De ce vrea Europa să-l ucidă pe Hristos chiar de ziua Lui

Silviu Sergiu, redactor-șef adjunct Evenimentul zilei

Silviu Sergiu, redactor-șef adjunct Evenimentul zilei

De ani buni, Europa se chinuie să-l ucidă pe Hristos. Chiar de ziua Lui. De Crăciun, eforturile birocraților bruxellezi se întețesc. Ei mai renunță benevol la câteva simboluri ale Crăciunului, în numele unui multiculturalism prost înțeles sau, și mai periculos, ticălos. Principalul motiv pentru care politicienii europeni se feresc să ureze ”Crăciun fericit!”, înlocuindu-l cu ternul ”Felicitări de sezon”, este acela de a nu leza sentimentele religioase ale ne-creștinilor. Un argument ipocrit și ilogic.

Religiile Lumii, inclusiv Islamul (varianta lui neideologizată, diferită de islamism) nu vorbesc despre suprimarea celorlalte religii. Nu se arată deranjate de simbolurile acestora. Fac acest lucru facțiunile religioase radicale. Să luăm un exemplu la modă: cei care proclamă nevoia distrugerii creștinismului sunt islamiștii. Sentimentele cui nu vrea Europa să le lezeze? Sentimentele musulmanilor radicali? Absurd.
Poate toleranța de care dă dovadă Europa izvorăște din frică. Din teama de a nu provoca noi și noi atentate sângerose. Este o iluzie. Atentatele vor continua, pentru că scopul fundamentaliștilor este de a supune religios Europa. Nu se vor opri până ce Bătrânul Continent nu va fi islamizat 100%. Fiecare concesie pe care Europa o face islamiștilor este un pas înapoi, un semn de slăbiciune, care-i va încuraja pe extremiști să continue jihadul. De câte ori Europa se va feri să-și afirme identitate creștină, islamiștii vor avea dovada că se apropie de scopul islamizării continentului.
CITESTE mai MULT – http://www.evz.ro/de-ce-vrea-europa-sa-l-ucida-pe-hristos-chiar-de-ziua-lui.html

5 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: De ce vrea Europa să-l ucidă pe Hristos chiar de ziua Lui | Revista ARMONIA – Saltmin Media
 2. Maria Istoc
  dec. 26, 2015 @ 12:46:24

  Articolul prezinta mai multe carente si fara indoiala este prea superficial. A face sa se creada ca Islamul este o religie a pacii este o dovada de ignoranta. Islamul si nu islamismul, daca o fi vreo diferenta, si-a propus inca de la nasterea sa, sa cucereasca lumea fara sa ezite in fata violentei.

  Islamul s-a raspandit de la inceput prin violenta. Citeti pe Parnassiene Passagere mai multe articole intre care unul, traducerea unui articol de Jacques Ellul, care intr-adevar nu a fost un istoric dar veti gasi si articole cu suport istoric.

  Acolo unde greseste enorm Europa este in lipsa ei de fermitate. Cand lideri Europeni se preocupa prea mult sa nu ofenseze musulmanii dupa atentatele recente de la Paris mi se pare o greseala enorma. Ar trebui sa existe o atitudine de fermitate, sa li se ceara sa se integreze in cultura in care au venit. Sigur in Franta nu este permisa purtarea voalului integral dar interdictia nu este intotdeauna respectata.

  O alta masura ar fi sa nu li se acorde ajutoarele sociale care se accorda ceea ce ar face ca ar fi mai zelosi in a se integra ca sa paota sa isi gaseasca lucru.

  Un lucru care e bun insa, este faptul ca biserica catolica devine din ce in ce mai activa si mai vie. Mai ales tineri. Laicitatea nu s-a nascut odata cu Reforma chair daca s-a proclamat Edictul de la Nantes, mai tirziu revocat, laicitatea a fost initiata de Napoleon I in primul rand pentru a pune capat persecutiilor impotriva evreilor.

 3. tmbiscos
  dec. 27, 2015 @ 04:09:34

  Fiara, care sa ridicat din adinc, cu zece capete, este Amiratele Arabe.
  deci, sa ridicat din adinc = are radacini din vremuri stravechi.
  o radacina, sint chiar Mormoni, care substin , ca sint cu 600 de ani dinainte de Hristos.
  aceasta fiara care sa ridicat din adinc, era si pe vremea apostolilor, adica antiHristos.
  deci musulmani, sint fiara, care a biruit pe sfinti.
  zilele de lucru a fiarei, sint scurte, in curind, Cel ce vine, va veni, si nu va zabovi.
  trebuie sa se inplineasca nr. martirilor, si a acelor ce vor primi acest semn al fiarei, fiind insemnati in insasi cugetul lor, cu un fier inrosit in foc.

 4. iosif
  dec. 27, 2015 @ 04:30:32

  Pentru d-na Maria I.,si pentru toate Mmes si Mllles,ca un preambul,o mica paranteza,daca nu e cu suparare,…si daca acceptati un indemn in Hristos ,va recomand sa parcurgeti pasajul din,(1Timotei 2:9-15)

  Fiti binecuvantati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: