ACCENTE: 38 de familii din diferite ţări sunt afectate de ideologia Barnevernet din Norvegia

Beni Drădici38 de familii ce provin din Norvegia, Polonia, Lituania, Slovacia, Republica Cehă, Statele Unite, România, Brazilia, Filipine, India, Turcia şi Irak, au semnat o scrisoare de protest la începutul lunii decembrie, scrisoare ce este destinată Comisiei Europene, Parlamentului European, Papei Francisc şi Naţiunile Unite, în care sunt denunţate abuzurile statului norvegian ce le-a sechestrat copiii, pe care îi reţine în circumstanţe lipsite de transparenţă şi la limita legislaţiei internaţionale. Textul scrisorii de protest a fost trimis de asemenea tuturor europarlamentarilor.

barnevernet_rusia

Norvegia este o ţară ce nu aparţine Uniunii Europene, dar aceste familii, unite în platforma Stop Barnevernet, cer ca Uniunea Europeană să nu treacă cu vederea acest protest, ci din contră să facă front comun pentru apărarea acestor copii ce sunt reţinuţi fără nici o logică de către Norvegia.

Familii din ţări atât de diferite precum Brazilia, Filipine, India, Rusia sau Turcia se întâlnesc în aceiaşi tristă şi inexplicabilă experienţă: copiii le sunt smulşi pur şi simplu din braţele lor. Funcţionarii guvernului şi poliţiştii se arată impasibili faţă de plânsul mamelor şi bineînţeles al copiilor, pe care îi iau să-i ducă cu ei, fără ca părinţii să poată face ceva.

CITESTE mai mult aici – http://benidradici.com/38-de-familii-din-diferite-tari-sunt-afectate-de-ideologia-barnevernet-din-norvegia-2/

9 comentarii (+add yours?)

 1. Vasile
  dec. 16, 2015 @ 13:32:53

  Familiile respective trebuia sa stea linistiti in tara lor unde DUMNEZEU ia asezat sa traiasca… ex…Avraam cand a mers in Egipt ! Foarte multi nemultumitori cu soarta au plecat din tarile lor,au încalcat legile si s-au dat mari victime unde au emigrat ,si-au distrus familiile desi aveau situatii f. bune in tarile lor unde s-au nascut….Suntem f. întristati de familia Bodnariu care îi cunoastem ,parinti, bunici si-L rugam pe Dumnezeu sa le dea biruinta în aceasta încercare….

  • rodi
   dec. 16, 2015 @ 17:05:24

   In cazul familiei Bodnariu, mama copiilor e nascuta in Norvegia, si parintii ei locuiesc acolo. Deci, sunt la ei acasa. De obicei, in casatorii, fetele trag aproape de mama lor si probabil si in acest caz, Ruth a tras aproape de mama ei. Sa nu judecam motivatiile celor in nevoi prea repede ca si daca o familie face o decizie spre binele familiei lor in Romania, daca vine necazul, ei tot sunt demni de ajutorul nostru a tuturor. Ca frati in Hristos, sa ii ajutam!

 2. Lukas
  dec. 17, 2015 @ 07:12:20

  Nu exista nici o scuza pentru asemenea situatii, care se ivesc si se desfasoara sub ochii nostrii.Nu avem nici un drept sa judecam de ce sau cine de unde a plecat si de ce, traim intr-o perioada istorica in care fiecare cauta sa-si castige existenta in diferite moduri.Familia Bodnariu a trecut prin incercari care nu sunt altceva decat masinatiile lui satan diavol.Sa ne rugam in continuare pentru ei si oameni ca ei care trec prin diferite incercari grele, tinand cont de faptul ca Biblia ne spune clar ca in aceste incercari vor fi ajutati toti cei fideli Lui Dumnezeu.

 3. Trackback: VIDEO – Antena 3 Cazul Bodnariu 17 Noiembrie 2015 Cu Ben Oni Ardelean si Titus Corlatean | agnus dei - english + romanian blog
 4. mike
  dec. 17, 2015 @ 20:54:45

  Vasile –poti sa-mi spui ce legi au incalcat aceasta familie??– Au invatat pe copii ,doar- sa aibe frica de Domnul si rusinea de oameni–-ASTA E LEGEA SUPREMA A UNEI SOCIETATI – care duce la civilizatie –care inseamna –sanatos moral ,spiritual si de ce nu material, datorita faptului ca Dumnezeu binecuvinteaza tara care are fata indreptata catre EL.–vezi ceva rau in asta??. Nu ma opun -protectiei copilului –daca intradevar sunt motive -BINE INTEMEIATE – fiindca sunt sigur ca sunt si cazuri de abuz fizic sau psihic . Socotesc ca planeta pamint nu a fost impartita cu garduri de catre Dumnezeu , oameni au inventat gardul de sirma ghimpata– Deci ori unde ai fi pe planeta –trebuie sa gasesti –civilizatie- care inseamna –respect fata de cel din jur, indiferent de culoarea pieli sau crez– abuzul ,teroarea ,manipularea nu tine de un popor civilizat– apartine salbaticilor (satanei)–chiar daca se considera ,,civilizati”–Nu cunosc familia Botnariu, dar pling cu ei si ma rog ca Domnul sa dea izbinda – si va venii ziua cind acesti nemernici care au luat copii sa plateasca cu virf si indesat pentru ca Dumnezeu nu se lasa batjocorit – Cunosti familia –ce parere ai despre ei?? parere buna?? Eu unul cred ca familia asta ,e model pentru toti am simtul acesta si cred cu tarie . be blessed man.

  • Avram
   dec. 17, 2015 @ 21:10:15

   Agentia de protective a copilului din Norvegia face abuz. Cu cat ne adancim cercetarea despre aceasta organizatie, despre modul cum pur si sipmplu, in multe cazuri smulg copiii de la parintii lor fara nici un motiv. Si atunci dupa ce I-a luat de la parinti, pun pe hartie tot felul de motive neadevarate despre abuzul parintilor fata de copii. Au deja pregatiti parinti adoptiv care inainte de a fi copiii luati de la parintii lor de Barnevernet, fac pretentii de ce fel de copii doresc pentru adoptare. Si agentia aceasta satanista gaseste pe acesti copii si-i iau de la parinti. Familia Bodnariu este o familie matura care si-a avut grija de copiii lor si nu a fost nici un motiv temeinic pentru acest abuz din partea norvegienilor.

  • Vasile
   dec. 17, 2015 @ 22:14:10

   Mike..eu m-am referit la incalcarea legilor din tarile unde s-au nascut, exemple sunt multe de la trecerea ilegala a frontierelor pana la declaratiile mincinoase mai nou dupa 1989 (vizite a delegatiilor unor partide in USA) etc…Despre fam. Bodnariu care trece prin acest mare necaz sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa le faca dreptate sa-si poata recupera copilasii.

 5. Vasile
  dec. 18, 2015 @ 12:02:25

  Dupa cum vad exista mai multi vasile care numi seamana nici pe departe.Daca este posibil va rog sa faceti ceva sa se stie cu exactitate despre care persoana este vorba (de exemplu vasile 1 etc.Multumesc .DOMNUL sa va binecuvinteze.

 6. barzilaiendan
  mart. 03, 2016 @ 12:38:28

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: