ALELUIA! SPER SĂ FIE ADEVĂRAT! MAI MULT CA ORICÂND, LA ACȚIUNE!

Familia Bodnariu PROTEST in fata Ambasadei Norvegiana

La ce se refera Pastorul Cristian Ionescu: Am tradus introducerea documentului cu Google translate

Q-42/2015 Retningslinjer om behandlingen av barnevernsaker der barn har tilknytning til andre land

ENGLISH: 
Q - 42/2015 Guidelines on the treatment of child welfare cases in which 
children relate to other countries
ROMANA:
Q - 42/2015 Orientări privind tratamentul cazurilor de protecție a 
copilului în care copiii se referă la alte țări

Nr: Q-42/2015 Vår referanse: 12/6663

Retningslinjene vil gi informasjon om hvordan barnevernet kan håndtere 
sakene, herunder om undersøkelser, tiltak og mulighetene for alternativ oppfølging av barnet i utlandet. Retningslinjene inneholder en særlig omtale av barn som søker asyl eller som oppholder seg i Norge ulovlig. Det er også et eget kapittel om barneverntjenestens samarbeid med utlendingsmyndighetene.

English: 
The guidelines will provide information on how CPS can handle the cases,
 including the investigation measures and the possibility of alternative monitoring of the child abroad. The guidelines contain a special mention of children seeking asylum or residing in Norway illegally. There is also a chapter on agency work with immigration authorities .

Romana:
Orientările vor oferi informații cu privire la modul în care CPS 
se pot ocupa de cazuri , inclusiv măsurile de investigare și 
posibilitatea de monitorizare alternativă a copilului în străinătate . Orientările conțin o mențiune specială a copiilor care solicită azil sau care locuiesc în Norvegia ilegal. Există, de asemenea, un capitol privind munca prin agent cu autoritățile de imigrare .

Nu stim ce inseamna asta, dar ne rugam si speram si ne incredem 
in Dumnezeu ca va fi o scapare pentru copiii familiei Bodnariu 
ca sa fie reuniti cu parintii lor!

CITESTE mai MULT aici - http://www.barnevern.org/barnevernet-skal-vurdere-om-familie-i-utlandet-kan-ta-vare-pa-barna/

CITESTE si – ALELUIA! SPER SĂ FIE ADEVĂRAT! MAI MULT CA ORICÂND, LA ACȚIUNE!

POPAS PENTRU SUFLET

Numai ce am primit știrea, nici nu știu dacă să mă bucur încă, sau dacă e așa, dar se pare că în urma presiunilor internaționale, în Norvegia s-a dat legea ca Barnevernetul să dea înapoi spre repatriere copiii luați din familii etnice!

Oameni buni, se pare că sistemul se prăbușește! Am verificat din mai multe surse știrea și înțeleg că e adevărat! Marius și Ruth au fost alertați și au încercat să verifice, există materialul publicat, în norvegiană, dar ei au înțeles și sunt optimiști!

Am cerut Domnului să le dea copiii înapoi și El a hotărât să dărâme sistemul opresiv! Doamne dă să fie așa! Încă mă frec la ochi!

Acum, nu ne putem permite să ne oprim! Dacă e o farsă (ceea ce nu cred) cu atât mai mult, dar și dacă e adevărat, nu uităm de copiii din familii de norvegieni creștini! Se pare că Domnul ne…

Vezi articolul original 46 de cuvinte mai mult

12 comentarii (+add yours?)

 1. energein7
  dec. 17, 2015 @ 00:34:18

  Mie imi pare praf in ochi ca sa lasam garda jos! Trebuie mers inainte!

  • rodi
   dec. 17, 2015 @ 06:35:03

   de acord. E o speranta totusi pentru Marius si Ruth Bodnariu. Dar, nu trebuie lasata garda in jos nicidecum. Dupa cum am citit mai mult din acel articol, legea asta e in efect din vara si totusi nu s-a respectat cand au fost luati copiii fam. Bodnariu. Apoi, s-au incalcat chiar si legile Norvegiei care da voie mamei sa alapteze copilul. Deci, asteptarile noastre potrivit legilor nu se potrivesc cu actiunile celor de la Barnevernet.

 2. Trackback: ALELUIA! SPER SĂ FIE ADEVĂRAT! MAI MULT CA ORICÂND, LA ACȚIUNE! | Pastor Ciprian Barsan
 3. Freedom of Opinion and Speach
  dec. 17, 2015 @ 18:17:07

  Atentie! Cica se da la o parte, dar, aceasta comunicare/schimbare este cu multe taisuri. Este vorba ca, vai ce sa zicem daca copii de emigrant, dubla cetatenie, etc… se vor muta cu familia in alta tara, se vrea ca sa fie monitorizati in acea tara. Deci vrea sa puna presiune pe acel Guvern sa aiba tupeu Norvegienii sa se impuna in tarile straine cu legile lor (Norvegiene). Cu timpul asta o sa se intample daca cei de la Protectia Copilului din Romania si alte tari vor lasa sa adapteze dupa criteriile abuzive a le Norvegiei.

 4. Trackback: VIDEO – Antena 3 Cazul Bodnariu 17 Noiembrie 2015 Cu Ben Oni Ardelean si Titus Corlatean | agnus dei - english + romanian blog
 5. mike
  dec. 17, 2015 @ 21:30:16

  Lupta acum incepe –Diavolul stie sa minta si sa deruteze– noi trebuie sa raminem tari in credinta si inarmati cu armura data de Domnul– ca -Daniel,Shadrac Meshac si Abed-Nego–ca Iov care au ramas credincios pina la capat – Sa nu uitam Domnul are mila si indurare de cel neprihanit – Atentie!!! sa ne curatim sufletele caci Domnul nu primeste ruga, celui ce traiesta in faradelege. E o mica scinteie dar cine stie ?? Oricum, biruinta e a celor ce-si pun nadejdea in Domnul Ostirilor.

 6. dininimapentrutine
  dec. 17, 2015 @ 23:13:00

  Dumnezeu lucreaza! Noi nu lenevim

 7. Vasileg
  dec. 18, 2015 @ 16:03:20

  Nici un pas inapoi.Sintem la inceputul razboiului.Familia Bodnariu va fi intregita dar dupa cum v-am spus lupta abia incepe.DOMNUL sa va binecuvinteze.

 8. aurel opris
  dec. 18, 2015 @ 21:54:53

  De sigur ca prtcticile Staniliste , Comuniate care inca se petrec in Tarile Nordice dintre care una este Norvegia , trebuie sa se opreasca aici si acum . Rusine Statului Norvegian care permite si acum secestrarea Copiilor din Famiile loi . De la parinti care ii iubesc si se sacrifica pentru Copii lor , dorind ca sa le de-a o educatie Crestina si sanatoasa pentro o Lume mai buna ,mai sanatoasa si mai civilizata. Dumneze va da biruinta Familiei Bondaru si prin ei tuturor familiilor la care lisau furat copii.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: