Traian Băsescu despre familia Bodnariu! O întrebare directă, adresată președintelui Iohannis!

…..Stimate domnule președinte, noi cei din diaspora, cunoaștem faptul că aveți un alt temperament și că ieșiți pentru informarea publicului, foarte rar. Dar, cred că situația de față, efectiv o cere. Noi cei care v-am votat din diaspora și am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să deveniți președintele României, așteptăm să vedem o implicare mai hotărâtă în rezolvarea acestui caz…..

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

321

Invitat special la postul de televiziune B1 TV în show-ul lui Sabin Orcan, prin multele subiecte discutate în această emisiune, a fost adusă în discuție și situația familiei lui Marius și Ruth Bodnariu.

Îmi place să cred că părerile, iar mai apoi, întrebările domnului Băsescu, adresate președintelui Iohannis, nu au fost doar demagogice. Cred că a vorbit dintr-o inimă de tată și bunic în același timp. Mă gândesc, așa cum eu am încercat să-mi imaginez ce ar fi însemnat aceste sărbători de iarnă fără măcar unul din copiii sau nepoții mei, nu 5 copii (adică toți copiii) ca în cazul familiei Bodnariu, tot așa și domnul Băsescu s-a gândit la familia Bodnariu, cu dorința sinceră de a ajuta și dânsul cu ce poate.

Doar în felul acesta pot să-mi explic tonul și întrebările direcționate către Palatul Victoria și Cotroceni, adică președintelui Iohannis.

Sincer să fiu, cred că este cea mai…

Vezi articolul original 352 de cuvinte mai mult

4 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: WASHINGTON DC, LONDRA, DUBLIN, BARCELONA, COPENHAGEN, protest la ambasadele Norvegiei în sprijinul familiei Bodnariu | agnus dei - english + romanian blog
 2. Dya
  ian. 09, 2016 @ 16:03:21

  Și în 2011 a fost o familie de cetățeni români care au rămas fără copii în Norvegia la Drammen și au cerut ajutorul autorităților române. Unde era atunci domnul( președinte la acea vreme ) Traian Băsescu?

 3. Marius
  ian. 10, 2016 @ 03:53:32

  Citesc consternat despre un stat modern cu standarde inalte de viata dar cu o cultura si apucaturi feudale, primitive…se vede ca acesti norvegieni , vikingi nu sant crestinati nu stiu daca au vreo biserica , dupa ce legi traiesc…pe de alta parte NIMENI NU TE OBLIGA SA TRAIESTI IN NORVEGIA…NU CRED CA TE TINE CINEVA CU FORTA LA OSLO …vino acasa in Romanica tara tuturor posibilitatilor …IN RAU…cat despre basescu o curva politica …cu 1000 de fete , un protejat al doamnei Merkel…daca a avut el tupeul sa inchida scoli si spitale pe motiv ca sant nerentabile…dar sa construiasca terenuri de fotbal in panta pe bani europeni a stiut…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: