Rodica Volintiru – Chemare la Post si Rugaciune 4 – 25 Ianuarie 2016

Rodica Volintiru

Rodica Volintiru- Chemare la Post si Rugaciune -2016

dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. – 2 Cronici 7:14

Roda Volintiru
December 31, 2015 at 10:52pm ·
ANUNT IMPORTANT
PENTRU CEI CARE VOR SA INTRE IN 21 ZILE DE POST SI RUGACIUNE
din 4 IANUARIE pana in 25 IANUARIE
Minunate sunt sarbatorile, intalnirile, prieteniile, mancarurile speciale si foarte gustoase, cozonacii si tot felul de dulciuri si racoritoare.
DAR acum a venit un timp in care sa ne punem deoparte pentru Dumnezeu pentru o perioada mai lunga cu post de 21 zile.
Ma bucur caci de cativa ani foarte multe biserici si persoane separat de biserici au ales ca sa posteasca la inceput de an, 21 zile.Si cine a reusit a fost binecuvantat.
De ce oare 21 zile ?
Stim din istoria Lui Daniel care s-a pus deoparte pentru Dumnezeu si care totodata a stat in spartura si a mijlocit cu post-rugaciune-mijlocire pentru natiunea lui 21 de zile.
Rugaciunea lui a fost ascultata din prima zi, dar a fost mare lupta spirituala ca sa nu primeasca raspunsul, de aceeia el a trebuit sa PERSEVEREZE 21 ZILE, pana raspunsul a venit.
Pentru ca este un nou inceput de an, este foarte necesar si foarte important sa CAUTAM FATA DOMNULUI cu POST si RUGACIUNE, ca Domnul
-sa ne protejeze,
-sa ne pregatim pt intalnirea cu El,
-sa ne raspunda la rugaciuni,
-sa umblam in lumina si in adevar,
-sa umblam in dragoste si credinta,
-sa implinim planul Sau pe acest pamant,
-sa vedem gloria Lui, etc.
Acest post, va fi de mai multe feluri, depinde de fiecare cum alege, cum poate duce, si cum ii este incredintarea.
-POST NUMAI CU APA-(nu se mananca nimic , nici seara nici dimineata)
-POST CU APA SI CU SUCURI NATURALE-(fara mancare)
-POST CU VEGETALE(-fructe si legume, dar putine)si apa multa
-POST fara nimic ziua( sau doar apa) dar se poate manca o masa usoara seara.( este indicat pentru cei care muncesc)
Orice POST are valoarea si rasplata lui, depinde de SACRIFICIU.
Amanunte mult mai profunde ca sa fiti intariti cat de IMPORTANT este POSTUL SI RUGACIUNEA, va recomand cu toata credinta, cartea pe care Domnul mi-a spus ca sa o scriu;
” CUNOASTEREA FRUMUSETII LUI DUMNEZEU PRIN POST SI RUGACIUNE.”(puteti sa-mi scrieti la privat)
Cine o are, va rog sa RECITITI pasajele despre post si va va intari si provoca ca sa CREDETI ca postul are valoare si putere, si ca PUTETI SA DUCETI ACEST POST CU BINE PANA LA CAPAT.
-Ganditi-va caci mii si sute de mii de crestini in aceasta perioada CAUTA FATA DOMNULUI CU POST SI RUGACIUNE.
De ce sa nu fim si noi dintre aceeia care se retrag din aglomeratia si poftele lumii , ale firii, ca sa cautam sa-l CUNOASTEM pe Cel care ne-a creat si care ne vrea in TOTALITATE pt EL?
ATENTIE!
-Postul nu este ca sa il dirijam noi pe Dumnezeu sa faca ce vrem noi, ci este o totala SUPUNERE, ca El sa intervina si sa se faca VOIA Sa.
-In acest timp al Postului, TREBUIE neaparat sa ne facem
TIMP SA PETRECEM CU DOMNUL NOSTRU, in Cuvant, in meditare asupra Promisiunilor Lui, in multa lauda si multumire, si rugaciuni fierbinti cu credinta.
-Cu ajutorul Domnului voi incerca in fiecare zi sa scriu motive de rugaciune. Cine doreste sa scrie public nevoile lor, la comentarii, iar noi ceilalti sa simtim cu ei si sa ne rugam ca si pentru cauzele noastre.
Sa ne intalnim LUNI 4 IANUARIE pe calea postului si a rugaciunii.
TU POTI INVINGE FOAMEA! TU ESTI MAI MULT DECAT BIRUITOR(ARE)

Rodica Volintiru – Post si Rugaciune- 2016

VIDEO by hearthofprayer

Rodica Volintiru-Beneficiile

Postului si a Rugaciunii part I -2016

7 comentarii (+add yours?)

 1. gizellaliliana
  ian. 03, 2016 @ 13:55:52

 2. corina pasc
  ian. 03, 2016 @ 13:58:22

 3. Cristian
  ian. 04, 2016 @ 08:03:00

  Nu prea inteleg rolul celui de-al doilea video, despre „beneficiile postului si rugaciunii”. Din cate stiu, Biblia afirma ca surorile/femeile nu au voie sa dea invatatura biblica, decat cel mult altor surori… Este acest video adresat strict surorilor? Sau aceasta postare, acest indemn la rugaciune, este doar pentru surori?… Am mai gasit mai demult o alta postare, preluata de pe un blog (Sefora Geanta – presupun ca fiica predicatorului), care la fel dadea invatatura, desi era scris de o sora… Inteleg bunele intentii insa trebuie sa respectam Scriptura. Domnul sa va binecuvanteze.

  • rodi
   ian. 04, 2016 @ 10:42:41

   Cristian, activitatea sorei Rodica Volintiru este cu surorile de pretutindeni, dar multe biserici citesc cartile ei si participa impeuna la serile de rugaciune la care este invitata dansa. Daca crezi ca e gresit ca o sora sa dea indemnuri, atunci poti sa treci pe langa ele. La fel, Sefora Geanta, scrie indemnuri pentru tineri si nu numai. Are un dar deosebit al intelepciunii si cine vrea sa invete din indemnurile ei face bine, cine nu, iarasi face bine, daca se impiedica in faptul ca e femeie, mai bine trece mai departe… Blogul nu este un amvon, este un loc de intalnire al nostru, ca si la intalnire de studiu biblic sau rugaciune, unde vorbim unii cu altii si impartasim ceea ce Dumnezeu ne pune pe inima si distribuim predici, indemnuri, scrieri din carti sau de la bloguri personale.

   • Cristian
    ian. 04, 2016 @ 14:18:23

    Nu este vorba de mine ci de Scriptura, iar blogul, chiar daca nu are forma fizica a unui amvon, are aceeasi utilitate: poate fi folosit pentru raspandirea invataturilor, la fel ca un amvon (fizic), la fel ca o boxa audio sau ca o inregistrare audio (mp3 sau radio) sau inregistrare video (Youtube) etc. Inteleg ca exista o diferenta mare intre A DA INVATATURA (1) si A DEPUNE MARTURIE (2) sau a avea PARTASIE INTRE SURORI (3). Din cate inteleg eu (cu intelegerea mea limitata, ca orice om), Biblia condamna doar prima, adica a da invatatura tuturor (nu strict surorilor). Depunerea marturiei unei lucrari a Domnului in viata personala (2) este ceva firesc si sunt pasaje si in Biblie unde sunt femei care au facut asa si chiar a urmat o trezire dupa marturia lor… Dar, cum spuneam: una este marturia unei lucrari si alta este a da invatatura…

    Sper ca nu v-am intristat.

    Mai jos, copy/paste din traducerea Cornilescu (de pe http://www.resursecrestine.ro respectiv http://www.ebible.ro – puteti verifica):

    1 Timotei 2
    11. Femeia sa invete in tacere, cu toata supunerea.
    12. Femeii nu-i dau voie sa invete pe altii, nici sa se ridice mai presus de barbat, ci sa stea in tacere.

    1 Corinteni 14
    34 Femeile să tacă în adunări, căci lor nu le este îngăduit să ia cuvântul în ele, ci să fie supuse, cum zice şi Legea.
    35 Dacă voiesc să capete învăţătură asupra unui lucru, să întrebe pe bărbaţii lor acasă, căci este ruşine pentru o femeie să vorbească în biserică.

 4. anatatar
  ian. 04, 2016 @ 12:39:44

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 5. Cristi
  ian. 05, 2016 @ 02:52:42

  Părerea mea este ca atunci cand intri in Biserica,prezenta lui Dumnezeu este peste tot,asa ca,fie ca esti la Anvon,fie ca esti in mijlocul Bisericii este egal si in Hristos suntem una,fie parte barbateasca,fie parte femeiasca….

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: