SURPRIZA pentru IMIGRANTII MUSULMANI, de la un PRIMAR! (Dă SHARE)

ei trebuie sa inteleaga ca in Canada (Quebec), cu radacinile sale iudeo-crestine, pomi de Craciun, biserici si festivaluri religioase, religia trebuie sa ramana in domeniul privat.

Municipalitatea Dorval are dreptul de a refuza orice concesii pentru Islam si Sharia…….

Ciprian I. Bârsan


Sursă poză:
http://www.lapresse.ca/le-soleil/actualites/societe/201309/14/01-4689514-une-femme-voilee-invectivee-en-plein-centre-commercial.php

SURPRIZA pentru IMIGRANTII MUSULMANI, de la un PRIMAR.
Un primar canadian a refuzat sa dea curs cererii cu care au venit parintii musulmani ai unor copii care invata la o unitate scolara dintr-o suburbie a orasului Montreal (Canada).
Parintii de religie musulmana au cerut ca din cantina scolii din suburbia Montreal de Dorval sa fie scoase meniurile cu carne de porc, pentru ca religia musulmana interzice consumul acestei carni.

Primarul le-a refuzat cererea si le-a trimis cate o instiintare, prin notar, in care li se arata de ce nu se poate da curs cererii lor.

Iata ce se spune in instiintare :

«Musulmanii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se adapteze la realitatile din Canada si Quebec, la obiceiurile, traditiile sale, felul sau de viata, daca au ales sa emigreze in aceasta tara. Ei trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se integreze si sa invete sa traiasca…

Vezi articolul original 258 de cuvinte mai mult

3 comentarii (+add yours?)

 1. Alex Roman
  dec. 30, 2015 @ 06:20:55

  SURPRIZA pentru IMIGRANTII MUSULMANI,

  Fotografia este plagiată dintr-un articol care nu are nimic de-a face cu pretinsele afirmații ale primarului imaginar din Quebec, afirmații care de fapt, nu le-a făcut nimeni.
  Astfel de articole născocite din imaginația bogată a unor bloggers nu fac decât să discrediteze oponenții Islamului.

  http://www.hoax-slayer.com/dorval-mayor-refuses-remove-pork-school-canteens.shtml

  • rodi
   dec. 30, 2015 @ 07:21:48

   Cititi cu atentie comunicatul de presa a primarului in care scrie ca ‘nu a refuzat sa stea de vorba cu musulmanii care i-au cerut sa scoata carnea de porc din meniu scolilor din Dorval, suburbie a Quebecului. Dar, nicaieri nu scrie ca a onorat cerinta lor. Deci, in adevar, a respins-o, altfel ar fi declarat in comunicat ca schimba meniul si scoate carnea de porc din meniul scolilor. Deci stirea e adevarata. Primarul refuza sa scoata carnea de porc din meniul scolilor, dar a avut dialog cu musulmanii care i-au facut aceasta cerinta. Pot sa va spun ca multe din cele scrise pe hoax-slayer si pe snopes.com sunt cateva cazuri de dezmintiri false. Ei dezmint cate un detaliu mic dintr-o stire si ca atare vor sa desfiinteze stiri care sunt de fapt adevarate.
   Aici e comunicatul de presa- unde vedeti ca primarul a facut pe placul musulmanilor? Primarul se dezice de un singur lucru ‘ refuzul sa se intalneasca cu ei” si atat – http://www.ville.dorval.qc.ca/en/article/the-city-of-dorval-denounces-false-news-circulating-on-the-internet

 2. Alex Roman
  dec. 30, 2015 @ 07:39:56

  Am citit cu foarte mare atenție singurul comunicat care există:

  http://www.ville.dorval.qc.ca/en/article/the-city-of-dorval-denounces-false-news-circulating-on-the-internet

  din care singurul lucru care reiese foarte clar este că toată povestea este o născocire.

  Message from Edgar Rouleau, Mayor of Dorval

  Press Releases

  The City of Dorval Denounces False News Circulating on the Internet
  Dorval, January 27, 2015 – For a number of weeks now, false news has been circulating on social networks, as well as via a string of emails, about the Mayor of Dorval having allegedly refused to follow up on a request from Muslim parents asking him to remove pork from the City’s school cafeterias. The story also quotes speculative comments from the Mayor in regards to Muslims.
  The City of Dorval wishes to denounce this false article and resents this identity usurpation. Internet users across the world have published this false news as it was true, and the Mayor would like to set the record straight by saying that, on no account, he, nor any the City’s representatives, have made such comments.
  Albeit difficult to track the origins of this hoax, our research has led us to believe that it started in the United States. A similar hoax about a Mayor in Belgium had traveled the Web in 2013.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: