ATENȚIE! PRELUAȚI ȘI MEDIATIZAȚI! MARI DEMERSURI PUBLICE PENTRU CAZUL FAMILIEI BODNARIU!

POPAS PENTRU SUFLET

La 21:30 ora României, la emisiunea Sinteza Zilei (Antena 3), senatorii Benoni Ardelean și Titus Coelățeanu susțin cazul familiei Bodnariu!

Ei vor promova participarea în număr cât mai mare la marea demonstrație de protest de Sâmbătă, 19 Ianuarie, în fața Ambasadei Norvegiei din București, strada Atena nr. 18, de la 12:00 la 15:00 ora României!

Tot în acest Weekend sunt și alte acțiuni de protest din care menționăm pe cel din Dublin, Irlanda!

De asemenea, se preconizează expunerea unui mare afiș de protest la meciul de handbal România – Norvegia, în cadrul semifinalelor Campionatului Mondial din Danemarca! Meciul este televizat mâine de la 21:45 ora României! Sperăm să se poată și să capteze atenția camerelor de luat vederi!

Slăvit să fie Domnul, mergem înainte cu toate pânzele sus!

Vezi articolul original

2 comentarii (+add yours?)

 1. iosif
  dec. 17, 2015 @ 14:54:52

  „Bagati de seama sa nu va insele cineva;” (Matei 24:4)

  „Luati seama ca nimeni sa nu va fure cu filosofia si cu o amagire desarta dupa datina oamenilor,dupa invataturile incepatoare ale lumii,si nu dupa Hristos;”(Coloseni 2:8)

  „Caci asa vorbeste Domnul ostirilor,Dumnezeul lui Israel:’Nu va lasati amagiti de prorocii vostri,care sunt in mijlocul vostru,,nici de ghicitorii vostri;n-ascultati nici de visatorii vostri,ale caror vise voi le pricinuiti !
  Caci ei va prorocesc minciuni in Numele Meu. Eu nu i-am trimis’,zice Domnul.
  Dar iata ce zice Domnul.’De indata ce vor trece saptezeci de ani ai Babilonului,Imi voi aduce aminte de voi si voi implini fata de voi fagaduinta Mea cea buna,aducandu-va inapoi in locul acesta.
  Voi Ma veti chema,si veti pleca;Ma veti ruga,si va voi asculta.
  Ma veti cauta,si Ma veti gasi daca ma veti cauta cu TOATA inima.”(Ieremia 29:8-13)

  Tristetea este ca peste treizeci de mii de persoane au cazut atat de usor, testul credintei autentice in Cel Ce Este,cazand sub blestemul increderii in om.(Ieremia 17:5-10)
  Fiti binecuvantati

 2. Trackback: VIDEO – Antena 3 Cazul Bodnariu 17 Noiembrie 2015 Cu Ben Oni Ardelean si Titus Corlatean | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: