Lasati musulmanii sa vina in America si nu-i opriti!

Emi Fedur

Acesta este strigatul lui Emanuel Fedur, pastorul bisericii Elim din Phoenix, Arizona:

VIDEO by

14 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  dec. 18, 2015 @ 05:27:27

  Dar cine poate opri „ostirea Domnului”??? Guvernele nelegiuite,care nu numai ca nu asculta de Ziditorul ,Sursa vietii,ci se ridica mai presus de El,promulgand legi,potrivnice LEGII „CELUI CE ESTE”??? (Daniel 11:30-45)

  Fiti binecuvantati.

 2. Alex Pop
  dec. 18, 2015 @ 06:08:59

  Fratioru’ asta locuieste aici sau e doar in vizita? Nu prea pare informat… iar exagerarile alea (miine nu mai intra penticostalii, apoi baptistii, etc. ) sint cam deplasate. Nici eu n-as vrea ca Trump sa cistige candidatura la Republicani dar asta nu inseamna ca putem sa-i atribuim ceva ce n-a spus… sau sa evitam a-l cita corect (the whole truth, and nothing but the truth). Trump a sugerat sistarea acceptarii de immigranti musulmani – insa numai temporar (in his own words: „until our country’s representatives can figure out what is going on”). Adicatelea, pina se va pune la punct o metoda eficienta de a-i verifica (daca nu cumva sint jihadisti). Nothing wrong with that – caci datoria guvernului unei tari e sa asigure securitatea cetatenilor ei.
  P.S. Tare ma tem ca zelosul predicator vede cu ochi buni opinia ca musulmanii se inchina aceluiasi Dumnezeu ca si cei carora le predica. Sper sa nu fie asa.

 3. Andreea
  dec. 18, 2015 @ 09:23:05

  In primul rand , si daca am vrea sa schimbam situatia tot nu o vom putea schimba!! Toate aceste lucruri sunt ingaduite de Dumnezeu si El are totul in control !! Dar mi se pare prostie sa zici ” maine poimaine nu mai lasa penticostalii sa vina ” pai nu poti compara actiunile musulmanilor cu cele ale crestinilor !! cati oameni au omorat crestinii ? dar cati oameni au omorat musulmanii ? Ce invata Biblia pe crestini? Ce invata Coranul pe musulmani ?? Ai citittu frate Emi macar1 verset din Coranul lor ca sa vezi ce invataturi au oamenii aia ?? Vorbesti de libertate religioasa ? Chiar inca nu stii ca vor venii persecutii religioase chiar si peste tara aceasta cu ” libertate religioasa” ?? stii ca sunt oameni in prezent in State care sufera din cauza acestei „libertati religioase” , care au facut inchisoare pentru aceasta „libertate religioasa” ?

  • rodi
   dec. 18, 2015 @ 09:31:52

   e adevarat ca ‘cei de la putere’ nu au nevoie de nici un pretext ca sa ne ia libertatile religioase. De fapt, se strange cercul in jurul crestinilor de mult aici in SUA si in alte tari din Vest.

 4. gabebogdan
  dec. 18, 2015 @ 13:25:49

  Lord have mercy.. And this guy is a pastor…..
  He doesn’t understand the roles of the church and the roles of government, basic theological concepts that they teach in any decent theological school

 5. Mery
  dec. 18, 2015 @ 14:07:56

  Cu tot respectul, dar atitudinea acestui om nu este alta decat impertinenta! Multumesc Domnului ca nu imi este pastor!

 6. Alex Pop
  dec. 18, 2015 @ 15:43:01

  Well said, Gabe. E plin pamintul de crestini super-educati care confunda sau amesteca atributiile guvernului/dregatoriilor cu cele ale bisericii sau ale individului. Nu dregatorul trebuie sa ierte, sa faca milostenie, sa intoarca celalat obraz etc. – eu trebuie sa fac aceste lucruri.
  Nu guvernului i se cere sa propovaduiasca evenghelia si sa ajute pe cel sarac. Si totusi avem multi pastori care predica asa zisa ‘social gospel” (militeaza pentru un „Robin Hood government” care ia bani de la cei ce muncesc si-i dau celor ce nu pot munci… dar si multora care pot, dar n-au chef de munca).
  NOUA ni s-a poruncit sa ne iubim vrasmasii, nu guvernului.
  Avem deci datoria sa ne rugam pentru musulmani, sa le dorim mintuirea – iar guvernul are datoria sa purice amanuntit orice refugiat, sau pretins refugiat care vrea sa vina in tara aceasta. Asa cum m-au tinut si pe mine doi ani in lagarul de refugiati pina mi-au dat viza de America!

 7. linda
  dec. 18, 2015 @ 20:17:26

  Daca nu vedeam video nu credeam ca ce a spus acest „pastor” e adevarat. Oare el nu a vazut ce se intampla in zilele acestea in Germania si alte locuri in Europa? Cum poate sa accepte ideea ca astfel de oameni merita sa fie primiti in vecinatatea noastra?
  Doamne ai mila si da intelepciune pastorilor sa predice Biblia si nu politica.

 8. mike
  dec. 18, 2015 @ 22:57:54

  Tara fundamentata pe libertatea religioasa– Adica puritanii din Anglia au plecat in America –tocmai ca sa aibe libertatea de a sluji liberi Lui Dumnezeu. Deci tara aceasta a fost fondata pe principii -CRESTINE– pastore –amesteci ambalajul cu continutul– esti miop ?nu vezi ce se intimpla azi in societate ,scoli –parcuri si locuri publice –cele zece porunci –demolate, in scoli se preda –coranul-(vezi protestul parintilor la o scoala din East)-in parcuri publice darimate crucile – sau , cazul lui Khim Davis-Nu sunt lasati copii de crestini sa se roage la scoala ,insa musulmanii au dreptul– Nu vezi cum societatea a lasat stacheta morala jos de tot? si asta din cauza unor crestini –un fel de cozi de topor (stim bine ca toporul nu a putut face damage padurii pina cind un lemn din padure nu a tradat si sa pus coada la topor –apoi prapadul)–care nu se mai ghideaza dupa Biblie si poruncile Domnului–ci dupa bunul lor plac.– Uni pastori predica -evanghelia prospritatii–bogati pe spatele enoriasilor –alti ,ecumenismul –adica un fel de amestec de religii- alti intra in politica si predica credinta politica-putini mai au carari drepte –dupa cuvintul Domnului– Am ajuns ca in vremea lui Ieremia–-2-26–Cum ramane uluit un hot cind este prins, asa de uluiti vor ramane cei din casa lui Israel(poporul Domnului) ei, imparatii lor,capeteniile lor,preoti lor si prorocii lor.–27–Ei zic lemnului,,Tu esti tatal meu” si pietrei -,,Tu mi-ai dat viata” caci ei I-mi intorc spatelesi nu se uita la Mine. Dar cand sunt in nenorocire , zic -Scoala-Te si scapa-ne!!–28- Unde sunt dumnezeii tai pe care ti i-ai facut? Sa se scoale ei, daca pot sa te scape in vremea nenorocirii .! Caci cate cetati ai ,atati dumnezei ai Iuda!. –Ma intreb –daca penticostalii ,care zic ca au Duhul Dumnezeului Celui Viu –ce fel de duh a soptit acestui pastor aceasta predica– selectie la intrare in tara–aceasta e o nebunie??. probabil unora le place atacurile teroriste –vezi California ,Frata-Paris –Londra, Spania etc– se mai desmortesc saraci ,la stiri extreme – Se moare -pastore- acolo in tarile musulmane –crestinilor li se taie beregata –se moare aici in tara -CRESTINA- musulmanii impusca oameni nevinovati –iar noi suntem impotriva selectiei la intrare in U.S.A.- ?? A iubi dusmanul?? da – adica sa-i spui cind greseste sau cind pacatueste –ADEVARUL- asta inseamna iubire –nici decum sa-l feliciti cind face crima.

 9. Iosif
  dec. 19, 2015 @ 00:12:30

  Mike
  Esti prea afectat de mass -media,utilizata de puterile intunericului ,pentru a insela si manipula mintile spalate,cu ajutorul mesajelor subliminale,ascunse in fraze aparent neutre dpdv afectiv ; De fapt nu e de mirare,deoarece este scris:
  „Caci in lume s-au raspandit multi amagitori,care nu marturisesc ca Isus Hristos vine in trup. Iata amagitorul;iata antihristul !”(2Ioan 1:7)
  Teroristii sunt plasmuirea serviciilor secrete mondiale ,care lucreaza in taina de sute de ani, pentru a stapani si controla omul .Acest ‘complot satanic”se numeste lucrarea lui „Antihrist” iar „teroristii” sunt finantati de „guvernele politice mondiale”,corupte pana in ADN de catre puterile financiare mondiale; „Mamona,”(dumnezeul veacului acesta)

 10. Ghita Moga
  dec. 19, 2015 @ 01:35:54

  Am inteles ca tot acest pastor ar fi afirmat ca evreii sunt oameni rai pt ca acestia ar fi facut mult rau musulmanilor. Really? Si musulmanii cum sunt? El chiar nu stie care este religia care sta la baza decapitarii multor crestini in lume in zilele noastre? Eu cred ca omul acesta nu poate sa-si imagineze suferinta altora de pe urma musulmanilor decat daca trece el insusi sau membrii familiei sale prin astfel de cosmaruri. Trist ca astfel de oameni total lipsiti de empatie si de discernamant spiritual ajung pastori doar pentru ca sunt oratori buni. Bine spune cineva ca enoriasii nu aleg viziunea celui pe care-l numesc in slujba ci voteaza bazati pe relatia pe care o au cu acel om si pe sentimente (care sunt trecatoare)

 11. Ioan Burca
  dec. 20, 2015 @ 15:35:41

  Islam-Religia pacii?! Versete din Coran
  Asta e invatatura din cartea lor de (sau fara) capatai, Coranul, care e pentru TOI musulmanii, nu numai pentru radicali sau teroristi!
  DUMNEZEU ne-a dat si minte sa ne ferim de rau, sa verificam, in acest caz, in special, Cezarul, Guvernele.

  Fratele pastor, sau cei care sunt de acord cu el, inclusiv aici in comentarii (si sunt destui si in America si in Europa!) ar lua un sarpe din asta sa-l incalzeasca la san?!
  Pai, noi intram cu buna stiinta in gura leului, adica nu ne uitam, nu verificam daca-i leu, lup, sau oaie?!
  Daniel a dorit sa ajunga in groapa cu lei?! Nu s-ar fi ferit, daca ar fi fost cu putinta?!

  Iata aici marturia si explicatiile unei femei crestine, nascuta in Liban si care a scapat de terorism (imi pare rau ca nu e tradusa si in romana), o persoana care e nu numai foarte bine documentata, dar A TRAIT PE PIELEA EI VIATA IN MIJLOCUL LUPILOR! Nu vorbeste din auzite! Pentru ca a fost mentionat Trump, la indicatia papei de a lua musulmani, el i-a zis ca e usor (cheap) a vorbi, dar papa sa deschida mai intai portile Vaticanului pentru musulmani, si apoi putem vorbi!

  E plin pe internet ce fac multi dintre musulmani cu crestinii, femei, copii, evrei, cu…infidelii, adica e vorba de toti care nu sunt musulmani sau care nu se convertesc la Islam.
  Fratele pastor si toti cei care sustin demersul dansului, nu cred ca ar dori sa fie in situatia multor crestini care au fost deja torturati si omorati de acesti terorist. Nu toti musulmanii fac asta, dar cine stie care sunt baietii buni si care sunt baietii rai. De ce sa nu fie verificati? Dvs. ati deschide usa sa invitati in casa oameni necunoscuti, despre care ati auzit deja ca s-ar putea sa fie baieti rai?! Ce sa mai zic de faptul ca folosesc si femei si copii!

  Copii de gradinita musulmani, invatati terorismul! Sa-i asteptam cu ciocolata la gara?!

  http://clashdaily.com/2015/12/watch-little-muslim-girl-shows-us-exactly-what-islam-is-teaching-their-children-sick/#

  Musulmanii pun Copiii la inaintare! Asteptati-i cu bomboane la gara!

  A comenta e usor, dar as vrea sa vad daca fratele pastor ar risca sa ia pe vreo 2-3 acasa, sau cati din cei care sustin varianta fratelui pastor, ar trece si la practica, mai ales ca majoritatea covarsitoare sunt barbati voinici imbracati destul de bine, care baga de vina ca mancarea nu e buna, ca …internetul merge cam incet, ca simt lipsa femeilor (pe care le-au lasat acasa), cu celulare de ultima generatie, care contin in ele executii si ucideri de copii! Femei si copii sunt intr-un procent foarte scazut. Dar cu legea lor, „Sharia”, cati dintre adeptii lor, s-ar impaca, daca li s-ar aplica lor, adica sustinatorilor?!

  Am mai auzit si alta aberatie, probabil chiar de la „crestini”, care habar nu au de BIBLIE, cum ca DUMNEZEU si Allah e unul si acelasi! Nimic mai fals!

  Am mai scris asta la alt articol:
  Intre crestini si musulmani e o diferenta ca de la Rai la iad! Adica ei se inchina la un dumnezeu fals, Allah, iar crestinii la DUMNEZEUL ADEVARAT. DUMNEZEUL crestinilor are un FIU-DOMNUL ISUS HRISTOS si are si DUHUL SFANT, ceea ce nu-i cazul la Allah. Diferenta e de la ” A EXISTA” la „a NU exista”, de a merge in Rai sau in iad! Asta e diferenta! Diferenta mai mare nici nu poate exista pentru om!

  S-a descoperit ca acest exod masiv e finantat de oameni cu bani multi, care vor sa distruga Europa, America, etc. Ceea ce se si intampla.

  Ascultati si vedeti daca va puteti face o parere documentata:

  ​Supravietuitoare a terorismului-​Brigitte Gabriel despre
  Islam, Coran, ​Terorism, ​Allah, Mohamed, etc.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Brigitte_Gabriel

  Fiti binecuvantati cu totii si feriti-va si nu intrati in gura lupului cu buna stiinta si nu-i mai atacati pe cei care va spun sa fiti si sa fim intelepti si sa ne ferim de diavolul si de cei prin care el lucreaza cu atata putere si ferocitate impotriva copiilor Lui DUMNEZEU!

  Cu problema vremurilor din urma, ca probabil asa trebuie sa se intample, etc., e treaba DOMNULUI, a noastra e sa ne ferim de rele si sa ne rugam sa ne pazeasca DOMNUL. La Ninive soarta era pecetluita de DUMNEZEU, dar s-au rugat, postit, smerit si DUMNEZEU a schimbat sentinta si a zis: GRATIERE! DOMNUL ne pazeste, dar trebuie sa ne pazim si noi! DOAMNE, ajuta-ne! Amin!

 12. Ioan
  dec. 20, 2015 @ 17:09:33

  Spre documentare, nu pareri personale de la gura sobei:

  Iata cine ii finanteaza pe teroristi din diferite tari, Iranul, cu liderul lor spiritual Khomeini, care cheltuie anual miliarde de dolari pentru asta . E in engleza, dar se vede lista cu tarile unde ei finanteaza teroristii:

  http://freebeacon.com/national-security/private-government-report-iran-spending-billions-to-pay-terrorist-salaries/

  Iata ce fac musulmanii in Europa; cand va veni ISIS va fi mult mai rau!

  https://www.youtube.com/watch?v=wwKcZwDJdxs https://www.youtube.com/watch?v=gjEfgNqwE7c https://www.youtube.com/watch?v=q1-ahMN1fVA https://www.youtube.com/watch?v=X_QY95_ukk0

  Pregatiri si atrocitati in numele lui Allah si Mohamed!

  https://www.youtube.com/results?search_query=isis+training+video

  Chemarea la Jihadul total Ucideţi-i în ţările lor, decapitaţi-i, băgaţi cuţitul în ei

  http://www.infocs.ro/chemarea-la-jihadul-total-ucideti-i-in-tarile-lor/

  http://romanidinuk.blogspot.co.uk/2015/09/video-imigrantii-musulmani-in-europa.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: