SCRIE-I PREȘEDINTELUI IOHANNIS DESPRE FAMILIA BODNARIU…

scrie-i presedintelui

SCRIE-I PREȘEDINTELUI IOHANNIS DESPRE FAMILIA BODNARIU…
De câteva ore noul site al Administrației Prezidențiale este funcțional. Iar Președintele este deschis să comunice cu noi. Haideți să folosim și această oportunitate pentru a pleda în favoarea familiei Bodnariu Ruth și Marius.

Cum? Foarte simplu: intră pe www.presidency.ro, imediat după mesajul Președintelui vei găsi secțiunea „Scrie-i Președintelui” și un chenar „Scrie un mesaj”. Dă click pe chenar și completează toate câmpurile marcate, apoi scrie mesajul și trimite-l. Am verificat, merge foarte bine…nu uita să-i spui la sfărșit „Să nu-i lăsăm singuri de Crăciun.”

 

8 comentarii (+add yours?)

  1. Chelu Ana
    dec. 22, 2015 @ 23:35:39

    Multumesc pentru sfat. Am trimis Domnului presedinte Klaus Johanis un mesaj pentru reunificarea familiei BODNARIU.

  2. Ligia
    dec. 22, 2015 @ 23:51:39

    Intr-adevar, este important sa se faca si lucrul acesta; de aceea si familia noastra a trimis un mesaj.

  3. Valeria Iancu
    dec. 23, 2015 @ 03:48:22

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  4. Catalina
    ian. 08, 2016 @ 13:16:30

    Ajutati aceasta familie va rog frumos Domnu sa va binecuvinteze intreaga familie. ganditiva la cei 5 prunci care au nevoie de mama si tata nu de o alta familie sau de o copie de gay! va rog frumos

    • Saltin Florina
      ian. 09, 2016 @ 11:37:24

      În Numele Domnului ISUS și pentru binecuvântarea țării noastre, precum și ai celor plecați din țară, vă rugăm să cereți Norvegiei să înapoieze copii familiilor din care au fost luați și respectarea dreptului părinților de ași crește copii și dacă este nevoie să fie cercetați în România.
      Intr-un fel statul Român este vinovat de multe dezastre ale familiilor de români, care sunt forțați de lipsa locurilor de muncă și a muncii rău plătite să părăsească tara, familia….
      Cred și mă rog ca Dumnezeu să vă dea gândul cel bun, putere să vă puneți încrederea în El și să aveți îndrăzneală în Numele Domnului să schimbați răul urmărit de cel rău în binecuvântare pentru România.
      Aduceți copii României înapoi acasă
      Domnul să vă binecuvinteze.

  5. Metac
    ian. 09, 2016 @ 06:44:07

    Domnule presedinte, nu permite ti asa ceva , stiu ca santeti in masura si chiar puteti face lucrul acesta , stiu asta pentru ca Dumnezeu a ingaduit sa aveti aceasta functie de confucator al acestei tari , Romania se cheama, si copiii aceia sant ai nostrii ai Romanilor , aratati le va rog ca noi traim cu frica de Dumnezeu nu am luat copiii nimanui dar nici nu permitem asa ceva sa li se intample pruncilor nostrii , nu va cerem sa o faceti intr un mod obraznic ci din frica de D zeu acelasi la care cred ca nu l ati uitat si stiti ce Putere are care a facut atatea pentru d voastra si pe care ei Norvegienii nu il cunosc …..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari