Adevarul.ro: Iohannis, provocat [de Samuel Tutac] să se implice în cazul românului din Norvegia care a rămas fără 5 copii: „O ţară care îşi abandonează copiii nu va fi o ţară respectată”

Samuel Tutac scrisoare deschisa presedintelui Iohannis Adevraul.ro

Un susţinător înfocat al preşedintelui Klaus Iohannis, chemându-i în repetate rânduri pe credincioşi să se roage pentru preşedinte şi să aibă răbdare cu el, pastorul timişorean Samuel Tuţac i-a trimis lui Klaus Iohannis o scrisoare deschisă în care îi cere „insistent” să ia atutitudine în cazul familiei Bodnariu din Norvegia, rămasă fără cei cinci copii luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia.

Conducerea Cultului Penticostal din România, din care fac parte soţii Bodnariu, i-a scris pe acest caz şi preşedintelui Klaus Iohannis. Un consilier al preşedintelui a comunicat că petiţia a fost transmisă că Ministerului de Externe, urmând să se comunice un răspuns pe această temă.

Între timp, presiunile asupra preşedintelui Klaus Iohannis de a lua atitudine în acest caz cresc. Una din cele mai cunoscute voci din mediul evanghelic, dar şi un susţinător înfocat al lui Klaus Iohannis, pastorul timişorean Samuel Tuţac, îi cere preşedintelui să reacţioneze ferm. Cunoscut în mediul neoprotestant din România şi diaspora, pastorul timişorean Samuel Tuţac a fost unul dintre susţinătorii aprigi ai preşedintelui Klaus Iohannis. În repetate rânduri, Tuţac a făcut apel la credincioşi, chemându-i să se roage pentru preşedinte. …

Citeste mai mult: adev.ro/o02tvf

CITESTE Scrisoarea deschisa a pastorului Samuel Tutac aici – DOMNULE PREȘEDINTE IOHANNIS NU-MI PERMIT SĂ VĂ SOMEZ…

4 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  dec. 29, 2015 @ 09:31:43

  Apropo de presedintele nostru „pocait”:
  http://vremuritulburi.com/2015/12/15/stiati-ca-judetul-harghita-a-iesit-din-romania-si-are-steag-secuiesc-autonom/

  Fara prea multe „valuri” prin presa, mai pe ascuns, a acordat autonomie judetului Harghita, care… practic nu mai face parte din Romania!

 2. Ligia
  dec. 29, 2015 @ 14:33:38

  Am un gand pentru crestinii din Bucuresti. Asa dupa cum au iesit romanii in strada cand a fost scandalul de la Colectiv, nu se poate organiza un protest destinat presedintelui? Nu toti citesc articolele despre cazul familiei Bodnariu, dar toti vor cunoaste cand masele vor iesi in strada sa protesteze impotriva tacerii presedintelui.

  • rodi
   dec. 29, 2015 @ 17:27:58

   E si asta o idee, dar, sa-i dam timp d-lui presedinte, sa treaca sarbatorile (cred ca e in vacanta) si sa se informeze bine asupra acestui caz.

 3. octavpelin
  ian. 05, 2016 @ 09:50:27

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: