Daniel Bodnariu ~ De ce oamenii buni de la Barnevernet nu dau pe fata coruptia acestui sistem mincinos de distrugere a familiilor?

Daniel Bodnariu la Televiziunea B1

Va dorim un an 2016 mai bun alaturi de cei dragi, alaturi de copii si parinti mai aproape de Dumnezeu si mai aproape unii de altii!

Am vorbit acum cateva minute cu o familie de romani care trece prin acelasi cosmar prin care trec Marius si Ruth! Ei inca nu au facut public nimic, primesc si ei aceleasi amenintari, aceleasi acuzatii mincinoase din partea Barnevernet Distrugatorul de Familii. Metodele folosite sunt trase la indigo, cred ca fac training inainte cum sa fure copiii. Si lor le-au fost luati copiii, si drama lor e o rana deschisa in suflete in care cei de la Barnervernet rasucesc cutitul cu satisfactie si cu un ranjet dracesc pe fata! As vrea sa va indemn romani care treceti printr-o astfel de drama, scrieti-mi si nu voi face public nimic, decat in masura in care veti dori aceasta. Macar sa ne rugam pentru voi, pentru ca eu cred si suntem multi cei care credem in puterea rugaciunii si in interventia pe care Dumnezeu poate sa o faca in vietile noastre si in lupta cu acest sistem diabolic! Cred ca sunt si oameni buni la Barnevernet, cu frica de Dumnezeu, dar de ce nu zic nimic, de ce nu dau pe fata coruptia acestui sistem mincinos de distrugere a familiilor? Pentru ca sa triumfe cel rau, este suficient cel bun sa nu faca nimic! Norvegia trezeste-te din somn, pentru ca somnul tau a nascut monstri!

Daniel Bodnariu

5 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  ian. 01, 2016 @ 13:14:47

  Doamne da biruinta!

 2. Cristian
  ian. 01, 2016 @ 14:01:48

  Eu nu cred ca exista nici un om bun la Barnevernet!! Nu ar avea cum, pentru ca l-ar impiedica propria constiinta sa faca asemenea lucruri! Acolo sunt oameni fie fricosi, fie care si-au amutit constiinta demult, carora le pasa doar de profit (pentru ca primesc prime substantiale pentru fiecare „ajutorare”, adica RAPIRE). Daca nimereste din greseala vreun om integru, cu constiinta curata si temator de Dumnezeu, fie ii va da pe fata pe toti, fie… eventual isi va da demisia ca sa nu mai fie partas la asemenea nebunie (daca se teme sa-i dea pe fata)!

  Eu ma intreb cati oameni tematori de Dumnezeu or fi in toata Norvegia, care se dovedeste de-a dreptul satanica!! In afara de fratii Bodnariu or mai fi careva?! Poate doar 2 sau 3, probabil misionari… sau… doar Domnul stie!!

  Norvegia este un stat FASCIST, o dictatura, un stat indoctrinat satanic, cu oameni fara constiinta, deveniti oameni-roboti, care nu mai gandesc singuri (preiau ideile de pe net sau din sursele lor de indoctrinare) si care nu mai stiu sa deschida gura sau eventual se tem de autoritati!

  Poate ar trebui sa ne rugam si pentru Norvegia, sa faca Domnul o trezire spirituala acolo… SI PENTRU ROMANIA, SA NU AJUNGEM LA FEL!!

 3. Cristian
  ian. 01, 2016 @ 14:10:07

  Puteti considera asta o scurta marturisire, a mea: am lucrat in anul 2010 la o tipografie, relativ aproape de Biserica Filadelfia Sebastian (zona Liberty Mall). Incet-incet am aflat ca acea tipografie… apartinea MASONERIEI: mai toti erau acolo masoni, iar angajatii, erau dintre goym cum ne spun ei, adica neinitiati. Am vazut acolo ca si masonii isi spun intre ei „frati”, se afiseaza tot ca niste farisei (tematori de Dumnezeu, dar ei se inchina clar la satana, fiind masoni!). Eu aveam de facut niste cataloage de prezentare cu diverse picturi ale unor pictori (pictori-masoni!!). O vreme am stat… dar ma deranja foarte tare ca observam clar in picturile pe care le aveam de asezat in pagina SIMBOLURILE LOR OCULTE: ochi, triunghiuri, oameni cu bratele amputate (asta este jertfa satanica!!), oameni cu cap de lup (ba chiar preot, cu haine de preot, si cap de lup! – simbolul ar trebui sa fie clar; exista preoti-masoni!). Unul din pictori se specializase pe ceea ce se numeste „palimpsest”, adica o pictura-vie, care cand o vezi prima oara iti transmite UN mesaj, iar cand o vezi a doua oara, iti transmite ALT mesaj! (ambele mesaje satanice) Evident, nu am putut continua colaborarea cu acea tipografie (mi-am dat demisia), desi aveam foarte mare nevoie de bani, iar in Romania era apogeul crizei (cand Boc, pe atunci prim ministru, taiase salariile, nu se gasea de lucru aproape nicaieri – eu cautasem vreo 7 luni de zile pana sa gasesc jobul de la tipografie). Dar Domnul a purtat de grija si in scurta vreme mi-a dat un alt job, exact asa cum ii cerusem eu in rugaciune: punct cu punct, mi-a dat exact-exact ce am cerut!!

  Dar… ce am scris este legat de constiinta care ajunge in contact cu lucrarile satanice: NU PUTEM SLUJI LA DOI STAPANI! Ori cu Dumnezeu, ori cu Barnevernet sau cu tipografia masoneriei sau …orice alta lucrare a celui rau!

 4. Cristian
  ian. 01, 2016 @ 15:01:39

  Si totusi mai este o posibilitate, referitor la Barnevernet si oameni integrii… Mai greu am realizat. E posibil sa fie oameni integri, oameni chiar cu constiinta, care sa lucreze la Barnevernet DAR CARE SA CREADA SINCER CA ESTE DE FAPT BINE CE FAC EI, cand iau copiii de la parinti si-i instraineaza cine stie pe unde, ii separa (daca sunt mai multi frati) etc. Se poate sa creada sincer ca ei fac binele!! Pare absurd… dar este vorba de o tara care isi indoctrineaza cetatenii, iar angajatii Barnevernet sunte cetateni norvegieni, cel mai probabil foarte indoctrinati, care chiar cred ca statul le vrea binele, atat lor cat si familiilor pe care ei de fapt le distrug!! (deci ei probabil isi imagineaza ca nu le distrug ci le ajuta!)

  Si in Romania am vazut oameni, chiar frati de la adunare, care se incred in sistem, sunt convinsi ca legile sunt bune, ca nu exista coruptie deloc (in Romania!!) si ca daca respectam legile, totul va fi OK (in sensul ca legea ar fi suficienta ca sa fie OK; nu as vrea sa se inteleaga altfel). Aici din pacate nu pot sa spun decat ca depinde enorm de mult, nu atat de legi, cat de INTERPRETAREA si APLICAREA LOR!! O lege chiar buna, chiar perfecta, daca este aplicata de oameni corupti, fara integritate, poate aduce daune mari de tot! Sa luam ca exemplu cel mai simplu, politistul din intersectie: daca vrea el, iti gaseste vina, chiar daca nu ai facut nimic! Cunoaste legea, inventeaza ca ai trecut pe rosu sau… orice ca sa te prinda, daca nu este integru! Apoi poate cere spaga, ca sa nu te amendeze!… Sau daca chiar ai gresit cu ceva, el poate cere spaga, daca nu este integru. (la Barnevernet insa nu se ia spaga pentru ca se dau COMISIOANE celor care „ajuta”, adica RAPESC copiii de la parintii lor – deci prin asta ii incurajeaza sa distruga si mai multe familii)

  Concluzia este ca mai importante decat orice lege sunt principiile morale care, daca nu sunt bazate pe Biblie, efectele pot fi devastatoare, asa cum se vede …si in cazul fratilor…

 5. Cris
  ian. 02, 2016 @ 04:36:00

  1 Ioan 4:4 Voi, copilaşilor, sunteţi din Dumnezeu şi i-aţi biruit, pentru că Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume.
  In toata aceasta actiune sa nu uitam ca a fost implicat si Domnul Dumnezeu. Ultimul si unicul cuvant il are de spus doar Domnul, noi sa avem credinta in El.
  Niciodata Dumnezeu nu a ramas dator fata de copiii Lui.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: