Aurelian PAVELESCU, Presedinte PNTCD: Majestatea Voastra, Nici Coroana Norvegiei nu sta mai presus decat suferintele copiilor nostri, ai lumii, ai Romaniei!

Aurelian Pavelescu Photo Ziarul Evenimentul . ro

Aurelian Pavelescu Photo Ziarul Evenimentul . ro

Coroana Norvegiei, prin Majestatea Sa, Regele Harald al V-lea, devine singura responsabila pentru soarta copiilor minori, ai Romaniei, separati samavolnic de parintii lor, familia Bodnariu! Solicit Regelui un mesaj de compasiune, dupa Scrisoare pe care i-am adresat-o in ajunul Craciunului! Norvegia, un stat care face experimente pe copii de tip nazist! Experimentul Breivik! Norvegieni, eliberati copiii familiei Marius si Ruth Bodnariu, sunt copiii Romaniei!

O stire inspaimantatoare! Andreas Breivik, criminalul care a impuscat cu sange rece peste 60 de oameni in Norvegia, in urma cu cativa ani, din motive rasiale, de inspiratie nazista, A FOST UN COPIL RAPIT DE LA SANUL MAMEI DE „PROTECTIA COPILULUI” DIN NORVEGIA, aceeasi institutie care a rapit cei 5 copii minori ai familiei Marius si Ruth Bondariu in urma cu 2 luni. Breivik a fost preluat de statul norvegian pe motiv ca, avand varsta de 4 ani, dormea langa mama sa. Acest fapt a fost vazut de norvegieni ca un act criminal al mamei, iar copilul a fost luat de stat, spre educare. Efectul? Copilul Breivik a devenit un criminal. Cu siguranta, lipsa afectiunii parintesti l-a transformat in bestie, om fara sentimente, monstru. Responsabilitatea statului norvegian este uriasa in actul de terorism si sadism savarsit de Breivik, care a cutremurat o lume intreaga. Copilul Breivik a fost obiectul unui experiment de tip nazist!

Mii de copii sunt supusi acestui experiment in Norvegia, in fiecare an. Romania nu accepta ca minorii familiei Bodnariu, cetateni romani, sa fie supusi acestui tratament criminal! I-am adresat un mesaj de implicare, in numele PNTCD, singurul partid martir crestin din Romania, Regelui Norvegiei, Harald al V-lea, in ajunul Craciunului. Nu am primit niciun raspuns. Il reiterez acum, intr-o alta forma, tinand seama de atitudinea sfidatoare: Majestatea Voastra, pana la sufletele si vietile copiilor nostri! Pana acolo putem fi ingaduitori! Sunteti de acum direct responsabil! Coroana Norvegiei devine singura responsabila! Nici Coroana Norvegiei nu sta mai presus decat suferintele copiilor nostri, ai lumii, ai Romaniei! Personal, ca Presedinte al PNTCD, va solicit, iar si iar, sa interveniti public: nu Va cer decat un Cuvant pentru compasiune! Prestigiul Coroanei Norvegiei sta in acest Cuvant al compasiunii! Sper din toata inima sa indrazniti sa rostiti acest Cuvant, in numele Crucii Scandinave de pe steagul Norvegiei!

Romani, fiti alaturi si protestati pentru familia Bodnariu, oriunde in lume!

SURSA – Aurelian PAVELESCU

Mi-a placut on coment al d-lui Pavelescu la aceasta postare, in raspuns unei persoane care a insultat regele Norvegiei: Trebuie sa facem apel, sa responsabilizam, nu sa insultam. Faptele vor vorbi de la sine. Deocamdata, Regele Norvegiei trebuie sa raspunda la multiple acuzatii de fascism, rasism, nazism, ca D-sa reprezinta Norvegia, ca Suveran!

13 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  ian. 08, 2016 @ 13:24:18

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Mike Olari
  ian. 08, 2016 @ 13:30:49

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 3. SandaTulics
  ian. 08, 2016 @ 13:55:40

  Norvegia vrei sa intri in Cartea Recordurilor ca TARA CRIMINALA?!
  DA COPIII FURATI INAPOI PARINTILOR!
  TUTUROR PARINTILOR!

 4. alexpop7620
  ian. 08, 2016 @ 14:04:34

  Reblogged this on IEȘI AFARĂ….

 5. Dorian C
  ian. 08, 2016 @ 15:45:48

  Reblogged this on Christ4roNews.

 6. cornelilioi
  ian. 08, 2016 @ 16:08:24

  Reblogged this on ENCOURAGE by cornelilioi.

 7. Dan P.
  ian. 08, 2016 @ 18:28:54

  http://www.presidency.ro/ro/presedinte/scrie-i-presedintelui adresa președintelui care sta cu mâna in sân si nu face nimica cand zeci de mii de romanii stau in frig plângând si suferind împreuna cu copii romani răpiți de niște monștri . Ori este in aceiași grup cu cei care au răpit copii ori pur si simplu nu ii pasa cand ș-a văzut cu saci ( voturile) in căruța. Dar nu e problema proteste la ambasade ușor se pot transforma in proteste împotriva lui pana e demis. Sa nu se culce pe-o ureche. Oameni buni scrieți si protestat pentru ca pe cale diplomatica mult mai ușor se rezolva.

 8. Trackback: TRANSMISIUNE Live DIN WASHINGTON DC, protestul de la ambasada Norvegiei în sprijinul familiei Bodnariu | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Aurelian PAVELESCU, Presedinte PNTCD: Majestatea Voastra, Nici Coroana Norvegiei nu sta mai presus decat suferintele copiilor nostri, ai lumii, ai Romaniei! | Pastor Ciprian Barsan
 10. Valeria Iancu
  ian. 09, 2016 @ 04:07:00

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 11. Valentin
  ian. 09, 2016 @ 15:49:14

  Cu toata simpatia pentru domnul Pavelescu, nu cred ca este bine informat nici el nici altii care afirma ca Breivik ‘ar fi fost dat spre adoptie la 4 ani. A fost sugestia serviciului social sa fie dat spre adoptie la acea varsta, dar nu a mai fost dat. Sursa:
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/9592433/Anders-Behring-Breiviks-mother-sexualised-him-when-he-was-four.html

 12. ivanovicisorin
  ian. 10, 2016 @ 06:35:00

  @ Valentin. Nu te astepta ca ziarele sa-ti comunice tot ce misca.Vezi evenimentele recente din Koln,Hamburg si Stutgart sau manifestatiile salbatice si pline de ura ale musulmanilor,anul trecut in Anglia.Ai citit ceva,nu cred.Sa sti ca aici unde-mi fac eu veacul sant persoane care-l cunosc pe Breivik si fam lui. Nu-i asa ca cei din anturajul lui stiu mai multe decit noi doi. Scuze pt scrisul liniar dar nu pot folosi citeva functii ale tastelor. Shalom !!

 13. Trackback: CREDO TV – Iacob Berghianu – Discurs STOP BARNEVERNET! (Tg. Mures) „STOP ABUZURILOR, BARNEVERNET!!!!” | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: