LONDRA: Este Norvegia un stat care sponsorizează răpirea copiilor? (5 Ianuarie 2016)

Este Norvegia un stat care sponsorizează răpirea copiilor?
De-a lungul ultimilor ani o poveste comună iese din Norvegia în mod repetat: statul a luat copiii cuiva in îngrijire.

Poveste după poveste de familii despărțite de Barnevernet (serviciile sociale) apare pe internet.
Familii care au imigrat în Norvegia sau doar mers acolo pentru o vacanță, li s-au luat copiii în mod abuziv și nefondat. Ziarul Norvegian Aftenpost a spus in Mai 2015 că există 3000 de copii ai căror părinți nu sunt norvegieni, si sunt în custodia Barnevernet.

O familie din Statele Unite ale Americii a avut copilul luat deoarece mama a alăptat copilul de prea mult timp. Un alt cuplu din India au cei doi copii luați în îngrijire, deoarece părinții dormeau în același pat cu copiii și nu foloseau tacâmuri atunci când ii hrăneau. O altă familie a avut fiica lor, Maxine, luata ca urmare a faptului că mama, care este o femeie norvegiană surda, nu a avut suficient contact vizual cu fetița.

Multe familii îşi fac cunoscuta tragedia lor si trag un semnal de alarma prin intermediul internetului. Daca dai o căutare in Google pe cuvântul Barnevernet vei putea citi nenumărate povești de familii sfâșiate de guvernul Norvegian.

De ce face Norvegia lucrul acesta? Citând un talk-show Lituanian, ziarul Britanic Daily Mail spune ca Norvegienii fac acest lucru, cu scopul de a lupta împotriva celui mai scăzut nivel de natalitate din lume și a ratei cele mai mari de copii născuți cu sindromul Down si alte defecte de naștere. Acest mod de operare, spune talk-show-ul, este esențial pentru a consolida materialul genetic norvegian cu copiii străinilor.

Copii sunt răpiți de la părinții lor străini și plasați in familiile norvegiene pentru a-şi pierde rădăcinile natale și limba. Norvegienii folosesc integrarea forțata pentru a asigura viitorul tarii, dar problema e ca sacrifica familia si părinții care au investit in copil încă dinainte de naștere: dragoste, afecțiune, emoții, timp, multe zile și nopți de îngrijire, precum si financiar.
Folosind metode de amenințare „Barnevernet” nu permite părinților sa expuna detaliile tragediei lor, nu permite părinților să angajeze avocați independenți, neagă părințiilor orice formă de contact cu copiii, nu oferă un program de restaurare și pune copiii spre adopție în termen de câteva luni de când au fost luați in îngrijire.

Cel mai recent caz de pe arena publică, este al unei familii căreia i-au fost luati cei cinci copii in îngrijire sub acuzația de „îndoctrinare creștina”. Marius Bodnariu, cetățean român, căsătorit cu Ruth, cetățean norvegian, mutați în Norvegia acum 10 ani pentru a începe o familie. Tragedia lor a început la 16 Noiembrie 2015, atunci când „Barnevernet” a rapit cele doua fete mai mari de la școală fără știrea părinților și le-au dus într-o locație secreta, urmat de vizita acasă de către agenții Barnevernet și Politie, pentru a lua si cei doi fii. Apoi, prin abuz de putere au arestat-o pe mama și au dus-o la secția de poliție împreuna cu bebelușul ei de 3 luni. Ambii părinți au fost interogați timp de câteva ore fără acces la un avocat sau traducător și după o încercare nereușita de a o întoarce pe mama împotriva tatălui, intr-un târziu au fost lăsați să se întoarcă acasă cu bebelușul lor. Aceasta nu a durat mult, pentru ca in dimineața următoare, „Barnevernet” s-a întors și a luat si bebelușul în îngrijire, susținând ca mama este periculoasa.

Pe lângă faptul ca autoritățile Norvegiene au făcut abuz de putere in mod grosolan distrugând familia aceasta, Marius si Ruth, ca părinți iubitori, au colaborat la investigația autorităților Norvegiene ca astfel sa îşi poată primi copii înapoi. Pe toata aceasta perioada, autoritățile Norvegiene au folosit metode de intimidare si exces de zel in interogarea copiilor Bodnariu, folosind întrebări concepute pentru a incrimina părinții, fabricând dovezi împotriva părinților, neluând in considerare documentele justificative de apărare ale părinților care au fost arătate contrar cu acuzațiile nefondate, extreme si iraționale aduse împotriva lor.

Autoritățile Norvegiene au recunoscut oficial ca nu sunt familiarizați cu cazul si natura acuzațiilor aduse la natura si calitatea de îngrijire părinteasca pe care Marius si Ruth au oferit-o copiilor lor. Cu toate acestea, aceleași autorități Norvegiene insista răutăcios la revocarea drepturilor părintești ale lui Marius si Ruth si continua urgentarea procedurilor pentru adoptarea condamnabila a copiilor Bodnariu.

Părinții au încercat prin instanțe sa obțină copiii înapoi, dar toate canalele legale duc nicăieri datorita strategiei guvernamentale în detrimentul familiei.
Sunt mii de oameni care susțin familia Bodnariu si ca atare s-a organizat un protest la Ambasada Norvegiei din Londra si prin mijloacele de socializare Vineri 8 Ianuarie.
Situația aceasta nu este una mica, nedreptatea făcută familiei Bodnariu generează proteste in toata lumea, si proteste sunt acum confirmate in următoarele locații pe parcursul lunii Ianuarie:
5 January – Norway
8 January – Washington, DC. USA
8 January – London
8 January – Ireland
8 January – Spain
9 January – Romania
9 January – Belgium
9 January – Germany
9 January – Canada
9 January – Italy
10 January – Spain
16 January – Czech Republic
17 January – India
23 January – Slovakia
30 January – Poland

Suntem solidari cu această familie și cerem eliberarea lor si returnarea la parintii biologici.
O petiție online a strâns peste 47000 de semnături. www.ipetitions.com/petition/christian-family-persecuted
De asemenea, o pagina de Facebook a fost înființat cu scopul de a oferi mai multe informații: https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bo…/…
Vă rugăm să veniți sa protestam pașnic împotriva unor astfel de atrocități.
Protestul este organizat de către Comunitatea Românească din Londra și va avea loc pe: VINERI 8 Ianuarie 2015 la ora 11:00 -14:00.
Adresa este: Ambasada Regală a Norvegiei, 25 Belgrave Square, Londra SW1X 8QD.
Pentru Comunitatea Romana din Londra
Pastorul Teofil Harii

MAI MULT despre PROTESTUL de la LONDRA aici –

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/29/stop-barnevernet-international-protest-2016-scheduled-in-warsaw-prague-brussels-london-washington-d-c-ottawa-canada/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: