NU ŞTIM CINE URMEAZĂ! Presedintele Cultului Crestin Baptist despre Cristi Tepes

Agnus Dei Cristi Tepes 4

NU ŞTIM CINE URMEAZĂ!

Aseară am fost obosit şi m-am culcat puţin mai devreme. Dimineaţă m-am trezit tot devreme şi după ce am citit primele capitole din Apocalipsa, am deschis căsuţa poştală. Mi-au captat atenţia imediat mesajele ce îl aveau ca subiect pe Cristi Ţepeş.

L-am cunoscut din anii liceului. Familia Ţepeş, a fost prima care m-a primit în casa lor când am ajuns la Iaşi. Ne-am rugat, am discutat, ne-am bucurat şi cred că am plâns împreună.
Cu toate că distanţa intelectuală între mine şi ei era mare, relaţia a continuat şi s-a întărit.

Slujirea ne-a dus în locuri diferite, dar inima a rămas împreună. Când am văzut dimineaţă în mesaje numele lui mă gândeam la multe, dar nu la plecarea lui.

Zilele trecute mă ruga cineva să fac tot ce pot şi să intervin pentru ca fratele Cristi să revină la TVR cu emisiuni creştine. Nu mai este nevoie! Alergarea şi slujba lui pământească s-au sfârşit.

Pentru că sunt doar câteva ore de când am citit Apocalipsa şi pentru că acolo L-am revăzut pe Domnul Isus viu şi în controlul tuturor lucrurilor, nu pot să comentez. Mâ închin în faţa deciziilor Sale, chiar dacă pe unele nu le înţeleg. Am înţeles însă că pot face ceva pentru familia care a rămas.
Ştiu că mulţi din cei care citiţi acest mesaj îmi sunteţi prieteni, fraţi şi că vă rugaţi pentru mine. Vă mulţumesc frumos. Astăzi, vă rog frumos să vă rugaţi împreună cu mine pentru toţi membrii familiei Ţepeş. Mângâierea noastră constă în faptul că Dumnezeu ştie şi poate să se ocupe de fiecare în parte. Binecuvântat să fie El şi în împrejurările acestea!

Ps. Ar putea fi plecarea lui Cristi un prilej de cercetare personală? Suntem pregătiţi pentru întâlnirea cu Dumnezeul nostru? Dragilor, să folosim harul divin pentru o trăire sfântă şi o slujire eficientă, deoarece nu ştim cine urmează…

Viorel Iuga
Preşedintele Uniunii Bisericilor Baptiste din România

via Catalin Vasile, Director Prodocens Media

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: