MERRY CHRISTMAS – CRACIUN BINECUVANTAT

Caci un copil ni s-a dat

Mesaj de urare de Craciun, Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru ISUS CHRISTOS
Agnus Dei

Cu ocazia sarbatoririi Nasterii Domnului Isus, va dorim tuturor cititorilor nostri un Craciun fericit. Va multumim tuturora pentru tot sprijinul acordat de dumneavoastra, prin citirea acestui blog, pentru comentariile dumneavoastra, pentru articolele cu care multi dintre dumneavoastra contribuiti si pentru toate incurajarile pe care le primim de la dumneavoastra, care sunt foarte apreciate si care ne da imbold si mai mare ca sa mergem inainte.

lion and lamb blogDomnul Isus Christos, Fiul lui Dumnezeu, s-a intrupat si a venit la noi pe acest pamant, pentru ca sa ne prezinte pe Dumnezeu Tatal si pentru ca sa ne ierte de toate pacatele noastre si sa ne aduca mantuirea, pe care o primim de la El in dar, pentru ca toti aceia care cred in Numele Lui sa nu piara ci sa aiba viata vesnica. Ii multumim Domnului Isus pentru aceasta favoare si-am dori cat de multi oameni, atat romani cat si de pe intregul cuprins al pamantului, sa ajunga sa-L cunoasca pe Isus Christos,Mesia, Fiul lui Dumnezeu, care este singurul prin care este data oamenilor mantuirea si nu este nici un altul.

Dorim in continuare o colaborare stransa si impreuna sa lucram, in continuare, la raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu, pentru mantuirea si imbarbatarea noastra a tuturora in calatoria npoastra pe acest pamant, in drumul nostru spre cer. Domnul sa va binecuvanteze pe voi pe toti.

Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: ,,Minunat, Sfesnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” Isaia 9:6.

,,Iata, fecioara va fi insarcinata, va naste un fiu, si-i vor pune numele Emanuel” care, talmacit, inseamna: ,,Dumnezeu este cu noi” Matei 1:23.

Dar ingerul le-a zis: ,,Nu va temeti, caci va duc o veste buna, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astazi in cetatea lui David, vi s-a nascut un Mantuitor care este Hristos, Domnul.

Si deodata, impreuna cu ingerul s-a unit o multime de oaste creasca, laudand pe Dumnezeu, si zicand: ,,Slava lui Dumnezeu in locurile prea inalte, si pace pe pamant intre oamenii placuti Lui.” Luca 2:10,11,13,14.

Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede in El, sa nu piara ci sa aiba viata vesnica. Ioan 3:16.

Merry Christmas!

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. flori de mandarin
    dec. 25, 2015 @ 13:22:34

    O sărbătoare binecuvântată să ai Agnus Dei! Îți urmăresc blogul cu drag!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: