Cerul lui Isus și pământul lui Irod ~ Florin Ianovici

Biserica Betel Bucuresti 24 decembrie 2015

Cerul lui Isus și pământul lui Irod

În timp ce Irod își numără supușii pentru a ști câte taxe poate colecta, cerul își trimite Comoara, pe Fiul Tatălui Ceresc, pe Isus Hristos ca să se dea pe Sine ca o jertfă de răcumpărare.

În timp ce Irod își suspectează și copiii de trădare, îngerii se unesc într-o oștire cerească și cântă osanale Dumnezeului care a cercetat pe poporul său.

Pământul lui Irod va căuta să pună măna pe Isus ca să îl ucidă. Nu a reușit decât să omoare nevinovații. Și astăzi oamenii se luptă pentru poziții, putere, bogăție și mor nevinovații copii, tinerii care nu își mai găsesc locul într-o societate a comisioanelor și partizanatului politic. Dar mai trist e atunci când frații se războiesc apărând un adevăr care nu mai are legătură cu Isus Hristos, ci e expresia unor fierbințeli aprinse de văpăi străine. Acest război ucide mereu pruncii spirituali.

În tot timpul aceasta cerul vorbește prin fecioara Maria: Luca 1:38 „Maria a zis: „Iată, roaba Domnului; facă-mi-se după cuvintele tale!” Cel ce știe să tacă și să accepte voia lui Dumnezeu reflectă cerul lui Isus.

Pământul lui Irod e mulțumit de încasările hanului și nu va recunoaște niciodată pe Fiul lui Dumnezeu care i-a trecut pragul pentru că ,,ochiul dracului’’ nu poate vedea lumina Domnului.

Cerul lui Isus vorbește prin magii care i-au adus nu doar cuvinte, ci s-au plecat în fața lui Isus cu brațele încărcate de aur, smirnă și tămâie. Dacă vezi pe semenii tăi flămănzi și goi și tot ceea ce faci e să le oferi cuvinte, atunci nu cerul lui Isus vorbește în tine, ci pământul lui Irod.

Pământul lui Irod are un palat în care Legea lui Dumnezeu stă în bibliotecă ca element decorativ. Câtă vreme trebuie să bată magii la ușa ta ca să deschizi biblia, să nu ne mai întrebăm de ce pământul este scufundat în boli, durere și înstrăinare.

Cerul lui Isus are simplitatea unor păstori care s-au ridicat să împlinească ce li s-a vestit și care au plecat de la Prunc cântând și lăudând pe Dumnezeu. Avem nevoie de strălucirea unor mesaje în care să se vadă slava lui Dumnezeu, dar avem nevoie și de oameni care ascultând mesajele lui Dumnezeu să se ridice și să împlinească ce au auzit.

Sunt zile în care pământul lui Irod se războiește cu cerul lui Isus.
Tu de partea cui ești?

Fii slăvit Tată pentru că: „… ai ascuns aceste lucruri de cei înţelepţi şi pricepuţi şi le-ai descoperit pruncilor. Da, Tată, fiindcă aşa ai găsit cu cale Tu.” ” Luca 10:21

Sărbători pline de Isus!

Vă invităm începând cu ora 17.30 să ascultați mesajul: ,, Cerul lui Isus și pământul lui Irod, la biserica Betel, București. www.betelbucuresti.ro

Mesajul la minutul 1:26:00 (86:00) –

click aici – http://www.bisericabetel.ro/live/ si apoi la ARHIVA, click Joi, 24 Decembrie 2015 pentru video.

 

Un comentariu (+add yours?)

  1. anatatar
    dec. 25, 2015 @ 10:12:05

    Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: