Pericol! Sistemul „Barnevernet” pe cale de se implementa şi in Romania!

Foarte ingrijorator!

12 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  ian. 09, 2016 @ 20:14:36

  Apreciez anunturile dumneavoastra pe acest blog. Eu am plecat in 85 din Romania pentru 2 motive; o viata mai buna si libertate religioasa. Se vede acum ca in vremea comunista a fost rau, dar acum e si mai rau.
  Ar trebui luat toate masurile de rigoare pentru a rupe orice legatura a rominilor cu norvegienii si cu invataturile lor si sa nu li se permita sa mai vina in Romania cu nici un fel de systeme si invataturi dracesti.
  2. Chemati pe toti romanii cu copii din Norvegia sa vina acasa in Romania. Nicaieri nu e mai bine ca la tine acasa. In Romania este tot ce ai nevoie, mincare, posibilitate in toate domeniile. Veniti Crestini Romanii acasa, Faceti-va america la voi acasa si nu lasati pe altii sa se bucure de romania cea frumoasa.
  * daca eu as mai avea pe cineva din familie in Romania, sau nu as avea toata familia aici, eu m-as intoarce acasa. Fiti binecuvintati de Domnul.
  Luptati pentru dretate si adevar.

 2. e.l.
  ian. 10, 2016 @ 04:23:00

  Tribunalul International de la Haga cat mai urgent;
  Dumnezeu pedepseste faradelegea; trebuie actionat promt, ACUM!
  Au vazut ca sunt toti speriati si isi permit :
  cum sa actioneze ei ca stat in stat;
  doar nu suntem in iad.

 3. e.l.
  ian. 10, 2016 @ 04:26:07

  Trebuie dat intreg materialul dlui Iohannis.
  Familii care nu si au mai vazut copiii de ani de zile, si
  un singur an e foarte mult.

 4. Brandusa Antoniac
  ian. 10, 2016 @ 08:59:11

  DUMNEZEU NU VA PERMITE LUCRUL ACESTA!!! Ne vom opune, ferm si vom milita pentru o Romanie crestina! Conducatorii nostri ar face bine sa tina seama de lucrul acesta!!

 5. Trackback: Pericol! Sistemul „Barnevernet” pe cale de se implementa şi in Romania! | agnus dei – english + romanian blog | B.I.G'S BLOG
 6. Ovidiu
  ian. 11, 2016 @ 15:07:09

  Sunt stupefiat……aceasta lume va aunge sa fie scava unor nazisti descreerati…daca nu ne vom UNI vom pieri aiurea….bai!!! hai sa darimam asta suntem nebuni TOTI??????????

 7. Postolache Nicolae
  ian. 11, 2016 @ 16:43:41

  Inainte de a comenta, informati-va! In Romania exista intre 40.000 si 65.000 de copii proctrati, nascuti si abandonati de parintii biologici si care se afla acum in grija statului roman si/sau a a unor asezaminte patronate si finantate de ONG-urile societatii civile sau de catre cultele religioase! Romania este pe primul loc in Europa privind numarul de copii abandonati ! Sau inregistrat multe cazuri de prunc-uciderete! Mamele care isi parasesc copii si ii lasa in calea mortii sunt mai tarziu intrebate daca sunt de acord cu adoptia. Asa cere legea actuala. Copiii care au nevoie de o familie sunt ignorati. In acelasi timp sunt inregistrate mii de cereri de adoptie din partea unor familii fara copii din Romania, care asteapta de ani de zile rezolvarea! Actuala lege a adoptiilor are proceduri greoaie, care pot dura ani de zile, in timp ce copiii abandonati ar avea nevoie sa aiba si sa fie crescuti intr-o familie! Preacucernicii pupatori de icoane si moaste romani, procreaza, nasc si isi abandoneaza(sau ii ucid!) pe copiii lor, fara nici o tresarire de constiinta si fara teama de Dumnezeu! Inainte de a vorbi despre „Barnevernet” si alte aiureli, intrebati-va daca sunteti gata, ca niste buni crestini, sa adoptati un copil sau mai multi, dintre copiii pe care „parintii lor biologici” i-au abandonat sau chiar au incercat sa-i ucida!!! STATUL ROMAN se ocupa si face tot ce este necesar pentru cresterea si educatia acestor copii, dar nimic nu se compara si nu poate inlocui viata intr-o familie!!!

  • mike
   ian. 11, 2016 @ 21:37:18

   Domnule Nicolae –aici ,daca ne uitam bine sunt doua probleme cu totul deosebite– daca norvegienii au venit sa dea lectii Romanilor –despre -adoptie –ma intreb de ce nu adopta ei pe acesti copii abandonati de parinti?(aici nu ar fi nici o durere sufleteasca )– de ce ei fura copii din familii care nu doresc in ruptul capului sa se desparta de copii lor??–Pote vei venii sa spui ca nu sunt legi inca – de ce nu propuii parlamentarilor sa legifereze cai mai usoare de adoptie –in favoarea copiilor abandonati ?? Sunt de acord cu -CPS.(protectia copilului) doar in cazuri in care e nevoie de interventie necesara– In cazul Botnariu, Man si alte cazuri–e pur si simplu -ABUZ- care trebuie AMENDAT – norvegia nu face parte din E.U. dar din ONU- sigur –si cazurile aceste trebuesc rezolvate – neaparat.– Asteptam ca statul Roman sa se involve –rusine ambasadorului Romaniei la Washington – Domnule Presedinte ,Iohanis asteptam sa puI oamenii din sub-ordine la lucru- PLEASE!!

  • Iuliana Leontiuc
   mai 14, 2016 @ 02:35:22

   Iată dovada că traim…„vremurile grele”!Avand în vedere natalitatea bine zguduită din temelii (și în urma primei abrogări după 89)„asistăm”consternați la indiferența statului nostru față de orice semnal venit din societatea civilă,care ar fi trebuit demult să declanșeze reacții rapide de îmbunatățire reală a diverselor situații cum ar fi adopțiile de copii abandonati,formalitățile ticălos de greoaie frângând inimi șî destine definitiv! Există parcă o plăcere diabolică în a zdrobi cele mai vulnerabile persoane,copiii abandonați de două ori de părinți și de stat dar și inimile posibililor părinți adevărați(adică nu gay)! Cunoscând aceste lucruri,nerezolvate ci adâncite în 27 de ani nu poți să nu te întrebi de ce ar trebui înmulțită nefericirea în țara noastră și cu „ajutorul”Barnevernet cu toate metodele sale care au condus la Brevik-cizarea victimelor! Avem deja destui magistrați care au dovedit suficientă cruzime(lăsând nenumărate victime ale abuzurilor de tot felul,expuse abuzatorilor și bunului lor plac luni de zile chiar ani)„nevăzând”niciun pericol acolo unde evident era,ca să nu mai fie nevoie să formeze Barnevernet la noi în țară,adevărați monștrii„legali”! Dar,probabil că,având un președinte care nu a avut copii și nu a înfiat copii toate acestea și multe altele vor fi fiind …normale și „urmărite cu atenție”(indiferentă) ca și cazul….Bodnariu!

   • rodi
    mai 14, 2016 @ 09:17:55

    Cel putin, cu mediatizarea acestor cazuri am ajuns si noi romanii sa stim de ce pericol sa ne ferim ca sa nu ajungem si noi la o asa tragedie nationala…

 8. Postolache Nicolae
  ian. 11, 2016 @ 16:49:14

 9. floare
  ian. 12, 2016 @ 01:32:40

  Au inebunit oameni de vor sa puna asa legi?
  Se pare caci oameni care nu vor sa isi faca copi, vor sa fure copii altora.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: