Bucuresti si Chisinau: Protest de solidaritate cu familia Marius și Ruth Bodnariu, Sambata 19 Decembrie

Protest Familia Bodnariu Agnus Dei

Maine, Sambata 19 Decembrie, vor avea loc doua proteste
Tomorrow, Saturday December 19th, there will be two actions of protest

1. Bucuresti, Romania – Ambasada Norvegiei ora 12:00 – 15:00 –https://www.facebook.com/events/109493392757523/

2. Chisinau, Moldova – Ambasada Ungariei (ambasada comuna cu cea a Norvegiei) ora 12:00https://www.facebook.com/events/981850105213283/

Protest de solidaritate cu familia Marius și Ruth Bodnariu

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 12:00

Locatia: Ambasada Ungariei, Chisinau, Moldova, ambasada partenera care emite vize pentru Norvegia, avand si angajati norvegieni (Bd. Stefan cel Mare si Sfant nr. 131, Chisinau Moldova)

Prin acest protest in fata Ambasadei Ungariei (Norvegiei) la Chisinau dorim sa atragem atentia asupra abuzurilor facute de Barnevernet (Protectia Copilului din Norvegia) in cazul familiei Marius si Ruth Bodnariu si in cazul zecilor de familii ai caror copii au fost confiscati de catre aceasi institutie in ultimii ani. Norvegia, Europa si intreaga lume trebuie sa cunoasca dramele pe care Barnevernet le produce in randul familiilor prin abuzurile pe care le face. Autoritatile norvegiene trebuie sa primeasca acest mesaj si sa intervina institutional pentru a stopa metodele folosite de catre aceasta institutie de “protectie a copilului”, metode prin care distrug familia, deopotriva parintii si copiii.

La acest moment, copiii sunt tinuti nejustificat in trei familii surogat, iar in data de 15 Decembrie 2015, in urma unei intalniri cu Barnevernet, parintilor li s-a comunicat ca autoritarea de protectie a copilului vrea sa ii cunoasca mai bine si sa-i consilieze abia in luna Februarie 2016, dar ca in acelasi timp demareaza procedura de adoptie pentru toti cei 5 copii ai familiei.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: