VIDEO ANTENA 3: Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie va propune autorităţilor din Norvegia să permită plasarea copiilor familiei Bodnariu in România….

Antena 3 Daniel Bodnariu si decizia MAE fata de cazul fam. Bodnariu 19 dec 2015

Click pe poza pentru VIDEO (16 min)

Q&A: Drama copiilor români din Norvegia luaţi de lângă părinţi

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie va propune autorităţilor din Norvegia să permită plasarea copiilor familiei Bodnariu la unchiul patern din România, a anunțat, sâmbătă, Alessandra Stoicescu la Q&A.

Copiii au şi cetăţenie română, dar România nu poate cere repatrierea lor, pentru că nu sunt neînsoţiţi, ei trăind în Norvegia alături de părinţii lor și s-ar putea cere încredințarea lor unchiului patern, Daniel Bodnariu.

Cazul este monitorizat atent și de Ministerul Afacerilor Externe.

”Sunt în Bergen, la 3 – 4 ore de mers cu mașina. Frații nu s-au mai văzut între ei. Copiii și-au arătat dorința de a fi împreună, li s-a refuzat acest lucru.

CITESTE mai MULT AICI – http://www.antena3.ro/externe/diaspora/q-a-copii-norvegia-familia-bodnariu-330735.html

~~COMUNICAT DIN PARTEA ORGANIZATORULUI PROTESTULUI DIN BUCUREȘTI – PASTOR DANIEL BODNARIU (BILINGV ENG-RO) 19 dec 2015

Mai multe POZE si VIDEOS de la PROTEST aici –

13 comentarii (+add yours?)

 1. Maria Istoc
  dec. 19, 2015 @ 15:37:31

  Claudiu Radu Beneficiile cetățeniei norvegiene vin la pachet cu respectarea legilor norvegiene. Pentru autoritățile norvegiene nu contează ca familia este fundamentalista creștină sau fundamentalista musulmana, aplicarea acesteia se face corect. NECUNOAȘTEREA LEGII NU TE EXONEREAZA, mai ales ca doamna este norvegiană, dar tipic romanesc, cât mai multe beneficii sociale și cat mai puține obligați legale. Este absurd ca niște cetățeni romani sa se revolte pentru un cetățean norvegian(doamna Bodnariu) chipurile pentru ca i-ar fi încălcate drepturile în țara natală, NORVEGIA, una dintre tarile cele mai civilizate, evoluate, educate și cu certitudine tara cu cel mai înalt nivel de trai din lume, ÎN ULTIMII 5 ANI. Vorbesc din punctul de vedere al unui cetățean înzestrat de Dumnezeu cu logica.
  Cu toata durerea alaturi de familie si totusi sa nu uitam ca este de dorit ca situatia sa se fi prezentat asa cum a fost de fapt fara inventarea unei persecutii cretine si acuzei de ” Crestinism Radical.”

  • Avram
   dec. 20, 2015 @ 15:41:59

   Maria Istoc,
   Din comentariul tau se poate vedea ca nu cunosti cazul familiei Bodnariu. Copiii au fost luati de la parintii lor pentru ca au fost acuzati de indoctrinare religioasa. Aceasta nu a fost inventat de familie, ci chiar de Barnevernet, aceia pe care tu ii aperi. Tipic romanesc, adica asa faci tu? Ce fel de beneficii sociale a cautat Marius si Ruth Bodnariu cand s-au casatorit? Sau ei au decis sa se casatoreasca si sa aiba copii doar pentru ca sa profite de beneficiile pe care le acorda aceasta tara copiilor? You just make no sense. Se pare ca logica ta nu este prea stralucita cand vi cu astfel de acuzatii. Este bine sa te informezi despre acest caz mai cu atentie inainte de a acuza aceasta familie, care numai ce si-au pierdut cei cinci copilasi ai lor, fiind furati de guvernul Norvegiei si dati unor parinti adoptivi. Sunt multe alte cazuri de intamplari asemanatoare cu alti parinti care locuiesc in Norvegia carora li s-a aplicat acelasi fel de tratament.
   God bless you.

  • Kassandra-Damaris
   mai 23, 2016 @ 23:33:19

   Din fericire pentru ei familia Bodnariu este creștină. ..De ce nu au curajul sa facă cu o familie musulmana același lucru??? Musulmanii au un principiu de fier în ceea ce privește valorile unei familii. …Cu siguranță și fără a incita la violență ar zbura câte ceva în aer….Și prima data sediul acestor monștri fără conștiință….Din nou subliniez ca sunt împotriva oricărei forme de violență, fie ea și verbala, dar as avea o tresărire de ,,bine,, sa le zdruncine puțin conștiința nemernicilor din Barnevernet….😠😠😠

 2. Dorian C
  dec. 20, 2015 @ 11:45:57

  Reblogged this on Trezire si Restaurare.

 3. Ligia
  dec. 20, 2015 @ 22:05:02

  O intrebare in scopul de a ajuta: Nu cumva se face o greseala prin inaintarea cererii de adoptie din partea fratelui tatalui? Prin aceasta actiune nu se da apa la moara acestei organizatii, cum ca este justificata procedura de adoptie in cazul acestei familii?

  • rodi
   dec. 20, 2015 @ 22:20:17

   Ligia, dupa ce am auzit-o pe ambasadoare spunand ca nimeni nu poate sa spuna Barnevernetului ce sa faca, nici macar ministrul (echivalent cu presedinte in alte tari) atunci stim ca e o organizatie corupta cu puteri nelimitate. S-a trecut la ofensiva internationala si suportul vine din alte parti si se pare ca se formeaza o coalitie care sa lupte impotriva acestui sistem asupra carui nici Norvegia nu mai are putere pentru ca le-a cedat-o lor. E incredibil sa se dezvaluie aceste lucruri despre care nici norvegienii nu stiau din cauza intimidarii. De aceea le-a mers pana aizi, ca parintii s-au supus si au tacut si au tinut ascuns tot abuzul din mana Barnevernetului si tot nu au mai primit copiii inapoi niciodata, decat daca i-a rapit in secret, cei care au aflat unde sunt. Parintii din cazurile din ultimii doi, trei ani stiu ca tacerea nu le va aduce rezultat oricum si incearca cu strategii noi si cu mediatizarea cazului prin internet in toata lumea. Deci, ca raspuns la intrebarea ta, orice ar face, Barnevernetul nu da copii inapoi, au prea multi parinti adoptivi care asteapta copii imigrantilor cu nerabdare si pentru ei o AFACERE, dar in realitate e o afacere diabolica. Dumnezeu sa o darame!

  • Avram
   dec. 20, 2015 @ 22:24:04

   Ligia,
   Se incearca prin tot felul de mijloace legale ca acesti copii sa fie dati inapoi. Sunt alte cazuri in care copiii au fost dati spre ingrijire rudeniilor care au locuit in alta tara.

   • Ligia
    dec. 21, 2015 @ 15:29:14

    Ca sa intelegeti ca sunt de acord cu tot ceea ce faceti, va postez copia comentariului meu din cadrul petitiei:
    „It is sad and unbelievable how an institution has power to run on its own without any accountability towards society and Norway Government. People who are working for such an institution can not be called human beings. A human being has respect even for an animal. This institution should be kept responsible for all atrocities have done against humanity by taking children from parents and gave them to random people. This institution and its monstrous agenda should BE STOPPED ONES FOR ALL!
    I am shocked to see that something similar to Auschwitz is going on in Norway!
    I hope that Norway’s families are going to protest against such an evil organisation which is ruling their life! I am speechless!”
    Totodata, cred ca Dumnezeu va da intelepciune si izbanda tuturor acelora care se implica pentru a ajuta.
    Si familia noastra din Canada va sustine in rugaciune.

 4. Trackback: Presa Norvegiana – Dagen: Cazul familiei BODNARIU a DECLANSAT o FURTUNA | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Marius and Ruth Bodnariu case at Antena 3 Romania (english subtitles available) | agnus dei - english + romanian blog
 6. cornel
  ian. 07, 2016 @ 14:06:11

  Nu e numai fam. Bondariu.Mai sunt și alte familii. De exemplu fam. Nan Mihaela. Acum ceva timp (3 luni) i s-au luat copii. De frica lor au fost nevoiți să tacă pentru a nu fi arestați. (PENTRU MAI MULT TIMP)Anca aștepta un răspuns

  • rodi
   ian. 07, 2016 @ 14:17:08

   E trist, sa comunice macar cu un pastor in care au incredere si ii poate sfatui. Si pot sa spuna ‘acelui pastor’ ca sa se sfatuiasca cu pastorul Cristian Ionescu care are o experienta ampla acum, din nefericirea cazul fam. Bodnariu.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: