O PAGINA DIN BIBLIE A FOST GASITA INCRUSTATA IN OTEL DE LA ATACUL TERORIST DE LA 9/11, CE- A SCRIS PE EA E CU DEA DREPTUL UIMITOR

O PAGINA DIN BIBLIE A FOST GASITA INCRUSTATA IN OTEL DE LA ATACUL TERORIST DE LA 9/11

O PAGINA DIN BIBLIE A FOST GASITA INCRUSTATA IN OTEL DE LA ATACUL TERORIST DE LA 9/11

Traducere In Limba Romana: Agnus Dei Sursa: Young Conservatives

Un pompier a facut o descoperire  uimitoare in luna Martie 2002 si cand veti vedea care a fost aceasta descoperire, veti ramanea uluiti.

Pompierul a gasit o bucata de otel desprinsa dintr- una din Turnurile Gemene (Twin Towers), care amandoua s-au prabusit in urma atacului terrorist de la 9/11, pe care era incrustata o pagina din Biblie, lucru care desi semnificativ,  s-ar putea sa nu vi se  para asa de fascinant,  dar cand veti vedea ce verset din Scriptura este pe aceasta bucata de otel rupta din cladirea prabusita, va va taia suflarea.

Ziarul New York Times scrie despre aceasta descoperire urmatorul articol:

„Razbunare”.

Ati auzit ca s-a zis: ,,Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.”

Dar Eu va spun: Sa nu va impotriviti celui ce va face rau. Ci, oricui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si pe celalalt” (Matei 5:38-39).

Asa de multe capitole. Asa de multe versete se gasesc in Biblie. Dar acestea au fost cuvintele – Domului Isus  din „Predica de pe Munte”, din Evanghelia dupa Matei, – ce au fost expuse permanent la Ground Zero dupa atacurile din Septembrie 11. Paginile tiparite din Biblie, au fost incrustate intr-un mod miraculous, pe o bucata de otel in timp ce Centrul Comercial Mondial se prabusea. ca dupa aceia sa fie gasite , la numai cateva luni dupa aceasta tragedie.

Un pompier a gasit fragmentul in Martie 2002, sub drumul Tully, un drum temporar, care acoperea ultimele ramasite a Turnului de Sud. A chemat imediat fotograful care s-a intamplat sa fie in apropiere.

,,Aceasta bucatica din Biblie, arsa si acoperita cu moloz, a ajuns la mine din mainile iubitoare a unui pompier, care stia ca eu sunt cel care tineam contul de inregistrare cu tot ce se gasea la Ground Zero,” a spus Mr. Meyerowitz, care locuieste acum in Italia.

Mr. Meyerowitz a continuat zicand: ,,Uimirea mea, cand am vazut pagina la care era deschisa Biblia, a fost ca m-a facut sa inteleg ca mesajul Bibliei supravietuieste de-a lungul timpului si ca in fiecare era noi interpretam invataturile din ea, proaspat, dupa cum o cere imprejurarea.”

Ne este usor sa uitam, chiar ca crestini, ca suntem toti pacatosi si in nevoie de harul lui Dumnezeu. Aceasta-i include si pe teroristii radicali, ucigasi, curvari si asa mai departe.

Nici unul dintre noi nu suntem mai buni decat ceilalti. Inaintea lui Dumnezeu, suntem toti egali, indiferent de rasa, etnicitate, convingeri politice, si asa mai departe, pentru ca noi toti am intristat un Dumnezeu sfant si drept prin pacatele noastre.

Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, pentru ca a trimis pe Fiul Sau, Isus Christos, sa moara pe cruce in locul nostru, pentru ca cei care se pocaiesc si se incred in El sa fie mantuiti, indifferent cat de rai ar crede ca sunt.

Aceasta minune, aceasta pagina din Scriprura , este o reamintire ca noi in timp ce, in mod sigur trebuie sa actionam pentru a ne apara de atacuri din partea vrasmasilor, nu trebuie sa lasam ca inima si mintea noastra sa ajunga sa fie tinute in captivitate de ura, indifferent de cat rau ne-ar face altii.

In cultura zilelor noastre, care se pare ca este obsedata cu moartea, aceste cuvinte de speranta sunt asa de necesare pentru fiecare dintre noi.

6 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  dec. 05, 2015 @ 00:41:56

  Reblogged this on Pastor Ciprian Barsan .

 2. Vasile. Grosu
  dec. 05, 2015 @ 06:25:07

  In numele DOMNULUI ISUS . Copiii au un statut special pina la virsta cind poate sa discearna.De aceea ptr.ca nu poate sa deosebeasca binele de rau,DOMNUL nu-i trece pe la judecata ci sint mostenitori directi ai imparatiei lui DUMNEZEU.Deci copiii fac parte din poporul ales la modul absolut,de aceea toate atacurile la adresa copiilor (rapiri,avorturi,exploatari,etc.)sint crime la adresa poporului ales si de aceea cei care au indraznit sa comita asemenea crime vor beneficia de un tratament special pe care DOMNUL la pregatit ptr.acest timp care este timpul din urma.Fac apel la cei care slujesc in adevar DOMNULUI ISUS sa ramina treji iar celor care se considera ca sint ai DOMNULUI dar in adevar nu sint (cei mai multi la numar),sa se trezeasca ptr.ca DOMNUL va rapi biserica in viitorul foarte apropiat.DOMNUL nu a scapat de sub control ,lucrurile,ci toate aceste intumlari mizerabile de pe tot cuprinsul pamintului sint consecinta a somnului spiritual in care ne aflam.Poporul ales(la modul absolut copiii)va fi smuls din miinile paginilor la fel cum poporul israel a fost scos din egipt.Ce sa intimplat cu familia Bodnariu este strigator la cer ,dar sa nu uitam ca fara ca DOMNUL sa ingaduie nu poate sa se intimple,iar cind DOMNUL ingaduie ,pregateste si salvarea.Raspunsul pe care l-am primit in urma rugaciunii cu privire la familia Bodnariu este ca nu numai cei 5 copilasi,vor fi salvati ci toti copiii dupa intreg cuprins al pamintului.DOMNUL ii va scoate cu dreapta lui puternica ,iar „faraonul cel mare”va sfirsi ca si cel din timpul lui Moise.Nu acceptati sa luptati dupa regulile(legile)faraonului ci uitativa la DOMNUL si la valorile pe care ni le-a dat.Cit despre mine sint intru totul cu familia Bodnariu si nu ma deranjeaza daca doreste sa luam contact(telef.00436606552765). DOMNUL ISUS sa va binecuvinteze.AMIN.

 3. Trackback: Pagini din Biblie, încrustate miraculos, au fost găsite într-o ruină de oțel de la Twin Tower | ARMONIA MAGAZINE - USA
 4. Trackback: Pagini din Biblie, încrustate miraculos, au fost găsite într-o ruină de oțel de la Twin Tower | ARMONIA MAGAZINE - USA
 5. Valeria Iancu
  sept. 12, 2016 @ 02:44:56

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: