Semnez pentru protejarea familiei prin modificarea Constituţiei

E timpul!

Photo Bogdan A, Duca

Photo Bogdan A, Duca

Bogdan DUCA

Susţin din toată inima proiectul de revizuire a Constituţiei în sensul protejării familiei de diversele atacuri ideologice. E o bătălie foarte dificilă care va putea să ducă, în caz de nevoie, la renaşterea României creştine şi normale, după 26 de ani de deşănţată propagandă socialist-liberal-progresistă.

Semnele sunt îmbucurătoare. Ungaria este condusă democratic de conservatori-creştini, Polonia la fel. În Cehia, o dreaptă conservatoare sănătoasă, chiar dacă nu creştină, e tot timpul în fruntea ţării. În Slovenia, de două ori cetăţenii sloveni au spus un nu hotărât încercărilor lobby-ului sorosist-progresist de a impune imoralitatea ca normă morală, prin acceptarea „căsătoriilor” homosexuale.

A sosit momentul ca şi România să aleagă: vrea normalitatea, sau să se lase deformată de cancerul progresist care a dus la degenerarea Occidentului?
Nu e o bătălie de mică importanţă.
De votul acesta depind foarte multe- inclusiv felul în care ne vom înfăţişa, ca români la Judecata lui Dumnezeu şi…

Vezi articolul original 160 de cuvinte mai mult

2 comentarii (+add yours?)

  1. Florica
    ian. 11, 2016 @ 11:34:21

    Susţin din toată inima proiectul de revizuire a Constituţiei în sensul protejării familiei de diversele atacuri ideologice. renaşterea României creştine şi normale .A sosit momentul ca şi România să aleagă: vrea normalitatea, si moralitatea ,sa nu să se lase deformată de cancerul progresist care a dus la degenerare . de asta depind foarte mult inclusiv felul în care ne vom înfăţişa, ca oameni la Judecata lui Dumnezeu

  2. Estera Ciama
    ian. 11, 2016 @ 11:52:53

    Familia și copiii nu pot fii atinși ..!!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: