STOP BARNEVERNET International Protest 2016 – Ottawa, Canada Saturday, January 9, 2016

Protest Barnevernet Ottawa Canada

Norwegian Embassy in Canada

150 Metcalfe Street, suite 1300, Ottawa, Ontario K2P 1P1
MONTREAL – QUÉBEC – OTTAWA – TORONTO – KITCHENER – LONDON – WINDSOR.
YOU ARE ALL INVITED to this event.
ATTENTION! ATTENTION!
This Event is for EVERY EAST-COAST-CANADIAN.
You are hereby INVITED to attend this event for the main purpose of uniting our voices against the Norwegian CPS Barnevernet Child Kidnapping system. We are all
Montreal-Quebec-Ottawa-Cornwall-Toronto-Kitchener-London-Windsor and the rest…. is ALL INVITED
Be with us present at this event by lifting our banners and voices against the evil Child Protection System called Barnevernet here in OTTAWA, CANADA.
For planning purposes, please visit this link and make your presence known so we could prepare all the resources and material for this event.
https://www.surveymonkey.com/r/GQDJ8RZ

Oyez! Oyez! À TOUT LE PEUPLE DE LA CÔTE-EST CANADIENNE :
Vous êtes cordialement invité
Oyez! Oyez! À TOUT LE PEUPLE DE LA CÔTE-EST CANADIENNE :
Vous êtes cordialement invité à cet événement qui aura lieu à l’Ambassade Norvégienne à OTTAWA. Le but de cet événement est de protester contre la système de Kidnapping des enfants du système BARNEVERNET de Norvège. On est tous affecté maintenant par l’action d’enlèvement des 5 enfants de la famille Bodnariu. Nous voulons que nos voix soient entendus.
Venez vivre avec la fam Bodnariu ces moments de tristesse en levant nos pancartes et nos voix contre ce système maléfique, atroce, abominable et malsain qui est le système BARNEVERNET.
Pour bien planifie cet événement veuillez vous référé au site suivant pour afficher votre présence et pour nous aider a bien préparé les documents et matériaux nécessaire à cet événement.

https://www.surveymonkey.com/r/GQDJ8RZ

7 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  dec. 29, 2015 @ 12:42:47

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Trackback: STOP BARNEVERNET International Protest 2016 scheduled in Warsaw, Prague, Brussels, London, Washington D.C., Ottawa, Canada | agnus dei - english + romanian blog
 3. Maria Istoc
  dec. 29, 2015 @ 12:49:15

  La inceput am avut reticiente cu privire la cazul acesta pentru ca mi s-a parut ca felul in care a fost prezentat lasa urme de indoiala. Nu sunt poate de acord cu tot ce a fost spus de unii si de altii dar vreau SA VA FELICIT PENTRU CA CONTINUATI SA SUSTINETI CAZUL. In ciuda faptului ca un norvegian, pe un anumit blog, peezinta tot felul de date cu privire la felul in care functioneaza aceast Sistem de Protectia Copilului, aud, pentru ca am petrecut ajunul de Craciun cu un grup in care se afla si o norvegianca, ca acesta organizatie imperica parintii de a fi parinti.

  In orce caz, oricare ar fi fost reactiile numite de unii isterice, este vorba de o suferinta mult mai mare decat cea care ar fi putut fi provocata de pedapsa corporala pe care parintii ar fi aplicat-o, Si de o trauma mult mai mare.

  Si fara indoiala Organizatiile acestea au functionarii care trebuie platiti, si sunt bine platiti, prin urmare au nevoie de cazuri, o familie mare poate fi tinta suspiciunilor lor. Dumnezeu sa ajunte si copii si parintii. Ma bucur ca romanii reactioneaza si va multumesc pentru perseverenta si pentru faptul ca retineti cazul in actualitate.

  • rodi
   dec. 29, 2015 @ 13:03:01

   Maria, iti multumesc din inima pentru acest comentariu. Pentru noi a fost usor sa credem parintii pentru ca sunt foarte bine cunoscuti de foarte multi dintre parintii nostri, pastorii nostri si prieteni si cunostinte, care i-au cunoscut in mod personal din Bucuresti, chiar din copilaria lui Marius Bodnariu. Am stiut ca pe parcurs, detaliile vor confirma ce fel de parinti sunt ei si chiar si cei straini vor intelege aceasta drama extraordinara si neasteptata. Spunea fratele lui Marius, Daniel Bodnariu, ca si Marius si Ruth au auzit de cazuri in care Barnevernet a luat copiii de la parinti, dar din cauza clauzei Barnevernetului a confidentialitatii, si ei ca si multi altii azi in cazul lor, s-au gandit ca trebuie ca parintii sa fi facut mai mult decat o spun, ca altfel nu li s-ar fi luat copiii. Si astfel Barnevernet manipuleaza o intreaga societate. Crede-ma ca de cand le-au fost luati copiii, am citit sute de pagini din ziarele si saiturile norvegiene (bineanteles cu ajutorul lui google translate) si se vede clar ca Barnevernet face abuz de putere, unde orice motiv se poate invoca de oficialitati (de la Barnevernet) si copiii dispar pe viata, si nu mai sunt vazuti de parinti. Chiar lucram la o serie de articole traduse cu ajutorul unei persoane speciale, in care vom vedea legile care autoimputernicesc pe Barnevernet, cu mai mari puteri decat sefii de stat. Inca odata, multumesc pentru comentariu, apreciez mult aprecierea ta si iti multumesc! Iti doresc un an nou fericit !

 4. octavpelin
  ian. 02, 2016 @ 09:56:47

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 5. Trackback: STOP BARNEVERNET International Protest 2016 – Ottawa, Canada Saturday, January 9, 2016 | SherayxWeblog
 6. Trackback: Protestul din Ottawa in favoarea familiei ‪#‎Bodnariu‬ prezentat la Radio Montreal, Canada ‪ | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: