A fi, nu a fi văzut. Familia Wallenberg: răpitorii ”de fapt” ai copiilor Bodnariu.

Am mai scris despre rădăcini, când am auzit de cazul Bodnariu prima dată.
Am scris atunci: ”Trebuie plecat de la rădăcină. În cazul copiilor din Norvegia e clar: iubirea de bani, e un fond acolo care trebuie cheltuit. Miliarde de coroane care trebuie date cuiva, pentru cheltuirea lor cineva primește bonusuri. Durerea familiei Bodnariu este vlăstarul rădăcinii, întinăciunea, amărăciunea dacă vreți. Rădăcina este acel fond financiar imens, iubit de oameni fără scrupule, specializați în a-și băga degetele în miere până la cot.”

Azi am găsit rădăcina, are un nume: Wallenberg, o familie de bancheri suedezi. Una din firmele lor Investor AB a achiziționat grupul de asistență medicală Aleris, care firmă ia bani de la statele nordice ca să plătească Barnevernet-urile. Profitul depinde de numărul de ”cazuri”.
 Motto-ul familiei Wallenberg (bancheri de pe la anii 1700) este latinescul ”Esse non Videri”, ”a fi, dar a nu fi văzut”.

E vorba de contracte bănoase cu statul. Un stat socialist, cu angajați ușor de corupt pe căi ”legale”, căi la care și DNA-ul nostru ar avea probleme să le descâlcească ițele.

CITESTE mai MULT – https://vesteabuna.wordpress.com/2015/12/25/a-fi-nu-a-fi-vazut-familia-wallenberg-rapitorii-de-fapt-ai-copiilor-bodnariu/

3 comentarii (+add yours?)

 1. energein7
  dec. 26, 2015 @ 02:35:31

  Reblogged this on energein7's Blog.

 2. Valeria Iancu
  dec. 26, 2015 @ 10:01:40

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. David
  ian. 20, 2016 @ 16:21:58

  Pentru Domnul nostru nimic u e ascuns . Totul va fi dat pe fata si planurile celui rau se vor intoarce impotriva lui si vor lucra in favoarea celor iubiti de Domnul !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: