Vizitari supranaturale din partea lui Isus, care zguduie Iranul

Vizitari supranaturale din partea lui Isus, care zguduie Iranul

Când lumea vede acțiunile barbare ale Statului Islamic, există tendința de a se vorbi despre război sau despre lipsa de speranță și înfrângere. În ciuda răului, echipa CBN s-am întâlnit cu niște creștini din Kurdistan care spun că Dumnezeu lucrează în zone în care ai impresia că domnește răul. Veți urmări câteva povești ale unor întâlniri supranaturale cu Isus, iar acestea au loc în Orientul Mijlociu.

În timp ce SIIL cucerește părți din nordul Irakului și persecută minoritățile creștine, în timp ce Iranul continuă să înăbușe libertatea religioasă, s-a întâmplat ceva surprinzător: Evanghelia a început să se răspândească.

”Deși întunericul vine, încercând să elimine sarea și lumina, luând vieți și aducând durere și suferință, vedem totuși creșterea prezenței lui Dumnezeu, a închinării, a rugăciunii, a experimentării lui Isus, iar oamenii se deschid față de Evanghelie, primindu-L și urmându-L pe Isus, chiar și cei din mediul musulman”, a afirmat Fabian.

Fabian conduce o casă de rugăciune în Kurdistan. El ne-a spus despre oameni care au avut întâlniri supranaturale cu Isus:
”Sunt oameni din aceste locuri, din tabere de refugiați, chiar din locuri care au fost ocupate de SIIL, oameni de aici care Îl întâlnesc pe Isus în vise și viziuni.”
Aceste întâlniri divine nu sunt limitate doar la zonele controlate de SIIL. Este un fenomen care are loc în Orientul Mijlociu. Echipa Știrilor CBN s-a întâlnit cu niște iranieni care vizitau Kurdistanul și care au vrut să ne vorbească despre experiențele lor. Le-au ascuns identitatea pentru propria lor protecție.

”Dintr-o dată, într-una dintre nopți, în timp ce eram în pat, am început să visez și Lumina îmi vorbea așa cum vorbesc eu acum. Îmi vorbea, mă chema pe nume și îmi spunea: ”Vino ! Te voi mântui și te voi salva.” Dar nu am înțeles”, mărturisea Abby.

Această decizie a urmat la scurtă vreme pentru Abby și mama ei.
”După aproape șapte luni, am luat decizia de a-L urma pe Isus cu toată inima. Când am venit aici, ne-au explicat despre Hristos și despre Împărăția Lui conform Evangheliei. Aici am realizat că visul meu fusese despre Isus. El ne cheamă să ne mântuiască și să ne dea odihnă, să ne dea viață”, mărturisea Abby.

Am întrebat-o cu ce pericole se confruntă în Iran.
”Dacă oamenii ar ști despre credința mea, m-ar respinge. Este vorba despre persecuție socială. Dacă guvernul ar ști despre credința mea, aș fi executată sau spânzurată, pe stradă, de îndată”, mărturisea Abby.

Claire a venit la credință cu ajutorul versetelor și a unei prietene:
”Când citeam Biblia, nu îi puteam ruga pe alții să-mi explice pasajele. Când am mers la facultate, am cunoscut o fată din Armenia și i-am pus multe întrebări despre cum trăiesc, cum se închină. Am întrebat multe despre viața de creștin. Răspunsurile ei m-au determinat să iau o decizie. Hristos mi-a adus multe binecuvântări. Mi s-au întâmplat lucruri pe care nu le pot descrie în cuvinte. De câte ori mă rog și îmi aduc sentimentele și inima înaintea lui Dumnezeu, simt cum mâna Lui îmi atinge și îmi mișcă inima.”

Acest bărbat, pe care-l vom numi Denis, a avut și el un vis:
”În vis, îmi amintesc că am văzut semne pe fața Lui și că purta o coroană, o coroană de rege. O lumină foarte puternică ieșea din fiecare parte a trupului Său și multă lume se închina înaintea Lui. Amintirea e vie în memoria mea și este cu mine în fiecare zi. Îmi amintesc că aveam impresia că tocmai văzusem cerul. Mi-a arătat multe lucruri de când cred în Isus, dar visul acela a fost un punct de cotitură în viața mea.”

Denis a fost întrebat dacă sunt și alți oameni în Iran care vin la Isus:
”Da, mulți oameni vin la Hristos prin vise. Nu îți poți imagina cum li Se arată Isus.
Am impresia că toată lumea caută un cămin, caută adevărul. Poporul iranian trece printr-o perioadă dificilă. Singurul care poate schimba această situație este Hristos. Rugați-vă, vă rog, și îndemnați-i și pe alții să se roage ca Iranul să experimenteze puterea învierii.”
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 107 – decembrie 2015 – ultimele stiri crestine:http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

7 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Vizitari supranaturale din partea lui Isus, care zguduie Iranul | Marea Britanie Evanghelica
 2. barzilaiendan
  dec. 22, 2015 @ 01:45:00

 3. tmbiscos
  dec. 22, 2015 @ 04:16:21

  Slava Domnului, se inplineste Daniel 12 v. 10.

 4. Pelegrinul
  dec. 22, 2015 @ 10:15:19

  Reblogged this on godmessenger.

 5. Valeria Iancu
  dec. 22, 2015 @ 10:19:36

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 6. castellondelaplana
  dec. 23, 2015 @ 06:11:09

  FIE DOMNUL L
  AUDAT!!!SLAVA GLORIE SI MARIRE FIE ADUSE IMPARATULUI IN VECI DE VECI AMIN.

 7. castellondelaplana
  dec. 23, 2015 @ 06:12:18

  SLAVA GLORIE SI MARIE FIE ADUSE IMPARATLUI NOUSTRU !!TATA FIU SI DUH SFINT AMIN.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: