Norvegia nu ştie nimic! Ziariştii lor tac!

Veniţi să informăm noi presa norvegiană !!!….

18 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  dec. 29, 2015 @ 13:57:48

  GOD HAS HIS WAYS! DOMNUL ARE CAILE SALE!!

  Nu conteaza absolut deloc linistea din Norvegia, nici musamalizarea pe care o incearca autoritatile! Este complet ZERO!! Imi aduc aminte cum a fost finalizata… Biserica Filadelfia din Bucuresti, unde sunt membrii fratii Bodnariu (ambii, iar fratele Daniel Bodnariu este si pastor). Cand era construita aceasta adunare, Ceausescu a oprit construirea, printr-un ordin. Era suveran, era dictator, avea in mana securitatea, facea orice vroia si oricine comenta sau se opunea risca ani grei de inchisoare (cum au si patit multi)! Cine sa-l biruie pe Ceausescu?? Si pe vremea aia nu exista (ca acum) facebook si iesit in strada ca iti rupea securitatea oasele daca ridicai glasul!! Parea fara speranta dar s-au strans fratii la rugaciune, pentru ca doar asta puteau face, si se pare ca asta a fost si cel mai bun lucru!! Rugaciunile fratilor de atunci au ajuns la Domnul, care… a gasit cu cale sa intervina (EL, prin putere Sa; nu prin metode omenesti)! Asa se face ca „intamplator” a venit un foarte mare oficial din SUA (cred ca vicepresedinte sau asa ceva; nu sunt sigur), care s-a gasit sa investigheze LIBERTATEA RELIGIOASA din Romania, unde credeti? EXACT LA FILADELFIA SEBASTIAN!! Cand a vazut constructia oprita, s-a dus si „a avut o vorba” cu Ceausescu, care cat era el de dictator, s-a facut mic de tot si asa a fost anulat ordinul de oprire a constructiei si s-a finalizat adunarea!

  Pai daca Domnul a intervenit atunci, cand fratii oricum nici nu puteau face nimic, oare acum, cand se roaga frati de pretutindeni, Domnul nu mai poate face nimic?! Repet: DOMNUL ARE CAILE SALE!! Nu stiu ce va face EL dar stiu ca nu ne-a strans (pentru ca EL ne-a strans la rugaciune!!) degeaba! CEVA va face sigur!!

  Tac autoritatile din Norvegia?! Foarte bine fac! Sa taca!! Pentru ca vine in curand ziua cand noi vom striga de bucurie, cand Domnul va da izbavirea!!

  • rodi
   dec. 29, 2015 @ 17:25:11

   Cristian,
   doresc sa fac o postare cu aceasta marturie minunata. Sa stiti ca postul si rugaciunea e pe prim plan, la familia Bodnariu, la Cristian Ionescu (coordonatorul protesturilor), la noi si la multi altii care ne consumam zilnic si simtim cu Marius, Ruth, copiii si tot neamul familiei Bodnariu. Chiar astazi, Daniel Bodnariu, a anuntat 3 zile de post si rugaciune. Dar, si vom bate la toate usile incuiate in timp ce postim si ne rugam, exact cum am face daca copiii nostri ar fi furati de un guvern care doreste sa-i separeze pe copii de credinta in Dumnezeu asa cum noi o stim din Cuvant.

   Multumesc mult pentru ce ai scris, e o mare incurajare si trebuie sa ne incurajam si sa ne aducem aminte de toate biruintele care Domnul ni le-a dat, pentru intarirea credintei noastre. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

   Vezi aici anuntul fratelui Daniel Bodnariu despre zilele de post si rugaciune – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/29/post-si-rugaciune-pentru-marius-si-ruth-bodnariu/

   • Cristian
    dec. 30, 2015 @ 05:26:51

    Am inteles ce spuneti si este corect. Eu inteleg in perioada asta, cu greu dar si cu ceva regret, ca romanii din America sunt mult mai seriosi in credinta decat cei din Romania! (as putea da exemple dar nu vreau sa deviez) Eu traiesc in Romania si aici oamenii, chiar si prin biserici, se lasa fascinati de tehnologie, se lasa entuziasmati de orice moda, le place sa „socializeze” (eu definesc lucrul asta ca o interactiune de dragul interactiunii, adica fara un scop anume, doar sa interactionezi, eventual si peste limitele moralitatii) si pana la urma, tot entuziasmati dupa aceste lucruri, tendinta fireasca este sa uitam de Dumnezeu si sa incepem sa credem ca noi putem face CEVA! Adica se aduna niste furnicute si impreuna, ele muta muntii. ESTE FALS!! Eu asta spun si asta atac: singuri nu vom face nimic, nu vom reusi nimic SINGURI! Avem nevoie de Domnul si in EL trebuie sa ne punem increderea! Cum era versetul? „Nu marimea ostirii scapa pe imparat, nu marimea puterii izbaveste pe viteaz” (Psalmul 33:16) – Evident, Domnul este Singurul care da izbavirea, celor ce lupta (intai prin rugaciuni).

    Eu sincer MA BUCUR sa vad ca eforturile omenesti nu dau roade si pare ca s-ar inchide usi si cazul va ajunge musamalizat! MA BUCUR! DE CE? Pentru ca asta inseamna ca in curand, foarte curand, pe masura ce vom intelege ca singuri nu putem face nimic, VA INTRA LA LUCRU DOMNUL!! Si atunci tot ce pare acum imposibil se va intampla chiar sub ochii nostrii: se vor deschide usi, Domnul va da biruinta si orice va mai dori EL sa faca peste astea (pentru ca nu cred ca se va limita Domnul strict la readucerea copiilor acasa, scopul cred ca este mai mare dar nu stiu care ar putea fi).

 2. Cristian
  dec. 29, 2015 @ 14:02:33

  As mai avea de adaugat… ca ma intristeaza sa vad, ca acum avem „tehnologie” si parca ne racim si nu ne mai incredem in ajutorul Domnului! Acum ne bazam parca pe eforturile noastre: iesit in strada, facut presiuni etc. Poate daca ne-am increde mai mult in puterea rugaciunilor si in raspunsul Domnului, EL Domnul ar putea face ceva ce nici nu ne gandim, cum a facut in 1979, cand a fost terminata construirea Bisericii Filadelfia!…

  Pana la urma… pe noi ne pot ignora autoritatile… dar pe Dumnezeu NU!! EL a despartit Marea Rosie in doua, a daramat zidurile Ierihonului, a facut sa cada Babilonul (cand nimeni n-ar fi crezut ca e posibil asa ceva) si face minuni mari si astazi!!

  Oare daca L-am provoca pe Domnul sa lucreze EL, ce ar face? …EL, care poate TOTUL!… Ce ar face?… (ce metoda ar folosi)

 3. Trackback: Norvegia nu ştie nimic! Ziariştii lor tac! | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”
 4. Cristian
  dec. 29, 2015 @ 14:08:08

  Vad in partea dreapta a blogului o postare (mai jos link). A ramas Domnul dator in cazul lui Kim Davis?? A fost inchisa pe nedrept, pentru ca nu a vrut sa fie partasa la sodomie, dar apoi a lucrat Domnul! Nu a lasat-o!! Si astazi vad ca Domnul aduce ALTE BIRUINTE, nebanuite cand a fost inchisa pe nedrept Kim Davis!! Ce stim noi astazi? Absolut nimic nu stim! Doar Domnul stie totul! Sa ne rugam sa se faca lucrarea Lui si vom vedea!

  https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/28/o-mare-victorie-kim-davis-a-schimbat-legea-in-kentucky-guvernatorul-statului-ia-masuri-pentru-acordarea-certificatelor-de-casatorie/

  • mike
   dec. 29, 2015 @ 21:05:43

   Sa sti Cristian ca in cazul- Kim Davis -pe linga rugaciuni au fost alertata toata crestinatatea –printre care mari personalitati credincioase care au actionat prompt –Dumnezeu lucreaza cum vrea El si la timpul Lui–noi trebuie sa ne rugam dar sa si actionam––Iacov-2-20 – Vezi dar, sa intelegi, om nesocotit, ca credinta fara fapte e zadarnica?- 21-Avraam ,parintele nostru,n-a fost el socotit neprihanit prin fapte, cind a adus pe fiul sau Isaac,jertfa pe altar?- 22-Vezi ca credinta , lucra impreuna cu faptele lui si prin fapte credinta a ajuns -desavarsita–24- Vedeti dar ,ca omul este socotit ,,neprihanit” prin fapte si nu numai prin credinta– – Doar ruga ,,neprihanitului ”e ascultata de Dumnezeu.– Ai dat aici un exemplu cu constructia bisericii –eu cred ca oameni chiar daca nu sa vazut protest fizic ei au protestat in inima lor –Maniati-va dar sa nu pacatuiti–si Dumnezeu a vazut asta – Dar sa sti ca unii au infundat puscariile si au sfirsit in sicriu ca si tatal meu– da ,au fost jertfe multe, pina cind vestile au transpirat in strainatate – Cred ca prin rugaciunile credinciosilor si faptele martirilor Dumnezeu a hotarat sa lucreze– Slava Lui in Veci Be Blessed!

   • Cristian
    dec. 30, 2015 @ 05:17:41

    Da, este adevarat! Si la Ierihon, biruinta a fost 100% a Domnului dar si oamenii au avut ceva de facut (ceva inutil dar prin care sa-si manifeste credinta: au avut de sunat din trambite, adica inutil pentru ca trambitele nu darama ziduri dar prin acest lucru ei aratau ca se incred in Domnul chiar si daca Domnul le cere ceva absurd). Nu spun sa nu facem chiar nimic CI SA NE INCREDEM IN DOMNUL! Altfel, daca stam sa ne gandim putin, demersurile omenesti fara rugaciune, ar avea rezultat ZERO! Dar invers, adica rugaciunile singure, fara nici un demers omenesc, ar putea avea rezultate, in sensul ca Domnul ar raspunde rugaciunilor si ar lucra! Dar… poate ca Domnul nu vrea sa ramana o lucrare a Lui „secreta”, cum nici in Egipt, cele 10 plagi au avut printre altele si scopul de a arata egiptenilor puterea Domnului, mai mare decat orice zeitate falsa cunosteau ei atunci (Domnul este Singurul Dumnezeu adevarat!). In concluzie, baza este rugaciunea!

 5. Mitza
  dec. 29, 2015 @ 15:07:47

  Am trimis mail azi la toate ziarele mari din Norvegia. I-am intrebat pe redactorii de stiri in mail cum de nu stie sau scrie nici un ziar de cazul acesta, le-am dat link de facebook si acela cu stopbarnev. Locuiesc langa Oslo si vb norvegiana. Daca raspunde si ce raspunde am sa va spun.

  • rodi
   dec. 29, 2015 @ 17:29:50

   frumos! Va multumim din inima! Cu cat mai mult scriem si facem de cunoscut cazul, cu atat mai bine pentru toate victimele Barnevernetului.

 6. Trackback: O Perspectiva Asupra Incercarii Familiei Bodnariu: DOMNUL ARE CAILE SALE!! | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: O Perspectivă Asupra încercării familiei Bodnariu: DOMNUL ARE CĂILE SALE!! | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”
 8. Maria Goron
  dec. 30, 2015 @ 05:19:03

  Mitza, nu vrei sa imi trimiti un friend requests pe facebook pentru vreau sa vorbesc ceva cu tine in interesul familiei Bodnariu. Aici: https://www.facebook.com/mariana.goron.14 Multumesc!

 9. iosif
  dec. 30, 2015 @ 06:33:49

  Oare norvegienii,si reprezentantii „Barnevernetului”,nu fac parte din lumea pe care „atat de mult” o iubeste Dumnezeu,Tatal. ?
  Oare nu cei bolnavi au nevoie de doctor ?
  Daca ne rugam si iubim doar pe „frati” si pe cei ce ne iubesc,ce lucru deosebit facem ?

  „Ati auzit ca s-a zis:’Sa iubesti pe aproapele tau si sa urasti pe vrasmasul tau.’
  Dar Eu va spun: Iubiti pe vrasmasii vostri,binecuvantati pe cei ce va bleastama,faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va urasc si va prigonesc,
  ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrept.
  Daca iubiti numai pe cei ce va iubesc,ce rasplata mai asteptati ? Nu fac asa si vamesii ?
  Si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostri,ce lucru neobisnuit faceti ? Oare paganii nu fac la fel ?
  Voi fiti dar desavarsiti,dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit..”(Matei 5:43-48)
  Dumnezeu,Tatal Domnului nostru Hristos Isus,sa va umple inimile tuturor de o DRAGOSTE si INTELEPCIUNE care vine de SUS.

  Fiti binecuvantati.

 10. Mitza
  dec. 30, 2015 @ 07:40:00

  I-am spus astazi unui coleg(norvegian) de birou despre acest caz, am cautat sa vad cum vede un norvegian familist situatia. Ideea ca au fost luati copii pe baza de indoctrinare religioasa i s-a parut stupida scuza si a zis ca nu a auzit de asa ceva vre-odata. Cand l-am intrebat daca i se pare normal sa dai o palma la fund unui copil a zis categoric nu in Norvegia si a continuat sa spuna ca i se pare normal sa plaseze pe copii in asemenea situatii in centre sau familii speciale vazandu-i pe acestia ca victime. I-am spus ca eu am crescut educat asa si e normal in cultura noastra. Dar pt el sa intelega acest lucru a fost ca si cum ar merge un alb in africa si sa intrebe pe un african de ce esti negru si chiar daca ar primi raspuns sa -l intrebe de ce nu poti fi alb ca mine.

  • rodi
   dec. 30, 2015 @ 07:45:57

   Sa zica ei ca nu au auzit asta niciodata nu inseamna nimic. Barnevernet stie ce face. Le inchide gura parintilor, amenintandu-i ca nu isi vor mai vedea copiii niciodata daca ei discuta cazul si apoi sigur ca nimeni nu stie nimic despre modul de operare al lor. Noi stim clar ca directoarea scolii i-a parat ca fiind indoctrinati religios copiii fam. Bodnariu si de aici a inceput totul..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: