LUNI MERGEM CU PLUGUȘORUL LA BARNEVERNET

sms text message

Luni, din România, toată Europa, apoi din SUA, să sunăm sau să trimitem email-uri la sediul local care este vinovat de răpirea copiilor familiei Bodnariu.

Monica Loen-Grov Barnevernleiar 971 63 330

Mariann Juklestad Barnevernskonsulent 915 49 749

Gry Øksendal Barnevernskonsulent 40722106

POPAS PENTRU SUFLET

Excelentă ideea de a… colinda Barnevernetul! Dar cei de la centru nu prea știu multe. Luni, din România, toată Europa, apoi din SUA, să sunăm sau să trimitem email-uri la sediul local care este vinovat de răpirea copiilor familiei Bodnariu. Accesați adresa de mai jos și aplicați serviciul de traducere prin Google. Uluitor, Barnevernet își face reclamă de proporții comerciale, instigând pur și simplu populația să reclame orice li s-ar părea suspicios, cu promisiunea că vor acționa prompt și ferm! Acolo este și adresa pentru mesaje electronice!

Mai jos, aveți numele, funcțiile și numerele de contact pentru Luni.

Și mai jos, un mesaj de la fratele Daniel Bodnariu despre zilele de naștere ale copiilor. Atenție: apropós de legile „minunate” norvegiene? După legile lor, părinții ar avea voie să converseze măcar telefonic cu fetele mai mari! Nu le-au permis nimic până acum! La reclamația lui Marius și Ruth, reprezentanții Barnevernet au…

Vezi articolul original 216 cuvinte mai mult

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: