Statutul Casatoriei pe continentul European (Ilustratie gif)

(Photo credit Nelu Ardelean sursa – https://www.reddit.com/r/MapPorn/comments/3yisz7/timeline_of_samesex_partnership_rights_in_europe/)

STATISTICI – Starea drepturilor casatoriilor gay pe continentul european din 1989 pana in prezent. Legenda:

 1. Albastru inchis – tari unde casatoria intre persoane de acelasi sex sunt legale.
 2. Albastru – tarile unde nu este recunoscut un alt tip de parteneriat
 3. Gri – tarile unde nu e recunoscuta casatoria gay sau alt fel de parteneriat
 4. Rosu – tari unde constitutia aproba casatoria doar persoanelor de sex opus

9 comentarii (+add yours?)

 1. Editor
  dec. 29, 2015 @ 23:09:39

 2. Iosif
  dec. 30, 2015 @ 04:59:55

  Interesant.Ca in toate domeniile,Romania se gaseste in zona „gri”. Suntem o natiune bizara,poate una dintre marile minuni ale lumii.

  „Dar,fiindca esti caldicel,nici rece,nici in clocot,am sa te vars din gura Mea.”(Apocalipsa 3:16)

  Fiti binecuvantati.

 3. flori de mandarin
  dec. 30, 2015 @ 08:59:18

  Asta-i dovada că homosexualitatea nu este o boală…ci un stil de viață ales. Înainte de 1989 era o rușine extremă numai gândul la așa ceva. Chiar și în America. Chiar la început SIDA era considerată boala homosexualilor și guvernul nu considera că este necesară cercetarea asupra bolii, pentru că homosexualii își merită soarta. Apoi însă când SIDA s-a răspândit și la cuplurile heterosexuale guvernul a început să ia măsuri.

  • rodi
   dec. 30, 2015 @ 10:40:42

   Ce e mai grav in America este numarul pastorilor care imbratiseaza acest ‘stil de viata’ nazat de concluzii stiintifice eronate, ca oamenii se nasc ‘asa’ si nu se pot schimba… Prin acest argument s-au lasat doborati multi pastori americani, negand astfel Cuvantul care l-au predicat o viata intreaga dar care ( in mod aparent ) nu l-au crezut.

 4. Maria Istoc
  dec. 30, 2015 @ 15:07:52

  De unde este sursa? Nu o citati. Traiesc in Franta de o vreme si ma tem ca nu aveti dreptate, Sunt multe familii cu cel putin trei copii si francezi, arabi isi fac sapte. Deci exista casatorii, si aici catolicii cat si neo protestantii dar mai ales catolicii sunt ferm impotriva casatoriilor homosexuale. Este singura tara Occidentala unde s-au organizat manifestatii impotriva acestei legi. La prima am fost un milion sase sute de mii, asta anutata oficial si de ziarul Le Figaro. Puteti citii detalii pe Parnassienne Passagere.

  Stirile trebuiesc verificate inainte de a fi puse pe net. Unii recurg doar la informatiile pe care le dati d-vs si sunteti responsabili.

  • rodi
   dec. 30, 2015 @ 16:03:10

   Timeline of same-sex partnership rights in Europe as of Dec 2015 [GIF] [959×954] (imgur.com)
   Sursa – https://www.reddit.com/r/MapPorn/comments/3yisz7/timeline_of_samesex_partnership_rights_in_europe/
   PS – si uite aici la wikipedia, Franta a legalizat casatoriile gay in 2013, exact cum este aratat in poza gif – https://en.wikipedia.org/wiki/Same-sex_marriage_in_France

  • Avram
   dec. 31, 2015 @ 00:25:59

   Maria Istoc,
   Locuiesti in Franta si nu stii ca casatoria homosexualilor a fost aprobata si acum este lege in Franta inca din anul 2013? Inainte de a veni cu critica si dezmintire, verifica si vei afla realitatea. Unde ai fost in anul 2013 cand legea a fost aprobata? in Franta? Hmmmmmm. Noi nu scriem povesti pe acest blog, ci cautam sa informam pe cititorii nostri de realitatea vremurilor in care traim. Avem multe surse care confirma legalizarea casatoriilor homosexuale in Franta, dar pentru tine ca sa poti verifica acest adevar te putem indruma la toate ziarele de circulatie mare din Romania, care au raportat despre aceasta atunci cand au fost legalizate. Este adevarat ca au fost proteste impotriva acestor casatorii, dar oficialitatile franceze se pare ca nu au ascultat vocile protestantilor.
   Este bine sa verifici inainte de a face acuzatii false. Thank you. God bless you.
   vezi aici aricole din ziarele romanesti despre acest subiect. Alege ce-ti place: https://www.google.com/search?q=franta+a+legalizat+casatoriile+gay&ie=&oe=

 5. ivanovicisorin
  dec. 30, 2015 @ 17:58:01

  @ Maria Istoc ! „Traiesc in Franta de o vreme si ma tem ca nu aveti dreptate”….. NU VREAU sa va supar insa pare-se ca perioada de timp pe care dvs o numiti „o vreme ” nu este suficienta pt a intelege mersul lucrurilor. Mai este nevoie de inca „doua vremi si o jumatate de vreme ” ……. Acum o sa va citez din nou :…..”Stirile trebuiesc verificate inainte de a fi puse pe net.( CORECT !! ) Unii recurg doar la informatiile pe care le dati d-vs si sunteti responsabili. Daca dvs Maria, „verificati stirile” cu ziarul Pravda,pardon Le Figaro nu ma mir de nimic !!! .Mirarea sau surpriza este ca sariti la jugulara,in minutul 1 mai ales ca nu sinteti „in tema”.Cu respect ! P.S….@ Avram si Rodica ! DOMNUL DUMNEZEUL lui Israel sa va binecuvanteze si sufletele tuturor din fam voastra sa fie la fel de scumpe ca si pina acum, inaintea lui EL SHADDAI.Multumim pt toate lucrurile bune pe care le faceti 🙂

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: