Apartenența la creștinism – Tony Berbece

Bible vs. internet

Napoleon a spus ca un ziar e mai puternic decât o armata, apoi a apărut televiziunea iar Lenin a spus ca cea dintâi arta care va fi folosită pentru răspândirea ideologiei lui va fi televiziunea.

Astăzi am evoluat mai mult, avem si internet.

Diavolul se folosește de toate acestea pentru a-si transmite păcatul canceros însă crestinul nu poate fi manipulat de nimic pentru ca norma lui este Biblia.

Nimic si nimeni nu trece peste autoritatea Acesteia. Iar cel care petrece timp mai mult cu alte surse decât cu Scriptura trebuie sa-si redefinească apartenența la creștinism.

Doamne ajuta-ne sa-ți iubim Cuvântul prin care suntem sfințiți!

Tony Berbece

De acelasi autor –

4 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  dec. 06, 2015 @ 14:32:57

  Interesanta cugetarea! Dar intr-un mod putin ironic… autorul ei are cont pe …facebook!…

  • Avram
   dec. 06, 2015 @ 18:31:12

   Cristian,
   Autorul spune, daca citim cu atentie, sa punem pe primul plan in viata noastra Cuvantul lui Dumnezeu. Aceasta sa fie sursa noastra de invatatura. celelalte lucruri sa fie pe planul al doilea.

 2. Cristian
  dec. 07, 2015 @ 06:10:52

  Din pacate un lucru ca facebook NU POATE ramane pe locul sau planul al doilea, pentru ca va tinde sa se „urce” pe planul INTAI! Cunosc si exemple de pastori care au ingenuncheat in fata lui facebook, dupa ce mai inainte au predicat impotriva lui. Nu este potrivit sa dau nume… Personal sunt 250% impotriva facebook!

 3. Cristian
  dec. 07, 2015 @ 06:16:55

  Ar mai fi de adaugat ca facebook este o unealta special creata pentru manipularea sociala, pentru a manevra psihologia maselor! Se dovedeste foarte foarte eficienta, pentru ca nici macar pocaitii nu se pot infrana sau abtine si doar 1 sau maxim 2 pot renunta la asa ceva! Restul… ROBIE SI SCALVIE!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: