O Perspectiva Asupra Protestelor Globale Barnevernet

Protest Madrid M&M Photography

Protest Madrid Photo by M&M Photography

Am primit un comentariu deosebit de la cititoarea/comentatoarea Ela care merita atentia noastra. Iata ce spune Ela:

Eu am 3 copii si am locuit in Norvegia 6 ani.

Cred ca problema ar fi daca noi creștinii ne-am pune speranța in primul rând [numai] in aceste proiecte demarate pentru susținerea familiei. Cred intr-adevăr ca NUMAI Dumnezeu poate rezolva acest caz, dar El lucrează in diferite feluri.

Câteva exemple din Biblie: ” La auzul acestor cuvinte, unul din aprozii care stăteau acolo a dat o palmă lui Isus şi a zis: „Aşa răspunzi marelui preot?”

Isus i-a răspuns: „Dacă am vorbit rău, arată ce am spus rău; dar, dacă am vorbit bine, de ce mă baţi?” (Ioan 18:20-23)

Apostolul Pavel i-a spus marelui preot:” te va bate Dumnezeu, perete văruit!” Pentru ca a fost bătut fara vina.

In alt caz i-a intrebat daca le este îngăduit sa bată un cetățean roman fara sa fie condamnat! A cerut sa fie judecat de Cezar!! S-a folosit de drepturile lui ca si cetățean!!

Avem dreptul prin legea tării in care trăim sa protestam(pașnic).  Asta daca legea nu contravine Sfintei Scripturi.

Trebuie sa folosim toate mijloacele legale de care dispunem pentru a ne arată solidaritatea cu aceasta familie in necaz.

Daca nu am am înălțat o rugăciune, nu am luat o zice jertfa, intr-adevăr, toate eforturile noastre ar fi arama sunătoare.

Doar Dumnezeu poate, dar suntem gata sa jertfim din timpul nostru, banii noștri, comoditatea noastră pentru a face si ceva practic sa ne dovedim unitatea?

Poate este o încercare si pentru noi! Poate Dumnezeu ne încearcă sa vadă, mai este mila si compasiune fara de un necaz asa de mare!??

5 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  dec. 30, 2015 @ 03:20:07

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Diana
  dec. 30, 2015 @ 04:30:02

  Fratilor, haideti sa lasam confortul nostru zilele acestea ma includ si pe mine si ai mei, si sa ne rugam si sa postim pt acesta familie. E o lupta pe viata si pe moarte si simt acesta povara. Lupta lor e si a noastra rugaciunea si postul pentru ei sunt si pentru noi si Dumnezeu nu ne va lasa fara raspuns. Sa ne trezim din amorteala si sa luptam. Sa.l rugam pe Domnul sa scoata o capetenie care sa lupte in locurile ceresti si cu cat suntem mai multi cu atat biruinta va fi mai mare. Sa credem ca nu vom fi dati de rusine si ca Domnul e de partea noastra. Fiti binecuvantati ! Doamne ajuta! Doamne da izbanda!

 3. Cristian
  dec. 30, 2015 @ 05:41:51

  Este adevarat… Daca nu ne aratam compasiunea, tot un fel de „chimvale zanganitoare” suntem, iar asta afirma la un moment dat chiar Biblia („daca nu am dragoste nu sunt nimic”). Exista insa diferite feluri de a ne arata compasiunea, probabil fiecare fel/mod are rolul lui si locul lui.

 4. tatianasiza
  dec. 31, 2015 @ 15:09:30

  Reblogged this on newlife.

 5. Cornel Marinau
  dec. 31, 2015 @ 17:37:09

  In Scriptura se vorbeste de ,,partasia suferintelor Lui,, El ,, Capul Trupului,, Biserica, noi ,,madulare ale Trupului Sau ,, Problema mare e , ca intervine comoditatea doctrinii ,o stare creiata de duh de comoditate,sau nerodire,ori lenevie ,,lenesi si neroditori,,dar cu pretentii de rapire,de mintuire etc.,,Nu va inselati ! Dumnezeu nu se lasa batjocorit….,, Sa ne rugam Domnului sa ne dea putrea bucuriei Lui,,taria noastra,,ca sa avem biruinta de sine si prin Duhul ,,alipirea de Hristos,,ca sa privim pe aproapele mai pe sus de noi insine , sa ne putem duce poverile unii altora inplinind astfel legea lui Hristos.Cind sufere un madular…toata durerea trece prin Cap, Prin ajutorul Domnului vom fi la DC sa demonstram daca va trebui ! Har si Pace tuturor !Anul nou fericit !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: