Norvegia, o tara departe de Dumnezeu

Emanuel Zarnescu ne ofera o imagine nu prea buna a crestinismului din Norvegia anului 2010. Citez: „Sunt profund intristat pentru ca pana acum nu am gasit nici un crestin norvegian despre care sa spun ca este credincios Cuvantului…..”

Emanuel - un blog creștin

De aproximativ 6 luni de zile, ma aflu in orasul Bergen in Norvegia. Este o tara frumoasa, o tara bine organizata si cu o economie puternica. Guvernul este de orientare socialista dar are puternice influente feministe si un sustinator aprig al lumii musulmane.

Tara are aproximativ 5 mil. de locuitori, din care aproximativ 10% sunt imigranti. Se declara o tara crestina, avand o biserica de stat, Biserica Norvegiana – Den Norske Kirke.

Orasul Bergen, in care ma aflu, este un oras – port turistic, in partea de vest a Norvegiei, si are aproximativ 300.000 locuitori, fiind al doilea ca marime din Norvegia. Desi, dupa numarul de locuitori pare mic, totusi este un oras intins, pentru ca s-a dezvoltat pe orizontala, nu pe verticala, orasul neavand cladiri inalte. De asemenea este un oras universitar, care atrage multi studenti, atat norvegieni cat si straini, majoritatea programelor de master si doctorat fiind in limba…

Vezi articolul original 389 de cuvinte mai mult

7 comentarii (+add yours?)

 1. Dinu Iulian
  dec. 05, 2015 @ 14:57:07

  Mergeti in Brunstad sau in Oslo si intrebati de crestini ADEVARATI si o sa vedeti minciuna postata mai sus

  • Avram
   dec. 05, 2015 @ 15:40:49

   Dinu,
   Cel ce a scris despre bisericile din Norvegia este un om credincios care a locuit in Norvegia cateva luni de zile. A facut aceasta afirmatie dupa ce a vorbit cu mai multi pastori si crestini dinn aceasta tara. Sa nu intelegi gresit. Crestini adevarati sunt si in Norvegia la fel ca si in multe alte tari de pe acest pamant.
   God bless you.

  • mike
   dec. 08, 2015 @ 21:04:02

   Sunt sigur ca vor fi si crestini adevarati –dar sunt prea putini– daca erau mai multi, erau alte legi in Norway–sau alta luare de pozitie inpotriva netaiatilor inprejur . Doresc un -ILIE- Norvegian care sa demonstreze cine e adevaratul DUMNEZEU- si sa intoarca acest popor din nou cu fata catre DOMNUL DOMNULOR si sa nimiciasca falsii preoti. Cu siguranta, Dumnezeu nu se lasa batjocorit –iar ziua scadentelor e aproape.

 2. Dinu Iulian
  dec. 05, 2015 @ 15:09:49

 3. Iosif
  dec. 06, 2015 @ 02:44:49

  D-le Avram.
  Daca iubiti Adevarul,si daca acest Adevar v-a facut cu adevarat „slobod”,si nu va va fi frica,veti posta acest com,care este valabil pentru absolut toti „pastorii” din toate confesiunile,daca nu,va va sluji d-voastra spre mantuire sau…?
  In acest text, din Evang.dupa Matei,Isus Hristos ,se adreseaza tuturor carturarilor si fariseilor,liderii celor mai populare confesiuni..

  In (Osea 4;6) observam de ce piere poporul,de ce mor „turmele”.
  Sistemul „Antihrist” si-a atins scopul,punindu-si „semnul fiarei” peste toate
  confesiunile,de pe intreg pamantul. Cenzura Adevarului,si rastignirea Sa,este strigata de la amvoane,de „pastorii lupi”,aserviti stapanului lor „Mamona”.

  „Vai de voi,carturari si farisei fatarnici ! Pentru ca voi inchideti oamenilor Imparatia cerurilor;nici voi nu intrati in Ea,si nici pe cei ce vor sa intre nu-i lasati sa intre.”
  (Matei 23;13………………………………………………………………………………………………
  37-39)
  „Ierusalime,Ierusalime,care omori pe prooroci si ucizi cu pietre pe cei trimisi la tine. De cate ori am vrut s strang pe copiii tai cum asi strange gaina puii sub aripi,si n-ati vrut !
  IATA CA VI SE LASA CASA PUSTIE ;
  caci va spun ca de acum incolo nu Ma veti mai vedea pana cand veti zice:”Binecuvantat este Cel ce vine in Numele Domnului.”

  Fiti binecuvintati.

  • Avram
   dec. 06, 2015 @ 23:47:13

   Iosif,
   cu parere de rau dar esti foarte gresit in interpretarile tale. Dupa cum spui dumneaeta, reiese ca tu esti impotriva tuturor pastorilor sau liderilor. Poate sunt unii dintre acei pastori care vor da mana cu Anticrist, dar vor fi multi altii impreuna cu multi crestini care nu se vor inchina semnului fiarei. Apostolii sunt aceia care au randuit pastori, prezbiteri, si asa mai departe, peste tot unde au deschis biserici. Cei ce raman neclintiti in credinta in Domnul Isus (lideri , pastori, simpli membri), nu se vor inchina acestui antichrist. Este foarte eronant felul in care crezi. Esti cumva impotriva bisericilor, asa dupa cum le-a stabilit Dumnezeu pentru credinciosii care cred in Isus Christos? Dupa comentariile tale se obsearva in nenumarate randuri ca iei versetele din Biblie care nu sunt in context cu postarile la care le aplici.
   Sa fim chibzuiti, si sa nu tot lovim necontenit in turma Domnului, ca si cum ar fi niste rataciti. Se cere putina intelepciune. God bless you.

 4. Trackback: Norvegia, da inapoi copiii familiei Bodnariu ~ Norway, give back the Bodnariu children | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: