Ce puteți face pentru copii confiscați în Norvegia ? Iată ce

O scrisoare de la Daniel Bodnariu – printre altele, spune:

Filadelfia Daniel BodnariuCe vreau sa spun este ca inteleg printre randuri ca aceasta organizatie independenta si autonoma (doamna ambasador ne-a spus foarte clar ca statul nu poate interveni prin nici un minister in aceasta institutie?!) se teme de publicitate, cred ca presiunea mediatica si prin proteste are un rol important! Cred ca si Dumnezeu doreste aceasta, sa dea pe fata ceea ce ei cauta sa ascunda, suferinta si miile de vieti distruse de acest sistem inuman.
Suntem in contact cu persoane din Cehia de nivel inalt care si-au exprimat dorinta ca si noi sa fim solidari cu ei, au facut scrisori pentru 38 de cazuri de abuz ale barnevernet catre UN, PE, Pope, la numarul 39 ne-au inclus si pe noi. Presedintele Milos Zeman a numit statul norvegian fascist si a asemanat Barnevernet cu programul nazist Lebensborn. http://www.tnp.no/norway/panorama/4814-czech-president-compare-norway-child-welfare-with-nazi-program
Unei mame din Slovacia i-a fost luata fetita de trei luni pentru faptul ca mama are dizabilitate de auz si nu are contact vizual foarte bun cu fetita! Peste 10.000 de copii sunt luati in sistem din familiile naturale in fiecare an, cu predilectie de la familii de emigranti, familii cu copii frumosi, familii vulnerabile, izolate care nu pot sa strige dupa ajutor la nimeni.

Ruth Johanne Bodnariu photo napha.noCred ca ar fi utile si niste statistici cu copiii iesiti din sistem, am citit si lucruri de genul: rata de sinucideri in randul tinerilor iesiti din sistem este foarte mare (in 2014, 700 de tineri in cadrul sistemului si iesiti din sistem s-au sinucis). Ruth chiar a lucrat ca voluntar la Kirkens SOS un program de urgenta pentru cei ce vor sa se sinucida! Si spunea ca aveau mult delucru, multe telefoane cu predilectie de la tineri care voiau sa se sinucida. A fost si laudata intr-un ziar local pentru activitatea ei: http://www.napha.no/content/13047/Mener-kjarlighet-reduserer-selvskading

mai mult la linkul de mai jos….

Pacea Domnului iubiti frati,

Va multumesc in numele familiei pentru sprijinul tot mai mare pe care ni-l acordati in aceasta incercare grea. 
Am observat ca in mod constant Marius si Ruth au fost amenintati ca nu-si vor mai vedea copiii daca mediatizeaza cazul lor! Marius mi-a spus ca la ultima intalnire cu ei erau foarte suparati pe aceasta tema, cred ca si de aici reactia de RAZBUNARE spunandu-le ca: „incepem procedurile de adoptie”! Ne-au spus mai multi, „stati linistiti” si „nu faceti valuri ca sunt razbunatori”, iar „daca au gresit sa nu asteptati vreodata scuze de la ei”! Presiunea exercitata asupra parintilor este enorma, si asta pe langa socul de a le fi fost luati copiii, soc din care nu si-au revenit si nu-si vor reveni prea curand! 
Ce vreau sa spun este ca inteleg printre randuri ca aceasta organizatie independenta si autonoma (doamna ambasador ne-a spus foarte clar ca…

Vezi articolul original 643 de cuvinte mai mult

3 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Presa Norvegiana – Dagen: Cazul familiei BODNARIU a DECLANSAT o FURTUNA | agnus dei - english + romanian blog
 2. Nedelcu Floare
  dec. 21, 2015 @ 12:24:15

  Oameni buni care puteti face ceva ,faceti REPEDE.!! Starea copiilor este dramatica !,cat de sanatosi mai vor fi ??? Nu pot sa iau o inghititura de apa sau hrana fara sa ma gandesc la aceasta familie .Ma rog, va rog opriti acest sistem (criminal) inuman din Norvegia.

 3. ConstruireaCasei
  dec. 28, 2015 @ 05:21:30

  Am sunat astazi la Barnevernet si am povestit cu un operator care incerca sa imi explice ca ei sunt tocmai numarul la care suna copiii care se simt amenintati sau orice adult care doreste sa faca o reclamatie de rele tratamente. Mi-a confirmat ca a auzit de caz insa spunea ca trebuie sunat la oficiul din orasul unde locuiesc parintii (ei fiind un serviciu national)

  Le-am solicitat sa reuneasca de urgenta familia sau sa sa genereze un comunicat de presa in care sa raspunda acuzatiilor aduse Barnevernet.

  Cred ca merita insistat de cat mai multi oameni cu inima pentru a-i determina sa reconsidere abuzul incredibil facut.

  Numarul 004795411755 este taxat cu 2 centi/minut in reteaua Digimobil Romania. Cei care au minute internationale incluse, cu ata mai bine. Chiar daca nu stiti engleza, simpla mentionare „Please, release Bodnariu kids” sau „Please, reunite Bodanriu family” ii va face sa inteleaga despre ce este vorba.

  Faceti-o acum daca va pasa! Va multumesc!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: