Daniel Bodnariu: Barnevernet a luat copiii, in mod abuziv, de la o familie crestina ortodocsa. Cazul va fi facut public curand

„Saptamana trecuta am fost contactat de o familie de romani crestini orotdocsi carora le-au fost luati copiii in acelasi mod abuziv, sunt disperati si in acelasi timp terorizati de aceasta institutie…. Este un caz dramatic, il voi face public cat de curand, parintii sunt amenintati ca sa ramana low-profile altfel nu-si vor mai vedea copiii. Cu toate acestea le-a ajuns cutitul la os. …”

Photo credit Jan via Photo credit barnevern.org

Photo credit Jan via Photo credit barnevern.org

Daniel Bodnariu:

Saptamana trecuta am fost contactat de o familie de romani crestini orotdocsi carora le-au fost luati copiii in acelasi mod abuziv, sunt disperati si in acelasi timp terorizati de aceasta institutie. Dansii mi-au spus ca NICIODATA nu au dat macar o palma fetiei de 7 ani, cu toate acestea acuzatiile sunt: „fata a spus ca este batuta zilnic de mama, tata si bunica”, bunica este in Romania, ei sunt plecati de 5 ani in Norvegia, cand o vad pe nepotica, si asta se intampla destul de rar, bunicii nu stiu cum s-o mai iubeasca. Tatal vine de la lucru tarziu acasa si mi-a spus: este absurd sa ta gandesti ca o bat in fiecare zi, ar insemna sa o scol seara cand vin sa-i dau bataie si s-o trimit la culcare. Tot ce spun astia sunt minciuni sfruntate, si nu cred ca ar fi spus vreodata copilul asa ceva. Singurul semnal pe care l-au primit si nu si-au dat seama ce-i paste a fost ca fetita cu o spatamana inainte de a fi luata, a spus mamei ca va merge intr-o familie care ii va cumpara toate jucariile pe care si le doreste.

Este un caz dramatic, il voi face public cat de curand, parintii sunt amenintati ca sa ramana low-profile altfel nu-si vor mai vedea copiii. Cu toate acestea le-a ajuns cutitul la os. Cu alte cuvinte, v-am luat copiii, acum voi sa taceti ca altfel nu ii mai vedeti vreodata. Nu stiu cum sa numesc abordarea asta „civilizata” made in Norvegia. Seamana foarte bine cu abordarea securitatii de la noi. Probabil de asta nici nu gasesti avocati care sa pledeze impotriva statului ( familia asta a schimbat doi acum sunt la al treilea). Fratele meu abia a schimbat unul. A gasit pe unul care a castigat un caz important impotriva statului si acum nu mai are licenta pentru Norvegia.

CITESTE mai MULT aici …..

3 comentarii (+add yours?)

 1. tmbiscos
  ian. 08, 2016 @ 01:41:39

  Toate agentiile de luat copii, folosesc aceleas metode, dar daca din prima zi, tiai bagat avocat bun, bine inteles platesti ceva, a doua zi ii ai inapoi, fara tribunal sau etc.
  Cind sari cu banul afara, se retrag fiind ca daca la tribunal este dovedita sursa ta, agentiile care iau copii, se retrag, fiind ca ei stiu una si buna, si nu vor sa piarda, fiind ca fara avocati, nici ei nu pot sta in picioare, dar daca li se duce numele de rau, si pierd multe cazuri si bani, asaca se retrag din timp, daca te simpte ca ai bani.
  Banul da biruinta in toate cazurile.

 2. Cristian
  ian. 08, 2016 @ 07:24:03

  Dumnezeu da adevarata biruinta, nu banul!!

  • tmbiscos
   ian. 08, 2016 @ 16:14:54

   Da, la cel cu inima curata.
   Numai cel ce se increde in Dumnezeu si i-L iubeste, Dumnezeu i-i este prieten.
   Intradevar, daca ar judeca dupa fapta Cel Prea Inalt, nimeni nu ar sta in picioare.
   Dar ceea ce eu am zis cu privire la ban, este un adevar mare, fiind ca acest ban a orbit lumea de azi.
   I sine, Dumneze este indelung rabdator.
   Tu poate nu ai inteles ce am zis mai sus.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: