„Frontal”: Scrisoare deschisă Excelenţei Sale, domnului ambasador al Norvegiei, Tove Bruvik Westberg

Cornel DavarsanDomnule ambasador, ştiu că aţi fost înştiinţat de acest abuz făcut de statul norvegian. Vă rugăm să transmiteţi faptul că o comunitate creştină care creşte mereu susţine ca aceşti copii să fie redaţi familiei bune şi echilibrate în care au crescut. […..] Ceea ce nu înţelege familia Marius şi Ruth Bodnariu este de ce li s-au luat copiii fără să li se spună, în prealabil, că fac ceva greşit şi de ce sunt trataţi ca nişte criminali sau părinţi denaturaţi. De ce li se refuză dreptul parental, de ce acest drept nu ar trebui să prevaleze în faţa oricărui drept pe care şi-l arogă statul? Multe întrebări sunt fără răspuns. Norvegia se pare că are o lege inumană şi care este pusă în aplicare de nişte oameni fără inimi care doresc să-şi testeze cunoştinţele de psihologie învăţate în şcoală. Vă rugăm să interveniţi urgent, Excelenţa Voastră!

Nu cred că suntem într-o junglă în care cel mai tare câştigă. Suntem într-o Europă în care, cel puţin declarativ, se respectă libertatea religioasă, libertatea de exprimare. Sau să o luăm puţin altfel… Nu aţi primit nicio disciplinare din partea părinţilor dumneavoastră niciodată? Nu cred că aţi fi ajuns la nivelul la care sunteţi din punct de vedere profesional prin atitudinea dumneavoastră personală, necizelată de părinţi şi de profesori. Pentru că fiecare dintre noi, Excelenţa Voastră, avem nevoie de corijare. De disciplinare. Altfel, multe buruieni îşi fac simţită prezenţa în grădina noastră. Nu înseamnă că susţinem bătaia sau abuzul fizic, ci doar că avem o responsabilitate asupra copiilor noştri şi nu le îngăduim orice, chiar dacă s-ar da cu fundul de pământ prin magazine. Tare mă tem că societatea care se formează acum, în care drepturile copilului sunt mai mari decât ale părintelui, va duce lumea la ruină. Faceţi, vă rugăm, acum, în prag de Sărbători, cel mai mare cadou acestei familii. Redaţi-i demnitatea!

CITESTE mai MULT AICI – http://www.ziarulring.ro/stiri/editorial/269060/2015/-Frontal-Scrisoare-deschisa-Excelentei-Sale-domnului-ambasador-al-Norvegiei-Tove-Bruvik-Westberg-

CITESTE si –

Pentru cele mai noi stiri despre cazul Familiei Bodnariu, fa click pe poza:

Familia Bodnariu www.rodiagnusdei.wordpress.com

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: