O Mare Victorie ! Kim Davis a Schimbat Legea in Kentucky – Guvernatorul Statului ia Masuri pentru Acordarea Certificatelor de Casatorie

Kim Davis Photo

Kim Davis Photo posted-today.org

Agnus Dei Bazat pe stirea din Charisma news

27 Decembrie , 2015

Noul Guvernator ales al Statului Kentucky, Matt Bevin, a dat ordin marti ca sa se scoata numele functionarilor de judet, de pe certficatele de casatorie acordate de Statul Kentucky, care au fost centrul de controverse cand Functionara Judetului Rowen, Kim Davis, a fost pusa in inchisoare pentru refuzul ei de a semna certificatele de casatorie cuplurilor de homosexuali, dupa ce Curtea Suprema a Statelor Unite a legalizat casatoria homosexualilor.

Matt Bevin, a spus imediat dupa ce a fost ales guvernator al Statului Kentucky, care este numai al doilea guvernator republican ales in acest stat din 1971, ca el va schimba aceste forme care au atras obiectii din partea lui Kim Davis si a altor functionari.

De remarcat este faptul ca populatia Statului Kentucky, a venit in sprijinul lui Kim Davis si au decis sa voteze in favoarea lui  Matt Bevin, care a promis ca daca va ajunge guvernator, va schimba legea. America in aceste vremuri are nevoie de femei si barbati de talia lui Kim Davis, care au curajul sa stea impotriva fluxului, indiferent de consecinte.

Pastorul si Rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti a dat-o pe Kim Davis ca exemplu in predica din seara de 27 Decembrie 2015, in care a chemat crestinii la actiune. Pastorul Nelu Brie a spus: „Si in tarile numite democratice si in tarile declarate  pe alte structuri de organizare si intelegere, crestinii sunt persecutati. Sunt ingraditi. In anul 2015, sora noastra de credinta, Kim Davis, din Statele Unite, a fost arestata pentru ca n-a vrut sa oficieze  casatoria unui cuplu de homosexuali. Asta nu s-a intamplat in Somalia, in Siria, in Irak sau in Afganistan. Asta s-a intamplat in Statele Unite. Vremurile pe care le traim nu sunt de loc simple. Si, tocmai, pentru a ne deschide si mai bine ochii, ca sa intelegem particularitatile acestor vremuri si ce avem de facut, am pe inima in aceasta seara sa impartasesc un mesaj pe care l-am intitulat: Irod, statul secular (si cu particularitate in seara aceasta, statul) Norvegian si omorarea pruncilor. ….” Citeste mai mult aici ..

CITESTE mai mult despre Kim Davis aici –

Kentucky Governor Issues Order

for New Marriage Licenses

The governor of Kentucky has ordered new marriage licenses to be prepared which exclude the names of county clerks from the documentation.
Matt Bevin added that he directed the state’s department of libraries and archives to issue the revised license forms to all county clerks.
Bevin’s executive order follows a tumultuous spectacle from earlier in the year, when Rowan county clerk Kim Davis refused to issue marriages licenses citing her religious beliefs.
The born-again Christian refused to issue licenses after the Supreme Court ruled in favor of marriage equality back in June.
Davis spent five days in jail for her refusal.
The executive order was one of five issued on Tuesday by Gov. Bevin.

VIDEO by wochit News

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: