POST si RUGACIUNE pentru Marius si Ruth Bodnariu

Moise Mateescu poza Familia Bodnariu

Moise Mateescu poza Familia Bodnariu

Daniel Bodnariu:

„Prietenul adevarat iubeste oricand si in nenorocire ajunge ca un frate”.

Joi, vineri si sambata vom sta inaintea lui Dumnezeu in post pentru aceasta cauza. Mai presus de orice demers pe care putem sa-l facem noi ca oameni, stiu ca Dumnezeu este Cel care lucreaza si va lucra in modul si la timpul ales de EL! Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!

Chiar si impotrivirile oamenilor, si razbunarile lor oricat vor minti sau il vor acoperi cu noroi, oricat vor incerca sa-l doboare dupa ce ii vor fi luat tot, cel neprihanit va trai prin credinta si va sta in picioare, pentru ca Dumnezeu este de partea lui! Am deschis facebook-ul dupa ce il inchisesem de aproape doi ani doar cu scopul acesta de a motiva la rugaciune si post, si cred in continuare ca mare putere are rugaciunea celui neprihanit!

Mai intai de toate, aceasta lupta este una spirituala! Cei ce cunosc pe Marius si Ruth stiu ca ei nu si-au maltratat copiii asa cum spune barnevern mincinosul. Barnevernet a creat un caz solid, dar bazat pe minciuni, noi stim ca adevarul este invingator de aceea nu ne temem si stim ca lupta noastra este una dreapta! Marius si Ruth nu va temeti de barnevern, v-au luat copiii, dar copiii vostri erau de la Dumnezeu, si Dumnezeu poate sa vii dea inapoi asa cum l-a dat pe Isaac inapoi lui Avraam !

Toti cei care puteti, atat cat puteti, fiti alaturi de noi in post in aceste zile! Barnevern tu nu lupti cu noi, tu te lupti cu Dumnezeu! Iar noi ne vom ruga si vom posti si vom proclama victoria in Numele LUI!

7 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  dec. 29, 2015 @ 16:09:46

  Domnul intai pregateste izbavirea si doar apoi ingaduie si incercarea! Exista o zi, o clipa, un ceas AL IZBAVIRII pregatit si randuit de dinainte, de Domnul! Ne rugam si vom continua sa ne rugam pana cand va veni acea clipa, acel ceas! Atunci ne vom bucura impreuna, toti care ne-am rugat! Dar… cumva… ma intreb daca atunci se va sfarsi lucrarea Domnului sau daca nu cumva va continua (ca in cazul lui Kim Davis, caz in care vad ca Domnul continua sa aduca biruinte desi ea a fost eliberata din inchisoare de ceva vreme). Domnul stie cel mai bine! EL a pregatit acest moment si tot EL are si biruinta!

  P.S. Nu pot sa nu adaug: eu nu folosesc facebook si, cu ajutorul Domnului, nici nu-l voi folosi in veci!! Cu toate astea, am fost printre primii care am aflat despre fratii Bodnariu din Norvegia! Domnul are caile Sale si mijloacele Sale de a lucra! Am mai observat reactiile celor care aflau (cei din jurul meu, pe care ii puteam observa): cadeau imediat pe ganduri, ramaneau socati si ii cerceta Domnul si-i motiva la rugaciune – chiar ziceai ca le-a taiat cineva mana si PE EI II DOARE!! Asa de tare erau cercetati! O sora (la vreo 50 de ani cred) cand a aflat, imediat a cerut sa-i dau adresa ambasadei Norvegiei de la Bucuresti. Ma temeam sa nu se duca singura pe acolo si sa inceapa vreun protest neautorizat (asta era cu mult inainte de a se organiza protestul care a avut loc). Deci era atat de miscata sora incat chiar ma temeam sa nu faca vreo prostie, vreo greseala… si sa ajunga sa fie inteleasa invers decat ar fi dorit! Lucrurile astea nu sunt deloc intamplatoare… Domnul este Cel care misca inimi, cheama la rugaciune si ARE UN SCOP CLAR!

  • rodi
   dec. 29, 2015 @ 17:36:47

   Domnul are de lucru cu noi si prin incercarea familiei Bodnariu ne prelucreaza pe toti. Caile Domnului sunt nepatrunse. Ne incredem in El!

 2. Trackback: POST si RUGACIUNE pentru Marius si Ruth Bodnariu – CrestinTotal.ro
 3. Mike Olari
  dec. 29, 2015 @ 18:04:26

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 4. Trackback: O Perspectiva Asupra Incercarii Familiei Bodnariu: DOMNUL ARE CAILE SALE!! | agnus dei - english + romanian blog
 5. energein7
  dec. 30, 2015 @ 04:41:51

  Reblogged this on energein7's Blog.

 6. Cristian
  dec. 30, 2015 @ 16:14:15

  3 zile de post (si rugaciune)? Adica 30 dec, 31 dec si 1 ianuarie 2016, adica de revelion sa stam in post si rugaciune in loc sa deschidem sticle de sampanie si sa ne facem urari de bine cu ocazia „noului an”?? NICI NU-MI POT IMAGINA UN REVELION MAI FRUMOS! Slava Domnului!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: