Boicotarea firmelor norvegiene din Romania (lista creste)

IMPORTANT: CITITI si articolul de la Vestea Bunahttps://vesteabuna.wordpress.com/2015/12/23/bunatati-de-la-bunica-bani-sa-ti-fure-nepotica/

Nu cred că e bine să înceapă un boicot neorganizat, fără informarea dinainte a firmei Orkla, firmă care nu are nici o vină și care plătește impozite și la statul român, și are și mulți angajați români. Dar probabil, cu mediatizare negativă sau fără, asocierea de imagine se va face și efectul ulterior nu va putea fi nici cuantificat, nici reparat.

Cred că ar trebui să se acorde un timp firmei Orkla să tragă sfori (tot este un război ar trasului de sfori, astea-s sforile bune) înainte de a se stârni un tsunami de antireclamă de neoprit, care ar putea duce la închiderea afacerii lor în zona Europei de est. Bănuiesc că șefii de la Orkla sunt atât de deștepți și nu subestimează puterea internetului, trăim într-o țară cu președintele ales pe Facebook.
Reclama construită în 10 ani cu TV-ul poate fi demolată în 10 zile cu Net-ul. Ei știu asta? Ar fi păcat, de aceea norvegienii să restituie copiii imediat părinților și fără condiții! N-ar fi rău înainte de Anul Nou, înainte de crăciun, oamenii au vreme de scris acum…au și ce.

Daca nu primim raspuns de la aceasta firma, trecem la boicotare. In acelasi articol veti vedea poze cu produsele care trebuiesc boicotate.Faceti click pe linkul de mai sus pentru articol.
Photo Agnus Dei

Putem sa alegem, sa mai dam bani sau sa nu mai dam bani unei firme dintr-o tara care face abuzuri si distruge  familii, smulgand copiii din sanul familiei si dandu-i familiilor norvegiene. Fiecare ajuta dupa cum ii dicteaza constiinta.

Initiativa vine de la Chief Editor at Radio ”Vocea Evangheliei” Bucureşti:
Vicki Sasu:

„A venit timpul sa actionam prin metodele care le avem la indemana. Putem sa-i BOICOTAM exact acolo unde ii doare cel mai tare: la bani.

Boicotam in suportul familiei BodnariuUna dintre firmele norvegiene care vand pe piata din Romania este ORKLA.

Produsele vandute sunt: Ardealul, Bunatati de la Bunica, Fruhstuck, Holland, LaMinut, Linco, Tomi, Unirea si Wiesana, care acopera mai multe categorii de produse – de la pate la conserve de carne, mustar, sosuri, creme de hrean, margarina, ketchup, aluaturi congelate.

“Noi, Orkla Foods Romania, suntem parte a grupului norvegian Orkla, una dintre cele mai mari firme listate la bursa din Norvegia.” (subscriu la acest indemn transmis de Ligia Luca)
Mai multe detalii aici:

http://www.orklafoods.ro/orkla-foods-romania.html

Am mai primit de la un cititor o lista de firme norvegiene care actioneaza in Romania. Click pe link pentru lista – List of Norwegian companies developing business/activities/projects in Romania – http://www.norvegia.ro/News_and_events/business/Companies/#.VnhFkkt95g1

Sa Actionam ca si Alex Pop – 23-12-2015

Iata exemplus lui Alex Pop (SUA):

Atât Norvegia cât și Uniunea Europeană trebuie să înțeleagă că Românii nu sunt un popor aflat la periferia lumii civilizate. Se folosesc de serviciile noastre în fel și chip dar abuzul asupra unei familii nevinovate prin răpirea a cinci copii fără niciun motiv concret, este prea mult. O natiune întreagă este indignată și cere dreptate. În curând Norvegia se va convinge că și-a pus în cap un popor care nu se mai oprește la mijlocul drumului și se întoarce înapoi dându-se bătut. Putem trăi și fără „bunătăți de la bunica” sau alte produse de origine norvegiană, dar familia Bodnariu trăiește un coșmar care se va sfârși doar în momentul în care guvernul norvegian va rupe nepăsarea și va înapoia copiii familiei Bodnariu. Boicotez produsele de origine norvegiană. De fapt, am și trimis câteva emailuri firmei Orklafoods, prin care solicit, pentru evitarea unei contra reclame în România, ca concernul menționat mai sus să pună presiune pe guvernul norvegian (căruia îi plătește impozite în valoare de milioane de euro din afacerile din România) pentru rezolvarea cazului Bodnariu.

Scrieti un email acestei companii aici, si va rugam sa nu uitam sa ne comportam crestineste dar afirmand ca nu putem cheltui banii nostri la o firma care face parte dintr-un regim care rapeste copii si-i da spre adoptie altora necunoscuti –

email – hr@orklafoods.ro

sau sunati-i la telefon, gasiti aici numarul de telefon – http://www.orklafoods.ro/contact.html

Reclama Mustar Bunatati de la Bunica

(Tarhon / Leustean / Marar)

VIDEO by OrklaFoods

Canalul Youtube OrklaFoods cu alte produse https://www.youtube.com/channel/UCqGTonyWJTDsT3ezY5f9k0Q

 

Familia Bodnariu

Craciun pentru familia Bodnariu !
Sa facem asa cum am dori sa faca altii pentru copiii nostri !

Ioan CiobotaToti cei 5 copilasi ai familiei Bodnariu Marius si Ruth din Norvegia, au fost rapiti cu forta de Protectia Copilului din Norvegia in colaborare cu politia norvegiana.

Inclusiv bebelusul de 3 luni, a fost smuls si rapit de la pieptul mamei lui !!

Fara niciun act, fara nicio acuzare sau informare serioasa. Prima acuza a fost ca sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii in credinta crestina. Oare de la vreo familie de musulmani au rapit vreun copilas pe motiv de indoctrinare religioasa?…

Tatal, Marius Bodnariu (cetatean roman), este informatician, iar mama, Ruth (cetatean norvegian), este asistenta medicala.

Cred ca este drept inaintea lui Dumnezeu sa actionam.

1. Nu mai cumparati produse norvegiene !
De exemplu peste din supermarketuri, etc.

2. Spuneti-le vanzatorilor, chiar si celor care aranjeaza marfa pe rafturi ca refuzati sa cumparati produse norvegiene datorita faptului ca statul norvegian a luat cu forta cei 5 copilasi ai unei familii de crestini.

3. Refuzati sa mai faceti afaceri cu firme norvegiene, chiar daca pierdeti bani !! Ganditi-va ca intr-o zi ar putea fi copiii vostri rapiti !

4. Pichetati ambasadele Norvegiei din toata Europa si din lumea intreaga. Plimbati-va cateva ore (3-4 ore) in momente aglomerate ale zilei prin fatza acestor ambasade, cu un carton mare atarnat in fatza si in spate, pe care sa scrie: Norway, return the children to Bodnariu family.

5. Copiii care joaca jocuri video pe calculator in echipe internationale, sa le spuna partenerilor lor de joaca din Norvegia sau de pe servere din Nord sau Nord-Vest despre drama acestei familii.

6. Scrieti scrisori si E-mail-uri catre ambasada Norvegiei din tara unde sunteti. Pur si simplu sa inundam ambasadele norvegiene cu scrisori si E-mail-uri pentru eliberarea copiilor familiei Bodnariu

7. Scrieti scrisori si E-mail-uri tuturor parlamentarilor si europarlamentarilor pe care ii cunoasteti.

8. Scrieti scrisori si E-mail-uri presedintelui Romaniei.

9. Scrieti scrisori regelui Harald al V-lea al Norvegiei si reginei Sonja. Ganditi-va la inima de mama si de femeie a reginei Sonja.

10. Tinta noastra este:

A – libertate pentru TOTI cei 5 copii ai familiei Bodnariu pana la Craciunul 2015. Toti copiii sa revina in familie AZI !

B – Schimbarea acestor legi criminale din Norvegia si din alte tari ale lumii. Denuntatorii sa nu mai primeasca mii de euro recompensa de la stat, pentru ca reclama vreo familie, asa cum este in Norvegia. Sa fie reclamate abuzurile, dar fara recompensa financiara.

C – Toti cei care au abuzat familia Bodnariu sa fie schimbati din locurile lor de munca de la Protectia Copilului din Norvegia, sa nu mai poata abuza si alte familii.

Situatia familiei Bodnariu este asemanatoare cu situatia lui Daniel in groapa cu lei.
Doar un inger al Domnului il mai putea salva pe Daniel.
Si chiar UN INGER l-a salvat !

ATENTIE ! Toate cele de mai sus sa le facem cu mult respect, intr-un duh de dragoste crestineasca, fara nicio jignire, insulta sau altceva de felul acesta.

Dar absout hotarati si decisi !
La fel cum am dori sa faca altii pentru copiii nostri !

Ce se intampla de fapt la nivel planetar?
Se urmareste un asa numit „Nucleu comun”, adica o indoctrinare atee a copiilor.
„Doctorul Thomas Sowell a sumarizat acest proces de schimbare a gândirii într-un articol apărut în 1993, intitlulat „Îndoctrinarea copiilor”:
Tehnicile de spălare pe creier, dezvoltate în ţările totalitariste, sunt folosite în mod obișnuit în programele de condiţionare psihologică impuse copiilor americani de vârstă şcolară. Acestea includ şocul emoţional şi desensibilizarea, izolarea psihologică faţă de orice sursă de sprijin, reducerea treptată a sistemelor de apărare, supunerea la întrebări manipulative care să contrazică / să atace valorile morale fundamentale ale individului, şi inducerea acceptării valorilor alternative pe căi psihologice, mai degrabă decât raţionale.3” sursa acestui citat:http://vegheaza.com/…/un-nucleu-comun-pentru-o-comunitate-…/

La final, cum trateaza Biblia problema disciplinarii?
As cita cateva versete din Biblie, la care sa ia aminte si Protectia Copilului si legiuitorii din Norvegia:

Proverbe 13:24 Cine cruta nuiaua, uraste pe fiul sau, dar cine-l iubeşte, il pedepseste indata.

Proverbe 22:15 Nebunia este lipita de inima copilului, dar nuiaua certarii o va deslipi de el.

Proverbe 23:13 Nu cruta copilul de mustrare, caci daca-l vei lovi cu nuiaua, nu va muri.
Proverbe 23:14 Lovindu-l cu nuiaua, ii scoti sufletul din locuinta mortilor.

Proverbe 29:15 Nuiaua si certarea dau intelepciunea, dar copilul lasat de capul lui face rusine mamei sale.

Ioan Ciobota

CITESTE mai MULT despre Cazul Familiei Bodnariu aici –

Norvegia, da inapoi copiii familiei Bodnariu ~ Norway, give back the Bodnariu children

Am mai primit de la un cititor o lista de firme norvegiene care actioneaza in Romania. Click pe link pentru lista – List of Norwegian companies developing business/activities/projects in Romaniahttp://www.norvegia.ro/News_and_events/business/Companies/#.VnhFkkt95g1

20 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Presa Norvegiana – Dagen: Cazul familiei BODNARIU a DECLANSAT o FURTUNA | agnus dei - english + romanian blog
 2. statornic
  dec. 21, 2015 @ 09:47:41

  Eu cred ca trebuie boicotat mai mult. Aici este o lista mai completa cu firme norvegiene:
  http://www.norvegia.ro/News_and_events/business/Companies/#.VngbnPnhCUk

 3. Adrian Pintilie
  dec. 21, 2015 @ 13:55:07

  Sunt curios, la acest moment barnevernet nu divulga informatii despre acest caz fiind obligati de legiile de confidentialitate cu clientul, si astfel cu exceptia faptului ca acesti copii au fost detinuti pe baza „indoctrinatiei crestine”, nu cunoastem detaliile din partea opusa a argumentului, in interesul obiectivitatii intreb: este implicare din partea comunitatii Penticostale din norvegia? pentru ca nu se aude nimica de la ei. Mi se pare acest fapt a fi putin suspicios, desi sunt ferm convins ca acesti copii trebuie returnati. De altfel, pe simplul fapt ca barnevernet este protejat fata de public a da detalii in acest caz, este suspicios pentru ca poate proteja o institutie corupta

  • rodi
   dec. 21, 2015 @ 14:08:00

   Adrian, familia Bodnariu are actele si acuzurile care le-au fost prezentate cand au fost arestati. Directoarea scolii care a sunat Barnevernetul, dupa ce a vazut rezultatul, refuza sa coopereze si se stie si din partea ei cu ce ‘grija’ a sunat Barnevernetul, adica indoctrinarea crestina a copiilor. Nu vreau sa intru in detalii, dar gandeste-te, fratele lui Marius Bodnariu, Daniel Bodnariu a preznentat cazul demnitarilor din Romania, printre care cel mai activ este senatorul Titus Corlatean. Dl Corlatean cunoaste detaliile si tocmai dovezile l-a determinat sa faca demersuri la cele mai inalte nivele.

 4. Ernest Callahan
  dec. 21, 2015 @ 18:09:57

  Stop separating parents from their children because of your prejudice against Christianity.

 5. Marian
  ian. 13, 2016 @ 19:18:58

  Felicitari Rodi pt initiativa de boicot, subscriu si actionez.
  Daca.mi ingaduiti, la sfarsitul articolului aveti afisate cateva versete, si fara indoiala oameni care studiaza Biblia ar putea intelege, insa pt cei neafiliati religios, care nu sunt o cantitate neglijabila, ar pute fi o pricina de poticnire, mai ales ca o parte dintre versete sunt traduse deficitar in bibliile romanesti…. in rest numai de bine si Doamne ajuta!!!!

  • rodi
   ian. 13, 2016 @ 20:00:30

   multumim Marian, ideea a venit din mai multe parti, noi le-am adunat impreuna si am distribuit stirea. Motivele pentru care nu dorim sa scoatem versetele este (1) ele fac parte din editorialul lui Ioan Ciobota si se potrivesc bine pentru sutele de mii de crednciosi care in cea mai mare parte, aproape unanim, sprijinesc familia si (2) multumim lui Dumnezeu ca fratii nostri romani ortodocsi de asemenea sunt un mare sprijin familiei, chiar cele mai impoertante saituri, inclusiv Cuvantul-Ortodox, sprijina demersurile si distribuie toate stirile cazului Bodnariu.

   cum ziceti dvs. 🙂 In rest numai bine si Dumnezeu sa dea izbanda! Multumim mult pentru sprijin!

 6. barzilaiendan
  ian. 16, 2016 @ 13:18:42

 7. amiculmeu
  ian. 17, 2016 @ 11:46:32

  Desi sunt 101% împotriva sistemului norvegian nu stiu daca faptul ca nu mai cumpăr ketchup Tomi o sa schimbe ceva in Norvegia. Ceea ce poate schimba însă e sa lase fara locuri de munca cativa români si nu îmi doresc asta. So… no thanks !

  • ConstruireaCasei
   ian. 22, 2016 @ 01:33:03

   Amice, nu te teme ca din pricina boicotului vor ramane romanii fara job-uri!
   In ultima instanta, daca boicotul se dovedeste eficient fie Norvegia se imblanzeste schimba legislatia ori returneaza ce a furat, fie Orkla iese din Romania si vinde afacerea altor jucatori care vor fructifica in continuare profilul afacerii.

   Deci, nu te ingrijora!

   • Avram
    ian. 22, 2016 @ 01:43:53

    Boicoturile s-au dovedit a fi foarte eficiente in majoritatea cazurilor. Asadar este o buna sansa de a stopa actiunile Barnevernetului impotriva familiior. O cauza care merita sustinuta.

 8. Erix
  ian. 17, 2016 @ 16:05:31

  Obligatoriu trebuie inclusa si IKEA cu produsele ei de tip mobilier. Mai nou Ikea detine in Romania paduri pe care le exploateaza pt masa lemnoasa. Ar putea fi sensibilizati si. Ecologistii in problema asta.
  !!!!!!!!!!!!!
  Din Franta, cu salutari

 9. Adi
  ian. 21, 2016 @ 11:47:16

  Despre produsele de la Orkla Foods, vreau sa va spun ca sunt in vizorul multor romani, ma refer la cei care citesc etichetele la raft inainte de a cumpara produsul, ca fiind dintre cele cu continut de E-uri periculoase la limita legislatiei.
  In comparatie cu alte produse cele de la Orkla Foods au si numar ridicat de E-uri in compozitie ajungand chiar si la peste 14 E-uri. Iata ca produsele de origine norvegiana nu sunt la fel de bune ca cele produse in Romania.
  Acest semnal de alarma a fost tras de multe persoane in spatiul public in ultimii ani, dar acum ca se face o reactualizare prin aceasta actiune de sustinere a familiei Bodnariu, reamintesc ca evitarea produselor Orkla Foods este si un lucru sanatos.
  Cercetati si va veti convinge!

 10. misuled
  feb. 03, 2016 @ 06:35:38

  Apropo de canalul YouTube al celor de la Orkla Foods>> Nu ar strica sa fie inundate de comentarii (si in lb Engleza…cu linkuri spre detalii) in semn de protest impotriva Barnevernet + Norwegia.(am vazut ca sunt deja cateva:..:). Fiecare euro pierdut conteaza…Fiecare actiune de protest si informare…Fiecare rugaciune spre cel ce iubeste mila si dreptatea ! Nu m-as bucura dar nici nu m-ar mira sa aud ca Norvegia va plati cumplit pt abuzurile ingaduite. Iar de nu le vom vedea aici, cu siguranta ca Domnul nu se lasa batjocorit!

  • rodi
   feb. 03, 2016 @ 08:00:26

   si totusi, un sfat pentru comentatori la firme si saituri norvegiene. Atentie, ca daca se scrie amenintator, acele retele/canale va pot bloca sau chiar sterge conturile dvs. personale. Deci, fiti atenti cum argumentati.

 11. Trackback: FAMILIA NAN: HOTARAREA Consiliului Judetean de la 1 feb 2016 este ANULATA. COPIII VIN ACASA! Cronologia Evenimentelor | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: