COMUNICAT de la Cultul Penticostal: Răspunsul primit de la Ministerul Afacerilor Externe referitor la cazul familiei Bodnariu

04.01.2016 – În legătură cu cazul Bodnariu din Norvegia am primit de la Ministerul Afacerilor Externe următorul comunicat:

Să continuăm să susţinem această familie înaintea Domnului, în rugăciune şi post, până la rezolvarea cazului.

Biroul Permanent al Consiliului Bisericesc al Cultului CreştinPenticostal – B.D.A.R.

http://www.cultulpenticostal.ro

raspuns-mae-1raspuns-mae-2

9 comentarii (+add yours?)

 1. Ana Pagu
  ian. 04, 2016 @ 10:36:42

  Stimata familie Bodnariu Ruth si Marius, doresc sa va transmit un mesaj care printre lacrimi si suspine sa va bucurati de bunatatea Domnului care cred din toata inima caci vine vremea cind sa va si bucurati de intoarcerea acasa a copiilor vostrii, la data de 01. Ianuarie 2016, in timpul noptii asa ca de multe alte ori am primit o vedenie de noapte , dar acum,specifica pt. voi:Auzeam cum Duhul Sfint mijloceste pentru voi cu rugaciune impreuna cu mine dupa aceasta ,am vazut casa voastra in Norvegia desii nu am fost niciodata mii s-a dat sa cunosc toata situatia in care sinteti si uitindu -ma afara am vazut cum cei 5 copilasi au venit acasa si mama Ruth i-a imbratisat si era plina de bucurie ,acum se jucau si erau fericiti !! Asta a fost totul , dupa aceasta eu am plecat facindu-ma nevazuta si trezindu-ma in patul meu, Domnul sa lucreze dupa indurarea Lui. Sint o sora care locuiesc in Germania de peste 25 de ani , Numele meu este Ana Pagu. Wiesbaden, Germany

  • adi
   ian. 04, 2016 @ 15:32:16

   eu cred in minuni dar nu in viziunile tuturor ––-care se dau drept crestini?
   ce o sa faci daca nu ti se implineste viziunea?am mai auzit din astea:pana la craciun pana la anu nou .[…..].

   • Administrator
    ian. 04, 2016 @ 22:16:15

    Adi, a trebuit sa-ti moderez comentariul. Nu e frumos felul de a vorbi cu o femeie care ti-ar putea fi mama. Timpul va dovedi adevarul. Multumim pentru intelegere…

 2. Carmen
  ian. 04, 2016 @ 11:20:57

  Cred ca aceasta incercare a familiei botnariu este facuta cunoscut in toata lumea pentru ca Dumnezeu vrea sa faca o lucrare mult mai mare.
  Eu ma rog ca si ceilalti copii furati de la parintii lor,sa se intoarca acasa si barnevernet sa fie distrus. O minune mare,o victorie a lui Dumnezeu recunoscuta de toti oamenii ,asta imi doresc.

 3. Ramona
  ian. 04, 2016 @ 16:36:44

  1. Ce vrea sa zica mai exact primul paragraf de pe pagina a 2ª? Ca motivele pentru care Barnevernet a luat copii nu concorda cu motivele care se transmit prin reletele de socializare? Daca da, atunci care sunt aceste motive?
  Cred ca noi romanii trebuie sa avem mare grija cu speculatiile, pentru ca avem tendinta sa nu fim obiectivi cand e vorba sa sustinem o cauza … Deci insist ca cineva din familia Bodnariu sa clarifice va rugam ce vrea sa zica acel paragraf.

  2. In penultimul paragraf e vorba despre o procedura juriciara in care sunt implicati actualmente sotii Bodnariu, la ce se refera mai exact ?

  Avem nevoie de clarificari, va rugam !

  Continuam sa ne rugam si sa sustinem cauza copiilor Bodnariu si a familiei si ne dorim ca Domnul sa rezolve cat de curand aceasta situatie dureroasa.

  • rodi
   ian. 04, 2016 @ 17:24:37

   Ramona, nu stim, numai daca dl Lazar Comanescu explica, inclusiv familiei. Familia nu stiu daca stie ce acuzatii legale a adus Norvegia in cazul fam. Bodnariu. Marius si Ruth sunt amenintati sa nu faca public detaliile legale. Familia (ne gandim) va face public ceea ce cred ei ca e necesar sa faca public fara sa puna in pericol procesul legal.. Intre timp, ne rugam. Dar, nu stiu daca a vazut acest articol, merita citit, e scris de profesor emeritus de la Universitatea din Bergen, orasul de care apartine satul in care locuieste fam. Bodnariu si orasul unde copiii au fost dati altor familii. Citeste sa vezi la ce proces legal poti sa te astepti in Norvegia – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/01/04/please-share-68-de-motive-invocate-de-statul-norvegian-pentru-a-lua-copiii-de-la-parintii-lor/

   • Bianca Ramona
    ian. 05, 2016 @ 11:20:59

    Multumesc de raspuns !
    Fiti binecuvantati pentru efortul depus!!!
    Tocmai am citit articolul si e foarte tare. Desi imi e greu de crezut ca Barnevernet poate sa faca chiar asa ceva… Dar in ziua de azi tot ce-i posibil.
    Desi ma doare inima numai cand ma gandesc la copii care nu sunt cu parintii, totusi,…. Sunt unele detalii care mi-ar place sa se clarifice mai mult …
    Cat despre Mariu si Ruth ei deja au iesit in diferite programe de televiziune in legatura cu cazul… Deci ar putea sa fie un pic mai expliciti… Zic asta constienta de durerea lor, pe care nu o neg, dar pentru ca se fac ff multe speculatii trebuie sa avem toti un mesaj clar si sa stim exact de ce sunt acuzati. Eu cred ca ei stiu exact pentru ce sunt acuzati si daca e ceva diferit decat ceea ce s-a vorbit pana acuma in mass media ar fi bine sa stim si noi. Ii sustinem, dar avem nevoie de transparenta maxima si de putin mai multa obiectivitate (din partea noastra). Cred ca avem nevoie si de intelepciune in imaginea care o transmitem prin proteste. Ne rasculam impotriva unui sistem, dar sa nu o facem cu violenta verbala ci cu blandete si intelepciune.
    Vad ca se fac si speculatii ca e persecutie crestina. … Hmm nu stiu daca tre sa mergem pe-acolo…
    Avem nevoie de intelepciune sa nu fim pricina de poticnire penteu cei necrestini care acuma ne vad !!!
    Domnul sa lucreze si adevarul sa iasa la lumina ! Domnul sa trimita ingerii lui pazitori in jurul copilasilor acolo unde se afla!!!!

    • rodi
     ian. 05, 2016 @ 12:00:37

     Bianca Ramona, multumesc ca ai cheltuit timp ca sa citesti articolul care demonstreaza ca orice motiv sub soare se poate invoca impotriva parintilor dupa cum vedem in motivele citate de Profesor Marianne Haslev Skanland. Dar, ce a declansat vizita Barnevernetului a fost denuntul directoarei scolii pe motiv de indoctrinare religioasa. Deci, daca Norvegia respecta libertatea religiei, de ce s-au deplasat imediat la domiciliul familiei si au luat fete,e si cu cateva ore mai tarziu au arestat mama si a luat si baietii, inclusiv cel sugar (de trei luni)? Ce putem sa deducem? Nu stim exact, dar, banuim… Pentru ei, religia crestina inseamna abuz? De aceea au fugit la casa sa rupa copiii de orice legatura de parinti. Apoi, punctul doi, de ce au amenintat parintii spunandu-le ca deja copiii vor fi plasati pentru adoptie inainte de a se face o investigatie sociala a parintilor. De aici, nu putem decat sa tragem concluzia ca Marius si Ruth sunt persecutati de Barnevernet: (1) I-a vizitat din cauza acuzatiei de indoctrinare crestina si (2) i-a si luat 2 dintre copii imediat fara nici o ancheta si fara nici un semn de problema. Privind doar aceste detalii de inceput, ce diferenta este intre Barnevernet si ISIS, care intra la familii in casa si le lua copiii si-i duceau cu ei sa-i antreneze sa lupte impotriva tarii proprie? E aceeasi crima impotriva familiei, dar intr-o tara civilizata ne-am astepta la mai mult. Si faptul ca directoarea scolii regreta foarte mult faptul ca copiii au fost luati, si nu e de acord cu asta, ne spune mult. Ea a recomandat ca familia sa fie ajutata sa nu isi indoctrineze copiii, adica, nu stiu ce fel de ajutor cerea pentru ca plangerea ei era ca copiii cred ‘ca pacatul se pedepseste’.
     In rest, suntem de acord cu tot ce ai spus si noi si ne bucuram ca fratele lui Marius, Daniel Bodnariu totdeauna a subliniat ca protestele sa fie pasnice si demne de crestini care in primul rand isi pun nadejdea in Dumnezeu prin post si rugaciune, dar vom face tot ce atarna de noi sa cerem ca copiii lui Marius si Ruth sa fie dati inapoi familiei. Dumnezeu sa le/ne ajute si sa ajute multe familii care si-au pierdut copiii pe nedrept, ca durere mai mare nu este decat sa-ti pierzi un copil…indiferent in ce mod. God bless you!

 4. octavpelin
  ian. 05, 2016 @ 09:46:32

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: