Solveig Horne, ministru norvegian pentru copii, egalitate şi incluziune socială nu accepta nici un fel de critica referitoare la CPS

Solveig Horne, ministru norvegian pentru copii, egalitate şi incluziune socială nu accepta nici un fel de critica referitoare la CPS…

Solveig Horne via twitter

Solveig Horne via twitter

Putin context dintr-un editorial, de Cristian Pantazi, din 6 ianuarie 2016 :

Actiunile Serviciului de protectie a copilului din Norvegia si alte trei tari nordice (Suedia, Danemarca si Finlanda) au facut obiectul mai multor actiuni ale unor ONG-uri sau comitete de parinti, care au reclamat practici abuzive. Un exemplu este un raport din 2013 realizat de 40 de avocati, profesori de drept si fosti judecatori proveniti chiar din cele 4 de tari. Raportul a fost inaintat Parlamentului European, iar semnatarii reclama interventia legislativului european pe linga autoritatile din cele patru tari nordice pentru eliminarea „arbitrariului” din comportamentul angajatilor din serviciile locale de protectie a copilului.

Un episod dramatic a avut loc in urma cu zece ani, cind ministrul Educatiei din Norvegia a facut o declaratie ce a stirnit dezaprobarea cvasi-unanima: „credinta ca parintii sint cei mai potrivit pentru a-si creste copiii este gresita”. Declaratia a ramas insa in memoria colectiva.

Si acum, revenim la articolul de fata, care l-am tradus prin google translate.Articol pare a fi bazat de raspunsul Ministrului Solveig Horne unui interviu prin email de la ABC News, unul dintre topul televiziunilor americane.

In acest articol, intitulat: ‘Unde sunt politicienii cand CPS este criticat dur in strainatate‘, un lector universitar la OSLO si la Akershus University College, cu numele STORO, declara ca el vorbeste despre problema Protectiei Copilului de multa vreme, dar abia acum, sub presiunea de mass media globala, liderii norvegieni iau seama. Acest profesor nu este un oricare critic, ci el preda la ‘programul de licenta a protectia copilului’. Storo spune ca in general CPS face o treaba buna, dar trebuie ‘examinati’ si ‘verificati’.

Articolul precizeaza ca presiunea aceasta include proteste internationale si o petitie care a adunat 50.000 de semnaturi, intr-o initiativa care a pornit in Satele Unite.

Si totusi, acum, dupa presiunea globala si avalansul de proteste internationale care urmeaza in urmatoarele zile, Solveig Horne, ministru norvegian pentru copii, egalitate şi incluziune, se mira de ce Norvegia este  criticata atat de dur in mass media. Raspunsul ei standard este ca totul e bine la CPS si ea nu poate comenta cazuri individuale. Deci, nu se simte de loc obligata sa investigheze cazul Bodnariu in mod personal….

(Vezi aici articolul in limba romana via google translate – https://translate.google.no/translate)

Citind mai mult despre dna Ministrul Solveig Horne am fost surprinsi sa aflam ca este crestina si crede in importanta comunicarii cu Dumnezeu. Solveig Horne a crescut intr-o familie crestina, tatal ei fiind invatator de Scoala Duminicala timp de 30 de ani. Ea frecventeaza biserica si Scoala Duminicala din copilarie. S-a casatorit la 18 ani. a avut 2 copii si in 2003 a divortat de sotul ei. Cand a fost aleasa Ministru Pentru Copii, Egalitate si Incluziune Sociala in 16 Octombrie 2013, a promis ca v-a lupta pentru familie si a reduce rata divorturilor. Afectata [probabil] de propriul divort, Solveig Horne, a introdus un obicei american ‘date night’, intalnire intre soti odata pe saptamana. Iar, in 2010, a fost crititcata pentru un tweet in care a intrebat daca este bine ca copiii de 2,3, si 4 ani sa citeasca povesti gay in manualele scolare, ceea ce guvernul pregatise deja. Totodata, Ministrul Solveig Horne, participa la paradele gay in fiecare an. (SURSA – Wikipedia – https://en.wikipedia.org/wiki/Solveig_Horne)

18 comentarii (+add yours?)

 1. SandaTulics
  ian. 07, 2016 @ 22:08:35

  Ministrul Copiilor din Norvegia Solveig Horne-maninca si munceste pentru o piine otravita daca sustine asfel de cauze in dreptul copiilor. Daca este si crestina cu radacini serios implantate in educatia biblica prin biserica si familie este un mare semn de intrebare si de mirare(!?)

 2. Delight in Truth
  ian. 07, 2016 @ 23:08:53

  They are now aware at the very top regarding the coming protests. I think they are feeling the pressure.

  • rodi
   ian. 07, 2016 @ 23:15:51

   The norwegian authorities now see that we will not go away and we will not be silenced. It is a very good thing! Their house is on fire and they don’t even know it. It;s quite sad to see this christian woman who obviously was hurt by her own divorce and wants to help strengthen the family, yet, she is not able to recognize the destruction CPS is perpetrating on the family unit when they give unlimited . unchecked power to the local CPS agents. Why would they think the CPS program would work, when there is zero accountability?

 3. costeldragusanu
  ian. 08, 2016 @ 03:44:26

  Solveig Horne= diabolic mind!

  • rodi
   ian. 08, 2016 @ 06:48:39

   nu credem ca e asa, credem ca sunt indoctrinati foarte gresit si sunt orbiti crezand ca fac bine, dar fac un mare rau distrugand celula familiei si astfel distrugand societatea.

 4. calin
  ian. 08, 2016 @ 03:58:00

  Nu mai vorbiti ca este crestina, este o mare tampenie vorba asta. Cititi cu atentie pe wikipedia daca intelegeti bine engleza, declaratia ei ca „este bine sa-ti mai trimiti gandurile din cand in cand in Sus” nu denota ca are o relatie puternica cu Dumnezeu, adica a fi un crestin in adevaratul sens al Cuvantului…De cand pana cand daca face parte din religia lutherana inseamna ca este si practicanta? Ce daca se trage dintr-o familie in care tata era invatator de scoala duminicala, pai nu s-au nascut atei din pastori? Cu atat mai multi oameni firesti scrisi intr-un registru bisericesc. Femeia asta este unul din oamenii aceia insemnati cu fierul rosu pentru pierzare….

 5. Trackback: FOTO, VIDEO Londra – Norvegienii şi-au închis ambasada in ziua protestului pentru cazul Bodnariu | agnus dei - english + romanian blog
 6. Cristian
  ian. 08, 2016 @ 08:52:22

  Crestini de-astia care se cred OK dar participa chiar si la parade gay… 😦 mai bine lipsa!! Dar pana una alta, sa ne rugam fiecare in dreptul nostru, sa aiba foarte mare mila de noi Domnul si sa nu ingaduie sa ajungem si noi exact la fel ca doamna ministru (nu-i pot spune chiar sora) pentru ca suntem mereu-mereu la un pas de a fi complet pacaliti de indoctrinare si chiar ne si place sa ne jucam cu mijloace de indoctrinare si „ametire” a cugetului (de exemplu facebook)!!

  As vrea sa intaresc putin ce spunea userul „calin” mai sus: CRESTIN este cel ce FACE/IMPLINESTE Cuvantul, nu cel ce se lauda singur ca ar fi crestin!…

  Domnul sa aiba mila de noi!!

  • rodi
   ian. 08, 2016 @ 09:05:02

   ce denota toate informatiile acestea este ca si crestinii europeni (si nu numai, ca si in America sunt multi la fel) au nevoie de Evanghelie pentru ca se insala crezand ca sunt mantuiti…

 7. Trackback: WASHINGTON DC, LONDRA, DUBLIN, BARCELONA, COPENHAGEN, protest la ambasadele Norvegiei în sprijinul familiei Bodnariu | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Dezvăluire: Solveig Horne, ministrul norvegian pentru copii, egalitate şi incluziune socială participă la paradele gay! – CrestinTotal.ro
 9. Lukas
  ian. 10, 2016 @ 02:14:23

  Grotesc, mi-a fost suficient sa vad cat de injust, gandeste, si anume citez din articol, ” Iar, in 2010, a fost crititcata pentru un tweet in care a intrebat daca este bine ca copiii de 2,3, si 4 ani sa citeasca povesti gay in manualele scolare, ceea ce guvernul pregatise deja. Totodata, Ministrul Solveig Horne, participa la paradele gay in fiecare an. ” Cum sa intrebi tu ca matur asa ceva ? Mai este si ninistru, cineva spunea, si spunea adevarul.” Aceasta este lumea lui satan ” .

 10. Emilian
  ian. 10, 2016 @ 05:54:18

  datorita crestinilor de această factură Dumnezeu îngăduie ,să zicem, „islamizarea” Europei. Lucruri de neconceput acum cativa ani isi fac loc cu viclenie in mintile îmbuibate si autosuficiente ale „liderilor” europeni. Stiu ca Norvegia nu este in UE dar cu ce sunt mai breji suedezii, danezii, finlandezii …….bine, parte din ei(din păcate tot mai mulţi)? Luptă Europa pentru hrană si apă în ţările sărace?….n-am prea auzit. Luptă pentru a-si ajuta proprii cetăţeni să iasă din sărăcie şi necazurile care-i copleşesc pe foarte mulţi dintre ei…?
  Nu ! „Europa” are altă treabă ….parade cu steaguri multicolore, socaterea lui Dumnezeu din scoli si din constiinta oamenilor, garantarea unor venituri nejustificat de mari arabilor care împânzesc toate ţările(cu alte cuvinte biruri pe cei ce muncesc pt plata celor care-i cred „spurcaţi”), găsirea de metode prin care să oblige guvernele să accepte toate stricăciunile unora ca drepturi absolute si de nediscutat…..s.a.m.d.
  Aduceti-vă aminte de Israel si de felul în care i-a smerit Dumnezeu exact când se credeau mai grozavi …. mă îngrozeşte perspectiva pedepsirii Europei care pare a fi mai aproape decât ne-am putea aştepta.
  Se va găsi un Avraam să mijlocească pentru Europa ? Se vor găsi între noi oameni curaţi pentru care Dumnezeu să ierte si să izbăvească? Doamne ajută-ne !!

 11. Nicolae Mut
  ian. 10, 2016 @ 11:39:55

  Intrebarea este; va ceda Bernevedernet presiunilor externe, in defavoarea unei decizii legale? Datorita demonstatiilor care cer reintoarcerea copiilor Botnariu, daca asta se va intimpla va fi vazuta ca o slabiciune a systemul Norvegian presiunilor Roamnilor mai ales din diaspora.

 12. Daniela
  ian. 10, 2016 @ 11:48:18

  Being aware of GOD’s existence but choosing not to follow and worship HIM does not make anyone a christian. This woman obviously knows that GOD exists but denies his almighty power.

 13. Trackback: Solveig Horne, ministrul norvegian pentru copii, egalitate şi incluziune socială participă la paradele gay! – Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Predici Online|Cantari Crestine
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: