MARIA ILIESCU (video) – Daca ei nu au Craciunul cu copiii lor, nici noi n-avem Craciun. Nici noi n-avem liniste…

Screen Shot 2015-12-19 at 11.56.23 PM

Protest Ambasada Norvegiei, Bucuresti – sustinere familia Bodnariu (interviu Maria Iliescu) 19/12/15

Maria Iliescu: …Va dati seama ce simt ei, acum, cand vine Craciunul? Li s-a permis sa faca cadouri. Cum v-ati simti dvs. daca ati fi mama sa va duceti si sa faceti cadouri si sa nu stiti daca puteti da sau nu personal. Este extrem de dureros. Deci, pentru noi [familia] aceasta este prioritate. Nici noi, sa stiti, n-avem Craciun. Daca ei nu au Craciunul cu copiii lor, nici noi n-avem Craciun. Nici noi n-avem liniste, nici noi nu ne putem bucura de aceste sarbatori pana cand stim ca acesti oameni sunt impreuna cu copiii lor. Si vom plange de bucurie alaturi de ei cand isi vor avea copiii langa ei.

VIDEO by Radio Filadelfia Romania

Radio Filadelfia sustine familia Bodnariu!
http://radiofiladelfia.ro/asculta
Protest autorizat organizat de catre Daniel Bodnariu, cu sprijinul Aliantei Familiilor din Romania (AFR) si al Asociatiei Politistilor Crestini din Romania (APC). In fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti, sambata, 19 Decembrie, intre orele 12:00 – 14:00, s-a protestat pasnic, in sprijinul familiei Marius si Ruth Bodnariu, pentru recuperarea celor 5 copii confiscati de catre autoritatile norvegiene.

5 comentarii (+add yours?)

 1. Sabau Georgeta
  dec. 20, 2015 @ 16:55:16

  Lasati copiii in sinul familiei .au nevoie de PARINTI LOR sai stringa la piept

 2. Sabau Georgeta
  dec. 20, 2015 @ 17:07:53

  Lasati copiii in sinul familiei .au nevoie de PARINTI LOR sai stringa la piept sai pupe si sai minghiie .MARIUS si RUT sintem alaturi de voi .

 3. Trackback: Presa Norvegiana – Dagen: Cazul familiei BODNARIU a DECLANSAT o FURTUNA | agnus dei - english + romanian blog
 4. Cristian Petru Balan
  dec. 21, 2015 @ 10:17:00

  Dacă se întâmpla așa ceva cu o familie de ruși, Putin ar fi somat Norvegia și ar fi amenințat-o grav; la fel China. Dar președintele României doarme ??

  • rodi
   dec. 21, 2015 @ 11:11:27

   s-a intamplat cu familii de rusi… s-a intamplat cu familii din 38 de tari diferite. Intrebarea este: cum de nu s-a auzit pana acuma? Pana si romani-norvegieni spun ca nu le vine sa creada ca s-a intamplat asa ceva. Pai, uite ca s-a intamplat si romanii nu vor/vom tacea pana copiii vin acasa la parintii lor. Sa dea Dumnezeu sa-si ridice vocea si dl presedinte si sa actioneze in numele familiei..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: