Cazul familiei BODNARIU: Interviu în exclusivitate (Partea 2) OWNZONE

VEZI PRIMA PARTE AICI

VEZI interviul aici – https://ownzones.com/productDetails/logos-tv/cazul-familiei-bodnariu-interviu-n-exclusivitate-partea-2/rtq2qA6frTwYp

INSTRUCTIUNI pentru VIDEO: Dupa ce intrati la link, mergeti in jos pe pagina, selectati  si faceti click pe video cu partea a 2-a a interviului, video arata astfel:

Cazul Familiei Bodnariu- Interviu in exclusivitate (Partea 2) Logos TV

Daniel Bodnariu: Cu Rut, am vorbit [prima data] la o saptaman si ceva. Nu putea sa vorbeasca la telefon din cauza emotiilor si a socului in care se afla. Abia tarziu am putut sa vorbim [pe Facetime] cu ea si se vedea pe fata ei suferinta. .. Ei, inca sunt sub impreiu socului, inca nu si-au revenit. De fiecare data cand vorbesc cu Marius incerc sa-l incurajez si ii spun: singurul lucru care pe ei l-au mentinut constant in toata aceasta perioada e ca Dumnezeu e in controlul lucrurilor si ca nu o sa-i lase.

In comunitatea lor sunt mai multi luterani. Ei se strangeau la casa lor impreuna cu alte doua, trei familii, care veneau la rugaciune odata la doua saptamani, sa mai vina un invitat, un pastor.. dar e o comunitate foarte mica. Bunicii sunt penticostali si ei.

Marius: Multumim Domnului ca El ne tine in incercarea asta si am simtit din partea Domnului un har special. Slava Lui… in special sa stim ca este acolo cu copiii nostri. Avem motive sa credem, avem confirmari ca El are grija de copii.

Marius si Ruth canta doua cantari. Spune Marius ca prima cantare, care  a cantat-o la prima vizita cand l-a vazut pe bebe Ezekiel, dupa trei saptamani, statea la sanul sotiei si cand am inceput sa cant cantarea asta, a tresarit si a zambit. (A doua cantare e in Limba Engleza)

Marius: si aici s-au implicat foarte multi asa cum au putut, din familie, vecini, prieteni, colegii de servici. Au scris scrisori si au scris plangeri.  Au sunat, au luat legatura telefonica sau chiar in persoana. Sunt foarte multe persoane care s-au implicat si nu avem cuvinte… sunt coplesit.

Mai spune Marius ca vecinii carora le-au marturisit pe Hristos sunt  special afectati si le vad comportamentul ca o mare marturie credintei lor.

Hristos straluceste in acesti doi slujitori ai Lui care trec prin asa o mare incercare de neinchipuit. VA PROVOCAM, sa continuam sa ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze la cauza lor si sa aduca copiii acasa!

13 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Cazul familiei BODNARIU: Interviu în exclusivitate (Partea 1) – Logos TV | agnus dei - english + romanian blog
 2. SandaTulics
  dec. 27, 2015 @ 04:40:12

  nu exista zi ,chiar si nopate sa nu ne gindim la voi cu rugaciuni si impotriviri la o astfel de situatie!Abia asteptam sa vedem mina sfinta, puternica ,plina de har si dreptate a lui Dumnezeu , aducind copiii in bratele parintilor.Raminem pe zidul rugilor si nadejdii sfinte!

 3. Trackback: – CrestinTotal.ro
 4. Mitza
  dec. 27, 2015 @ 08:11:19

  Am incercat sa vad clipul cu fam. lui M.B.
  Trebuie platit pt a accesa?

  • rodi
   dec. 27, 2015 @ 12:06:09

   Mitza, am explicat mai sus, in articol, cum sa gasesti video si sa intri la el. Nu trebuie plata ca sa accesezi video.

 5. Anonim
  dec. 27, 2015 @ 10:14:43

  Sincer, incercati sa va bateti joc de oameni? Spuneti-mi va rog care e scopul in promovarea unui video care trebuie platit pentru a fi vizionat?

  • rodi
   dec. 27, 2015 @ 11:24:00

   nu trebuie platit, aia e reclama de la OWNZONES, mergi in jos pe pagina si selecteaza video cu Partea a 2-a a interviului.

 6. Mike
  dec. 27, 2015 @ 13:09:27

  daca ar avea si sunet…

 7. mike
  dec. 27, 2015 @ 15:23:43

  Anonim– sunt unii oameni care dau cu bita in balta –apoi vor sa prinda pesti – de ce oare nu incerci toate posibilitatile –si ultima ar fi sa intrebi respectuos cum sa faci sa vizionezi? –nici decum sa blamezi pe altii –( va bateti joc de oameni??) Oare ti-ai pus intrebarea cit timp si rabdare cheltuiesc -Rodi si Avram -in aceasta lucrare de raspindire a stirilor ?? oare cine fata de cine i-si bate joc in cazul de fata ?- Am vizionat interviul – Am observat durerea lui Ruth dar si credinta care -i tin tari pe amindoi– Am plins cu toate ca sunt barbat – parca durerea lor sa transferat si la mine–si nu poti fi de piatra– plingi cu cei ce pling si te bucuri cu cei ce se bucura– si cred ca acea clip[a va venii cit de curind – Sa te binecuvinteze Domnul cu intelepciune–!!

 8. Trackback: Cazul familiei BODNARIU: Interviu în exclusivitate (Partea 3) – OWNZONES | agnus dei - english + romanian blog
 9. gabrielmarinescu1960Gabriel Marinescu
  ian. 19, 2016 @ 03:46:13

  Am stat mai bine d eun an de zile in Occident,am avut si eu contre cu ei,dar ei au un system de legi bine pus la punct si nu este adevarat ca iti iau copilul fara sa te avertizeze,si asta cel putin in scris!Am facut greva foamei in Germania pt ca nu ni se inmanau pasapoartele decat in conditiile lor si aveam copilul de 4 luni in carutz si au venit cei de la RTL plus Nord sa verifice intrabandu-ne:”copilului ii dati sa manance?”Daca nu-I aratam biberonul cu lapte ne luau copilul imediat!Deci hai sa nu ridicam piatra fara a avea informatii complete!familia asta fac exces de zel religios fiind penticostali ceea ce si eu consider un abuz etic asupra libertatilor copiilor!Copiii trebuiesc educati folosindu-se exemple altele decat religioase si lasati sa-si aleaga singuri religia care considera ei la maturitate si asta DACA considera ca au nevoie de una!Toti acestia care sunt exagerati cu religia au problem cu o societate normal care nu mai accepta indoctrinari de nici un fel asa cum este si cazul Norvegiei care si-a propus cu ani multi in urma sa EVOLUEZE CU ADEVARAT pe calea adevarului si nu a minciunii religia fiind cea mai mare minciuna!In numele religiilor au fost savarsite sute de milioane de victim in cele doua milenii de la nasterea crestinismului!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: