Cultul Creştin Penticostal Comunicat referitor la situația familiei Bodnariu

Cultul penticostal alegeri 2014

Comunicate

Comunicat referitor la situația familiei Bodnariu

02.12.2015

În legătură cu familia Marius şi Ruth Bodnariu din Norvegia, căreia i s-au luat cei 5 copii de către Protecţia Copilului din această ţară, vă informăm următoarele:

 • Prin fr. Daniel Bodnariu, pastor al Bisericii Penticostale Filadelfia Bucureşti şi frate de corp cu fr. Marius, am urmărit cu atenţie acest caz, încercând să înţelegem cât mai bine despre ce este vorba.
 • Imediat după ce am aflat că le-au fost luaţi copiii în urma denunţului făcut de directoarea şcolii în care învăţau, denunţ în urma căruia au fost acuzaţi de creştinism radical, pentru că le spuneau copiilor lor că Dumnezeu pedepseşte păcatul, ne-am arătat disponibilitatea de a-i ajuta, apelând la ambasada Regatului Norvegiei la Bucureşti şi la autorităţile statului român, dar familia Bodnariu ne-a spus că este bine să mai aşteptăm.
 • Până acum am fost alături de ei numai în rugăciune, dar astăzi, 02.12.2015, cu acceptul familiei, am apelat la Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, la domnul Prim-Ministru al României, Dacian Cioloş, la Ministrul Afacerilor Externe, domnul Lazăr Comănescu, la ambasada Regatului Norvegiei la Bucureşti, să facă toate demersurile legale pentru rezolvarea acestui caz, pentru ca familia Bodnariu să-şi recapete copiii cât mai curând posibil.

Având în vedere că aceşti părinţi s-au străduit să-şi educe copiii în spiritul Sfintelor Scripturi, să continuăm să-i susţinem în rugăciune până când bunul Dumnezeu, care are întotdeauna ultimul cuvânt, va rezolva problema.

Biroul Permanent al Cultului Creştin Penticostal – B.D.A.R.

6 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Marius and Ruth Bodnariu story (ENGLISH version) | agnus dei - english + romanian blog
 2. dancu maria sora
  dec. 02, 2015 @ 13:18:49

  NE AM BUCURA F MULT SA STIM CA CETATEANUL ROMAN BODNARIU MARIAN ESTE AJUTAT DE PRESEDINTIA ROMANIEI SI DE CELELALTE AUTORITATI!VA RUGAM DIN SUFLET PUNETI CAPAT ACESTUI ACT CRIMINAL DE A RAPII COPII DIN CAMINUL PARINTILOR LOR,CRESCUTI CU FTICA FE DUMNEZEU SI DATI LA PERSOANE ONAFIDABILE!VA MULTUMIM PT TOATE INTERVENTIILE POZITIVE SI FAVORABILE FAMILIEI BODNARIU!

 3. dininimapentrutine
  dec. 02, 2015 @ 13:28:11

  Un comunicat venit la timp!

 4. Trackback: Cazul lui Marius și Ruth Bodnariu a fost publicat pe Wikipedia si in Christian Today | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: PROTEST PRIN EMAIL ~ In sprijinul familiei Marius si Ruth Bodnariu (Instructiuni in Romana si Engleza) | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: