  dec. 01, 2015 @ 16:12:28

  Asta terorism…si in numele „legii democratice” ISIS ar trebui sa stea jos si sa ia notite de la guvernul impropriu spus civilizat al norvegiei. Sa violezi integritatea unei familii patrungand in intimitatea ei apoi sa o amputezi pe motiv ca parintii isi educa copii in spiritul valorilor morale si (de ce nu??!!) crestine…asta da putrefactie socio-morala la cele mai josnice cote. Doar genul acesta de sado-extremism ma face sa rasuflu usurat ca totusi … exista un iad.

  • Avram
   dec. 01, 2015 @ 21:16:38

   Daniel,
   Foarte bine spus. Nici nu se putea mai bine. Ce face acest guvern norvegian nici comunistii cu toata ura lor impotriva crestinilor, nu o faceau,poate nazistii in vremea lui Hitler.
   God bless you.

  • rodi
   dec. 01, 2015 @ 21:49:19

   Daniel,
   Am vrea sa postam pe blogul nostru acest comentariu, cu consimtamantul tau, pentru ca reprezinta felul in care multi dintre noi simtim cu privire la acest caz.
   Multumim anticipat, God bless you.

  • Iosif
   dec. 01, 2015 @ 23:29:20

   „…sa rasuflu usurat ca totusi…exisa un iad.”

   Raiul si iadul ,sunt doua aspecte ale existentei,percepute de capacitatea de perceptie al fiecaruia in parte.
   Nici macar nu e necesar sa crezi in existenta lor,deoarece,din momentul nasterii biologice,pana la moarte,viata se deruleaza (obligatoriu) intre cele doua aspecte,apoi,pe parcursul vietii biologice (fizice),fiinta rationala matura (responsabila),are posibilitatea alegerii UNUIA dintre cele doua aspecte ,pentru ETERNITATE.

   „Si viata vesnica este aceasta: Sa Te cunoasca pe Tine,singurul Dumnezeu adevarat,si pe Isus Hristos,pe care L-ai trimis Tu.(Ioan 17:3)

   Fiti binecuvantati.

 4. Trackback: Florin Ianovici, Bucuresti – Informare, Cazul Familiei Bodnariu din Norvegia | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Marius and Ruth Bodnariu story (ENGLISH version) | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Cazul lui Marius și Ruth Bodnariu a fost publicat pe Wikipedia si in Christian Today | agnus dei - english + romanian blog
 7. anca
  dec. 03, 2015 @ 14:45:18

  NU AS FI CREZUT VREODATA CA O TARA CA NORVEGIA FACE ASA CEVA. COPIII SIGUR PLANG SI ISI DORESC PARINTII. NUMAI BRUTELE IAU COPIII DE LA SANUL MAMEI LOR, NU OAMENII. TARA CIVILIZATA? OAMENI BUNI, CIVILIZATIA NU SE MANANCA CU SALBATICIA UMANA. ACELEA SUNT MINTI NEIMBLANZITE. IAU COPIII EMIGRANTILOR ( CA IN TARA LOR, CASATORIA NU INSEAMNA NIMIC, DOUA DIN ZECE FEMEI NORVEGIENE NASC), II DAU IN „FAMILII” ADOPTIVE.NUMAI FAMILII NU SE NUMESC ACELEA, PENTRU CA IN NORVEGIA MORALITATEA ESTE LA PAMANT, NICI MACAR PEDOFILIA NU ESTE PEDEPSITA ASA CUM PEDEPSESC ACEI „DESTEPTI” AI STATULUI NORVEGIAN PE MARIUS SI RUTH SI MAI ALES PE COPII. DAR CICA II „SALVEAZA” PE SARMANII COPII DIN MAINILE UNOR PARINTI RAI. AU UN SISTEM PERVERS, TOTUL ESTE GANDIT, ACOLO A LUA COPIII DE LA FAMILII ESTE O AFACERE DE STAT. NORVEGIA ESTE O MIZERIE DE TARA. CITITI SI INFORMATI-VA. MULTI COPII AU FOST VIOLATI IN INSTITUTIILE LOR DE ‘APARARE” A COPILULUI SAU IN ACELE „FAMILII” ADOPTIVE.

  SI MAI ALES DUPA ACEST CAZ, NU DAU DOI BANI PE TARA ASTA.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: